Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
Egy próbát megért.
Szerintem ha van sok venti a gépben,ami valamilyen módon leszabályozható,akkor halkan is lehet nagyonjó a hűtés.
Én is tesztelgetem a kicsikémet,de a tápom ventijei olyan hangosak,hogy elnyomják a másik 20 ventit. UPP
Még várok vele egy vagy esetleg két hónapot és ízekre szedem azt is,hogy lehalkíthassam akkor,amikor akarom. Bár nem szoktam vele foglalkozni,hogy túl hangos-e,de ha majd vinni szeretném kiállításra,akkor nemért,ha nem zajongja át majd az egész termet a gépem.
Amúgy itt egy barátommal szétnéztünk és számolgattunk a táv hálózatok ügyében. Szeretnénk egymás között kialakítani egy stabil hálózatot,ami nem függ másoktól,hogy milyen gyors. Adok egy induló linket: Bővebben: link
Nagyjából 19500+fa-tól vannak ezek kb 30000-32000+fa-ig.
A kérdésem a következő: Szerinted ezeket majd rá lehet kötni későbbiekben egy nagytávolságú mikrohullámú adó-vevőre? Az a gondunk,hogy még nem láttunk olyat,csak hallottuk,hogy vannak és nem drágább a normál típus 100ezernél és kb 30-50Km-ig tökjó. Mert arra gondoltunk,hogy ugyebár ezeket csak egyszer kell megvenni és nincs havidíj és szal csak a miénk volna vírusok nélkül meg miegyébb. Szal az indok,hogy elszántuk magunkat az az,hogy úgy néz ki,hogy mindketten el fogunk költözni egy éven belül.
És most egyenlőre elég volna bőven egy sima adó-vevő,de későbbiekben kéne valami nagy hatótávú dolog.
Ja és mivel nálunk mindig lesz majd net a hugom miatt,így a haverom tőlönk az adó-vevőkön keresztül nyugodtan netezhetne,tehát ezért lenne kilőve a natúr internetes kapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- iPhone-t használók OFF topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Robotporszívók
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Update 09.13. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest