- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- HP notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #166 üzenetére
Rendben van! (vagyis nincs rendben,mert nagyon együttérzek veled)
(nem szeretnélek faggatni,mert tom,hogy nem esne jól)
A szerelőm valamit félre értett a számok terén,mert én hat lemezt kértem,de ő csak négyet hozott. Na mindegy. Valahogy megoldom a jövőhéten.
Majd megpróbálok képeket csinálni a haverom mobiljával. Bár jobb volna fényképezőgéppel,de anyámék belefolyatták az auchan-on elemeket. Szal az nem vakuzik,meg homályos a kép és ritkán tárolja le a képet.
De mindenképpen küldök képeket és infókat a hőmérsékletről.
Amúgy még eddig egyszer sem kellett bekapcsolnom rajtuk a ventiket,mert valahogy nem ment fel a folyadék hőmérséklete 30 fok fölé.
Majd elválik,hogy milyen lesz.
Mondjuk én már a nagy hűtőlokkot várom,amit terveztem,mert az folyadék nélkül is megálja a helyét akkora,ja és persze ventillátor is van rajt. Az olyan hibrid féle.
Fégülis az első cél a ventillátorosításnak az az volt,hogy a bejövő minusz 10 fokos folyadék megfagyasztja gyakorlatilag a nagy bordát és én ezt kihasználva befújok hideg levegőt a házba és így még a házban sem lesz meleg,nem hogy a prociban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felturbóznád a gèped? Ezt Neked ajánljuk!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest