Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #132 üzenetére
Megmondom az őszintét.
Én annyira nem is szeretek tuningolni. Én inkább azt szeretem ha egy cucc alapból állati erős. Szal alapból tudja azt,amire gyártották.
Tehát én most a 3 gigás procimat nem fogom azért huzogatni,hogy picivel többet tudjon. Inkább veszek videókarit és kész vagy még memóriát..
Föleg az előbbit,mert a vertex árnyékoló hiánya már az agyamra megy,mert a mai napig tele van a világ olyan új játékokkal,amik elmennének egy gagyi gépen is,de mivel az indítómenüjébe be van építve egy olyan modul,ami ellenőriz egy-két paramétert a configodból és,hogy ha gyengébbet talál,akkor nem engedi futtatni.
Pedig a karimmal rengeteg mai kártyát lenyomok simán (nem az X800-asra gondolok),mert ez a játékok futtatásában és a tesztekben pontosan látható és közben az én karimon egy nulla játék,aminek csak a readmejében van ajánlva,.hogy vertex árnyékolással szebb a kép,akkor az már elsem indul a gépemen. De egy ratyi fx5200-ason pedig elmegy. Nem számít az,hogy azon a 10fps-t sem haladja meg,de azért inkább azon megy el,minthogy vertex nélkül nálam pl 50-60 fps-en.
Szal irgum-burgum a játéktervezőnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- PlayStation 5
- Filmvilág
- Honor 400 Pro - gép a képben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Synology NAS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest