Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Mini PC
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
Ok szentem ma megveszek mindent!!!! Vagy holnap, és veszek egy 2-4 db marófejet fúróra!! Aztán azzal megcsinálom!!! Szentem jó lessz!
Ja és a polírpapír azt meg ma nem kaptam, majd hétfőn veszek!! meg hát ráér amíg nincs hozzá megfelelő eszköz adig hiába!!
Meg tod hétfőn valentin nap, ami nekem a névnapom!! Szal apumtól most ezt kérem névnapomra!! Amúgy szerinted barkácsboltban lehet kapni ilyen réztömböt?? Mert szerintem igen!
Ja amúgy a procira olyat eszeltem ki, hogy olyan a csonk, ami műanyag, és csak beleilleszted a csövet, műanyag csakaros izévelmeg becsavarod aztán nem kell se bilincs se gyorskötöző!!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4590S 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i3-6100T 100% tesztelt, hűtő nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest