Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djyuri
őstag
válasz
Balint133
üzenetére
Azt mondtam,hogy egyes fx5200-akat. De nem lényeg,csak hasonlatokat írtam a tesztederményekről.
Azzal én is úgy vagyok,hogy húzom egy picit a gépet,ha azt veszem észre,hogy a játéknak a szaggatásán teljesen csökkenteni tudok. Mert amúgy ha egy játék nálam szaggat,akkor azt uninstall és ''kukába'' vele. Azt majd ha lessz hozzá konfigom,akkor újra előveszem.
De amíg tapasztalok olyat,hogy egy gépen elfut full textúrán a generals,farcry,domm3,de közben a redallert2 pedig iszonyatosan beszaggat,hogyha már 20 tanknál több van. Addig mit várok a fejlesztőktől.
Talán azt,hogy erre találnak megoldást? Áh, ugyanmár.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Lexus, Toyota topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Robogó, kismotor
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- Okos Otthon / Smart Home
- M.2 SSD hűtés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs