- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- HP notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #166 üzenetére
Rendben van! (vagyis nincs rendben,mert nagyon együttérzek veled)
(nem szeretnélek faggatni,mert tom,hogy nem esne jól)
A szerelőm valamit félre értett a számok terén,mert én hat lemezt kértem,de ő csak négyet hozott. Na mindegy. Valahogy megoldom a jövőhéten.
Majd megpróbálok képeket csinálni a haverom mobiljával. Bár jobb volna fényképezőgéppel,de anyámék belefolyatták az auchan-on elemeket. Szal az nem vakuzik,meg homályos a kép és ritkán tárolja le a képet.
De mindenképpen küldök képeket és infókat a hőmérsékletről.
Amúgy még eddig egyszer sem kellett bekapcsolnom rajtuk a ventiket,mert valahogy nem ment fel a folyadék hőmérséklete 30 fok fölé.
Majd elválik,hogy milyen lesz.
Mondjuk én már a nagy hűtőlokkot várom,amit terveztem,mert az folyadék nélkül is megálja a helyét akkora,ja és persze ventillátor is van rajt. Az olyan hibrid féle.
Fégülis az első cél a ventillátorosításnak az az volt,hogy a bejövő minusz 10 fokos folyadék megfagyasztja gyakorlatilag a nagy bordát és én ezt kihasználva befújok hideg levegőt a házba és így még a házban sem lesz meleg,nem hogy a prociban.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AI tervezheti az Apple chipeket
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Spórolós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPad topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest