- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Milyen monitort vegyek?
- Házi erősítő építése
- Autós kamerák
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Egy próbát megért.
Szerintem ha van sok venti a gépben,ami valamilyen módon leszabályozható,akkor halkan is lehet nagyonjó a hűtés.
Én is tesztelgetem a kicsikémet,de a tápom ventijei olyan hangosak,hogy elnyomják a másik 20 ventit. UPP
Még várok vele egy vagy esetleg két hónapot és ízekre szedem azt is,hogy lehalkíthassam akkor,amikor akarom. Bár nem szoktam vele foglalkozni,hogy túl hangos-e,de ha majd vinni szeretném kiállításra,akkor nemért,ha nem zajongja át majd az egész termet a gépem.
Amúgy itt egy barátommal szétnéztünk és számolgattunk a táv hálózatok ügyében. Szeretnénk egymás között kialakítani egy stabil hálózatot,ami nem függ másoktól,hogy milyen gyors. Adok egy induló linket: Bővebben: link
Nagyjából 19500+fa-tól vannak ezek kb 30000-32000+fa-ig.
A kérdésem a következő: Szerinted ezeket majd rá lehet kötni későbbiekben egy nagytávolságú mikrohullámú adó-vevőre? Az a gondunk,hogy még nem láttunk olyat,csak hallottuk,hogy vannak és nem drágább a normál típus 100ezernél és kb 30-50Km-ig tökjó. Mert arra gondoltunk,hogy ugyebár ezeket csak egyszer kell megvenni és nincs havidíj és szal csak a miénk volna vírusok nélkül meg miegyébb. Szal az indok,hogy elszántuk magunkat az az,hogy úgy néz ki,hogy mindketten el fogunk költözni egy éven belül.
És most egyenlőre elég volna bőven egy sima adó-vevő,de későbbiekben kéne valami nagy hatótávú dolog.
Ja és mivel nálunk mindig lesz majd net a hugom miatt,így a haverom tőlönk az adó-vevőkön keresztül nyugodtan netezhetne,tehát ezért lenne kilőve a natúr internetes kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Háztartási gépek
- Láncfűrész topik
- Motoros topic
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- AMD Ryzen R5 5600G / 6 mag / 12 szál / IGP-s /Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest