- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #245 üzenetére
Először is nem olyan sűrün van egy atx-es tápon a bemenő hálózati csatin kívűl esetleg a kapcsolón kívül semmi. Ha van is,akkor azokon fel van tüntetve,hogy max áramfelvétel 1-2A lehet. Szal egy at-és tápot már nem bíztos,hogy elbírna folyamatosan. Viszont már zedtem szét elég sok tápot és gyakorlatilag egy szűrün keresztül van az az extra kimenet. Ami néha csak két kb 10 menetes tekercs és egy-két pici kondi. így annak akár 6-8A-ert is bírnia kéne.
Amúgy pedig amíg be van duva a fő táp a 230V-ba,addíg az extra kimenő ajzatban is benne van a 230V. Sza aztmax akkor lehet ki-be kapcsolni,ha a főtápon is van áramtalanító kapcsoló,de lehet,hogy az is csak a főtápot kapcsolja ki.
És asszem neked szerencséd van,hogy ha te egy tápot bedugsz önmagában a 230v-ba,akkor neked bekapcsol.
Amúgy szoktam emberkéknek csinálni egy ki egyszerű kis kiegészítőket,amikkel szétszedés nélül üzembe tudják helyezni az at-és tápjukat a főtáppal együtt. Ezt nagyából már vázoltam,hogy hogy építem össze az előző üzim egyikében.
Szal a relés dologra gondolok.
Szem: És akkor gondold el,amikor megkédezek egy számomra új topikban egy apró dolgot és akkor azt kapom válaszként,hogy olvasd végig az egész topikot,mert benne van a válasz. És szal mikor meglátom,hogy 4000hsz van már,akkor őőőőőőőőő és akkor elbúcsúzok és ennyi. Azt megkérdem egy másik topikban és ott megadják a választ szinte olyan gyorsan,hogy még a mod-olásom is meg van az üzimen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Windows 10
- Microsoft Excel topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged