- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #114 üzenetére
Renben. Végülis nem lehet megmondani,hogy prescottot eszik-e vagy ''D''-és celeront,de northwoodot 2.4GHz-eset szerintem bíztosan eszik.
Ha van a bioszodban 533MHz-es fsb-re lehetőség,akkor bíztosan megeszi a 2.4-et.
Amúgy nekem 850E csipszetem van és csak a northwood-ot és a willnate-t eszi meg és a régi 400-as celeronokat,de azt a végtelen határig.
Kár hogy nincsen COM-portos nyomtatóm,mert már le akartam screenshot-olni azt amikor kiakad a bioszom és nem találja a proci értékét és felajánlja a 1600-tól 5000-ig bármelyiket. Bár nem hinném,hogy 4000 felett bármit is elfogadna,de azért felettéb éredekes látvány,amikor tallózok a lehetőégek között.
Próba szintem már annó a 2.5-ös northwood-omat elengettem egyszer 3000-en és nem szólt semmit. Ment minden. De ha csak simán húzni akartam a 2.5-ről pl 2.8-ra,akkor a winfos állandóan sz@rakodott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nyaralás topik
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-13500 OEM
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk dokkolókat
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest