- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPad topik
- Milyen asztali médialejátszót?
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Mármint hogy érted hogy ne bilincsekkel? Jajj már értem! A csöveket ne bilinccsel?? Hát akkor fogok egy nagy adag sziloplasztott oszt jól megkenegetem!!
Vagy gyorskötözővel!! Csak najd marógépet kell servantanom valahol!! De nem drága van már olcsón is! Ahogy itt olvasgattam nem is olyan nehéz megcsinálni egy ilyen blokkot!! De én ha csinálom akkor extra, és extra designet csinálok neki veszek plexilapot és a tetejére rácsavarozom a plexit!! na ez hogy hangzik??
Szentem jól! Hát ha nem hiszi el, hogy szárazföldön is jó akor bizonyítsd be neki!!

Hőfokot azt figyelem! De hát van itt a Ph-n akinek 100fokig felmegy a procija!!!!!
Ezt a Cerkát idáig 64fokig ''fűtöttem'' úgy hogy lekapcsoltam a ventit a hűtőbordán aztán Cpu burn in! 20 percre! de sajna 64-en befagyott! Hát mi tagadás a hűtőborda nem volt vmi hideg! Mondom magamban télen ezzel a procival fogok fűteni!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Milyen TV-t vegyek?
- Linux kezdőknek
- Napelem
- Android játékok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Motoros topic
- Formula-1
- További aktív témák...
- Intel Xeon Processor E3 1270 V2 - i7 3770K szint - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Intel Core i7-14700KF kifogástalan állapot, GARANCIA 2027.06.07
- Intel Core i7-8700 - SR3QS - (12M Cache, up to 4.60 GHz) - Számla, Garancia!
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vagy gyorskötözővel!! Csak najd marógépet kell servantanom valahol!! De nem drága van már olcsón is! Ahogy itt olvasgattam nem is olyan nehéz megcsinálni egy ilyen blokkot!! De én ha csinálom akkor extra, és extra designet csinálok neki veszek plexilapot és a tetejére rácsavarozom a plexit!! na ez hogy hangzik??