Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Androidos fejegységek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Plazma TV topic
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
Azt mondtam,hogy egyes fx5200-akat. De nem lényeg,csak hasonlatokat írtam a tesztederményekről.
Azzal én is úgy vagyok,hogy húzom egy picit a gépet,ha azt veszem észre,hogy a játéknak a szaggatásán teljesen csökkenteni tudok. Mert amúgy ha egy játék nálam szaggat,akkor azt uninstall és ''kukába'' vele. Azt majd ha lessz hozzá konfigom,akkor újra előveszem.
De amíg tapasztalok olyat,hogy egy gépen elfut full textúrán a generals,farcry,domm3,de közben a redallert2 pedig iszonyatosan beszaggat,hogyha már 20 tanknál több van. Addig mit várok a fejlesztőktől.
Talán azt,hogy erre találnak megoldást? Áh, ugyanmár.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest