- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Unigine Superposition Benchmark
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Visítottunk a röhögéstől,hogy milyen gyengékSzasz Bálint!
Sorry,hogy nem voltam eddig,de épp fúrtam egy nagy lukat a szobám falára,hogy a vízhűtést ki tudjam vezetni a másik hűtőmmel.
És akkora port kavart a MAKITA,hogy az egész szobámat át kellett takarítanom.
Azt most állok úgy,hogy tudok gépezni.
Az első dolgom az volt,hogy battlefildeztem. SZétgránátoltam az agyam.
Szal: Megnéztem a konfigot,amit írtál.
Hát ha nagyon ragaszkodsz a sulinethez,akkor ezek jók.
Bár majdnem 20ezerrel ólcsóbban vehetzs itt a fórumon procit,de ezt anyud dolga.
A vidkari nagyon jó!
JA és örülök,hogy nem felejtetted el,amit a tápokról mondtam
Megnéztem egy configösszeállítást egy szervizes haveromnál: Teszteltük az új típusu csiftek tápokat.
Télleg nem akarom leócsárolni őket,mert megszállnak az emberkék itt a fórumon,de röhelyesek voltak. Főleg a passzívak,amiket csak most fognak beárazni a ''kirakatban''.
Amúgy az álltalános config az intel (3GHz) volt a 700-as foglalaból és egy nvidia 6600Gt-és vga volt egy giga rammal meg plusz tvtuner és kormánypad...ja és persze hat vagy hét ventillátor.
Hát a 360W-os be se kapcsolta a gépet. A 420W-os máe leindítptta rendesen,de a tesztek (3Dmark2005) alatt néha kikapcsolt a gép.
Ha pedig fel akartuk húzni,akkor már nem bírta a winfost.
Volt egy 460W-os csiftek is. Na az előtt el a kalappal. Az mindent vitt. Bár elég meleg volt és emiatt a hőszenzora is feltúrbózta a két ventillátorát és elég zajos is lett,de stabil volt mint állat.
Sajna a Qtech-et meg a többit nem próbálhattuk ki,mert arra nem volt teszt-szerődés a haveroméknak.
Szal így a csiftekről ennyit.
Szal szerintem neked elviszi a gépedet egy darabig,talán végig egy 360W-os csiftek,de én inkább mást vennék,ami erősebb (bár olcsóbb).
JA és a plusz pénzből,ami esetleg a táp vétele után marad,abből vegyél egy-két házventillátort! Ez ledönthet dolgokat az idő multán.
Amúgy neked a héten mikor is jó?
(nekem asszem kedd és szerda vagy talán péntek)
Vagy úgy,hogy nem vagy suliban vagy máshol?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 7 5700X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest