Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

Egy próbát megért.
    Szerintem ha van sok venti a gépben,ami valamilyen módon leszabályozható,akkor halkan is lehet nagyonjó a hűtés.
    Én is tesztelgetem a kicsikémet,de a tápom ventijei olyan hangosak,hogy elnyomják a másik 20 ventit. UPP:Y
    Még várok vele egy vagy esetleg két hónapot és ízekre szedem azt is,hogy lehalkíthassam akkor,amikor akarom. Bár nem szoktam vele foglalkozni,hogy túl hangos-e,de ha majd vinni szeretném kiállításra,akkor nemért,ha nem zajongja át majd az egész termet a gépem.

Amúgy itt egy barátommal szétnéztünk és számolgattunk a táv hálózatok ügyében. Szeretnénk egymás között kialakítani egy stabil hálózatot,ami nem függ másoktól,hogy milyen gyors. Adok egy induló linket: Bővebben: link
    Nagyjából 19500+fa-tól vannak ezek kb 30000-32000+fa-ig.
    A kérdésem a következő: Szerinted ezeket majd rá lehet kötni későbbiekben egy nagytávolságú mikrohullámú adó-vevőre? Az a gondunk,hogy még nem láttunk olyat,csak hallottuk,hogy vannak és nem drágább a normál típus 100ezernél és kb 30-50Km-ig tökjó. Mert arra gondoltunk,hogy ugyebár ezeket csak egyszer kell megvenni és nincs havidíj és szal csak a miénk volna vírusok nélkül meg miegyébb. Szal az indok,hogy elszántuk magunkat az az,hogy úgy néz ki,hogy mindketten el fogunk költözni egy éven belül.
    És most egyenlőre elég volna bőven egy sima adó-vevő,de későbbiekben kéne valami nagy hatótávú dolog.
    Ja és mivel nálunk mindig lesz majd net a hugom miatt,így a haverom tőlönk az adó-vevőkön keresztül nyugodtan netezhetne,tehát ezért lenne kilőve a natúr internetes kapcsolat.

Új hozzászólás Aktív témák