- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Hát ja!!
Mit gondolsz szented miért jön ki egy új prochoz, meg karihoz egy új játék??
Elmenne az egy sz@rabb gépen de nem!
Rittig csak az új proccal meg videokarival megy el!
Szal ha azt meg tudja csinálni az ember hogy azt a filet átírja az ember ami a configot ellenőrzi vagy kezdheti nyitni ki a pénztatyóját!!!!
Amúgy meg megértem mért nem szeretsz annyira tunningolni!! Én se szeretném, akármilyen szar is a Cerkám, hogy tönkremenne, mert azért meg kell venni az újat!! De nekekm csak azért kell a jó lap, hogy ha kell akor lehessen húzni, meg akkor is tom hogy tudom húzni, de ezzel a gagyi lappal? Meg ha nem indul el egy játék, akkor húzom egy kicsit, aztán elindul!!! De nem azt akarom, hogy ez a Szegény cerka menjen 3500-4000Mhz-n tom nem is lehetséges!!! Hanem menjen egy 2.60Ghz-2.80Ghz-n nekekm ez reális lenne!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest