Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

Visítottunk a röhögéstől,hogy milyen gyengékSzasz Bálint!
    Sorry,hogy nem voltam eddig,de épp fúrtam egy nagy lukat a szobám falára,hogy a vízhűtést ki tudjam vezetni a másik hűtőmmel.
    És akkora port kavart a MAKITA,hogy az egész szobámat át kellett takarítanom.
    Azt most állok úgy,hogy tudok gépezni.
    Az első dolgom az volt,hogy battlefildeztem. SZétgránátoltam az agyam.

Szal: Megnéztem a konfigot,amit írtál.
    Hát ha nagyon ragaszkodsz a sulinethez,akkor ezek jók.
    Bár majdnem 20ezerrel ólcsóbban vehetzs itt a fórumon procit,de ezt anyud dolga.
    A vidkari nagyon jó!
    JA és örülök,hogy nem felejtetted el,amit a tápokról mondtam:)
    Megnéztem egy configösszeállítást egy szervizes haveromnál: Teszteltük az új típusu csiftek tápokat.:)):DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD:DD
    Télleg nem akarom leócsárolni őket,mert megszállnak az emberkék itt a fórumon,de röhelyesek voltak. Főleg a passzívak,amiket csak most fognak beárazni a ''kirakatban''.
    Amúgy az álltalános config az intel (3GHz) volt a 700-as foglalaból és egy nvidia 6600Gt-és vga volt egy giga rammal meg plusz tvtuner és kormánypad...ja és persze hat vagy hét ventillátor.
    Hát a 360W-os be se kapcsolta a gépet. A 420W-os máe leindítptta rendesen,de a tesztek (3Dmark2005) alatt néha kikapcsolt a gép.
    Ha pedig fel akartuk húzni,akkor már nem bírta a winfost.
    Volt egy 460W-os csiftek is. Na az előtt el a kalappal. Az mindent vitt. Bár elég meleg volt és emiatt a hőszenzora is feltúrbózta a két ventillátorát és elég zajos is lett,de stabil volt mint állat.
    Sajna a Qtech-et meg a többit nem próbálhattuk ki,mert arra nem volt teszt-szerődés a haveroméknak.
    Szal így a csiftekről ennyit.
    Szal szerintem neked elviszi a gépedet egy darabig,talán végig egy 360W-os csiftek,de én inkább mást vennék,ami erősebb (bár olcsóbb).
    JA és a plusz pénzből,ami esetleg a táp vétele után marad,abből vegyél egy-két házventillátort! Ez ledönthet dolgokat az idő multán.

Amúgy neked a héten mikor is jó?
    (nekem asszem kedd és szerda vagy talán péntek)
    Vagy úgy,hogy nem vagy suliban vagy máshol?

Új hozzászólás Aktív témák