Hirdetés
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- VR topik
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Gaming notebook topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
Réztömből csináltatom majd a szerszámkészítőmmel.
4 darabból fog állni. 3 vizesblokk+ egy ventis blokk.
HA elkészül,akkor külön totyikot nyitok,ha még nincs olyan,mert mindenki sjnálja a blokk méreteket én meg nem(mi).
Szal engem a hatásfok nagyon is érdekel,meg a biztonság.
Itt ha gubanc van,akkor sincsen gáz ott a léghűtés és ha az is gázos,akkor ott a bord abszurd tömege,amit elég nehéz lesz felforralnia a procinak.
Elviekben úgy terveztem,hogy egy pici átalakítással jó legyen a dualmagos intere vagy a xeon-ra. Szal hibrid-kombi-brutal-full-egyedi-maxiking....
Szernintem egyedi és tökéletes darab lesz. Nem feltétlenül külsöre értem,hanem technikailag és hatásfokilag. (0,99999)
Amúgy mivel a lapon nagyon bírtja a súlyokat,akkor már miért ne lenne akár 5-6 kilós borda rajta.
Asszem úgy 50*szer akkora lesz a bordám,mint a Bővebben: link -oldalon az Ordasi legnagyobb blokkja. Neki is tartozom fejleményekkel. Vele csináltattam speciális blokkot a procimra,ami jó a vidkarimra is. Jó fej srác. már találkoztam vele.
Ja és pontos és figyelmes.
MOD: Amúgy nálad milyenek a fejlemények?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Így nézhet ki a Huawei Pura 90
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- VR topik
- Hardcore café
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- Alkoholista nevelde
- Gaming notebook topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- További aktív témák...
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest