Új hozzászólás Aktív témák
-
Balint133
aktív tag
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Balint133 #392 üzenetére
''Kapcs neve:Akármi
Kiszolg.neve:ftp.atw.hu
felhasznév:*******
jelszó:******''
Figyu!
Ezt a részét inkább mailban bonyolítsátok. Ne hozd nyilvánosságra a jelszavadat, mert így bárki felhasználhatja illegális dologra a tárhelyedet, vagy a jelszót megváltoztatva ki is zárhat a saját helyedről.
Aztán ha vírus vagy illegális tartalom terjesztésére használja, majd hozzád fog kilátogatni a rendőrség!
(És most sürgősen változtasd meg a jeszót, és azt legfeljebb mailban közöld djurival!) -
Balint133
aktív tag
Mail ment(tulajdonképpen már jó rég
)
-
Balint133
aktív tag
Az, csak oda enyhén lassan lehetne feldobni a képeket, ezért egy atw-sre raktam fel, van total commandered? Ha igen aor álítsd be, h:
Kapcs neve:Akármi
Kiszolg.neve:ftp.atw.hu
felhasznév:colweb
jelszó:kayluc
Na és ott van négy kép, scan mittomén hogy hány, szal onnan tod letölteni!!! ja és totalcommanderről próbálkozz, mert még ezt az oldalt csak most csináltam pár napja, és erre viszonylag gyorsan fel lehet dobni dolgokat!!!!! -
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #390 üzenetére
Ha nem ez a te oldalad,akkor mi?Vagy pedig itt hol lelem?
Bővebben: link -
Balint133
aktív tag
Semmi különös, most telt le a büntetésem(Internet eltiltás, huhh de rossz volt)
voltak a mukik a múlt héten, beszereztem az ic-hez a rajzokat, ezen kívül nem sok!!!! Ok majd nézd meg, de szentem mindjárt elküldöm őket mailba, egybetömörítve, mert nem vmio sok a freemailnak a tárhelye!!
Assze ennyi, a büntetésnek még az volt a legfálydaémasabb része, hogy nem kapom meg az alkatrészeket, max az alaplapot, azt is csak év végén(bizonyítványosztáskor) Szal most tanulok, mint a nem is tom h. mi!!!!! mert mostanában csak ötösöket kapok mindenből, jujj de utálok stréber lenni!! Szal ennyi!! -
Balint133
aktív tag
Hy djyuri Megvannak az adatok az ic-vel kapcsolatban, beszkenneltettem haverral, és felraktam oldalamra, a kérdés az lenne, h. (ezt egy srácc tervezte az elektroboltban, és az lenne a kér(d)és, h. jó e ez a nyákrajz?? Lehet e ebből egy kafa kis erősítő???? Valszeg holnap elküldöm neked e-mailban(Nincs időm, anyum már dühös)
-
Majzi
csendes tag
Hát bele raktunk 3db hűtőt az egyik egy zalmann 7000alcu volt 3fokkal kevesebbet mutatott igy is 68 fokos volt egy ora konvertálás alatt ,de kivettük és csak langyos volt aproci és a,bordák is hát csal!?Már csak egy gond ahangszorok elkezdtek sercegni ez már,az elejétől fenn áll ,nem mindig ,néha mitől lehet
-
prmcsk
addikt
válasz
mr_ricsi #378 üzenetére
''A 3mp-es leállás arra utal, hogy az alaplap valamilyen védelme állítja le a tápot.''
Nos ebben teljesen igazad van.Az oka is mint most már kiderült roppant egyszerű.
Az új (én bontottam fel)dobozos proci ROSSZ !!!!! A haverom és én procit
cseréltünk.Nálam jó,nála rossz.Innentől GARI.
THX mindenkinek. -
mr_ricsi
veterán
djyuri:
Találtam valamit, ami biztosan érdekelni fog:
Bővebben: link
És hozzá a méretezési segédlet:
Ha nem a galléros változatot készíted el, komolyan csalódni fogok benned! -
prmcsk
addikt
válasz
mr_ricsi #360 üzenetére
Elvégeztem ajánlásod,de a hiba továbbra is u.a.
A dobozos s478-as 3.0E prescott nem indul el az IC-7 ben.
A lap v.1.1 és 2.8 bios van rajta.Indítás után a táp 2-3mp múlva leáll.
A tápom 550W Q-tec.vele biztos nincs probléma.
Az eddig tökéletesen működő konfigban a 2.6c NW-HT procit akartam
''frissíteni'' de''valaki'' nem akarja. -
djyuri
őstag
Hát.. Az egyik variáns,ha télleg rossz a szenzor az alaplapon.
De van az is,hogy rossz a felfekvése a bordának és ezért rossz a hőátadás és ezért a pl 70fok.
Inkább kipróbálnék egy egyszerű kölcsönbe kapott hűtőbordát,mert a szenzorok ekkora mértékű tévedése ritka,de persze számba kell venni azt is. Bár kellemetlen és ki is kell kapcsolni a magas hőfokra leállító progikat és a bioszban is ezt a funkciót. -
mr_ricsi
veterán
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Balint133 #356 üzenetére
A neten nem tudok, de próbáld meg könyvtárban a Hobby Elektronika 2002/12 számát. (Nekem nincs meg.)
''Ja és h. írtad, h. sajátkezűleg is meg lehet tervezni a nyákot! Erre csak annyit: Nem vok én naon zeni az elektronikába, össze tok rakni cuccost, meg tok egy pár dolgot, de amúgy ilyen áramkörtervezések azokat majd megpróbálom megtanulni az elektronika''fortélyait''
Az ilyen erősítőkhöz kevés külső alkatrész tartozik. Amikor a kezedben lesz minden alkatrész, kockás papíron neki kell állni a kapcsrajz alapján. (Ezt is meg kell tanulni, és a kezdőknek való feladat, hiszen a haladók NYÁKtervező progit használnak.)
[Szerkesztve] -
mr_ricsi
veterán
Nézd meg az alaplapod manualjában, hogy a biosban nincs-e venti figyelő funkció.
Ha van, akkor ideiglenesen dugj egy 3 drótos ventit a CPUcooler csatijára, és próbáld így elindítani a lapot.
Ha sikerül, menj be a biosba, és tiltsd le. ezután már nem kell a venti.
(Procicserénél a bios egyes részei visszaállnak alapra.) -
Majzi
csendes tag
Csá új vagyok a segitségeteket kérem,vettem egy foxconn 865PE-a1 alaplapot,p4 3ghz 1m L2 prescott procit 450W pfc táp hütő proci:Glacial Tech igloo 4360. Problémám:bekapcskor már 55c fokos a procim ha játékot elinditok vagy konvertálok pedig 69_70c és kikapcsol kérlek segítsetek ha lehet gyorsan
-
Balint133
aktív tag
Hát nem tom majd bemek abba az elektro boltba, aztán fénymásoltatok, de hol is van
?
Mr_ricsi nem tudod h. honnan lehet letölteni a nyákrajz+ beültetési rajzot?
Ja és h. írtad, h. sajátkezűleg is meg lehet tervezni a nyákot! Erre csak annyit: Nem vok én naon zeni az elektronikába, össze tok rakni cuccost, meg tok egy pár dolgot, de amúgy ilyen áramkörtervezések azokat majd megpróbálom megtanulni az elektronika''fortélyait''
[Szerkesztve] -
djyuri
őstag
válasz
mr_ricsi #348 üzenetére
Köszönöm! Elmentettem.
Sajna a srácnak nincs itt infó.
Az intelnél találtam egy ilyet: Bővebben: link
Itt már ki lehet szűrni,hogy ez a 875-ös csipszet csak az 512KB másodlagos cache-t támogatja.
Ennyit találtam -
djyuri
őstag
Áh!
Ezt sokan tudnák ellenvoksolni.
Én is beszívtram ezzel. Vettem 2.8-as prescottot,de nem vitte.
Meg úgytudom,hogy ahhoz nem csak egy biosz frissítés kellene,hanem az alaplapba integrált cuccok megváltoztatása is. Erre pedig még a szervízesek sem képesek a sokmilliós szerszámaikkal,ha alapból nincs az alaplap kiképezve a prescott fogadására. -
djyuri
őstag
-
mr_ricsi
veterán
''Tegnap rádugtam egy vinyót a gépre amit nem ismert fel vagyis fals adatokat írt ki rá.''
Master-slave jumper!
''Eddig nem is lenne olyan nagy baj,de újraindítás után az 1ghz-es cerkárt csak 667mhz-nek látja''
Mert az FSB 100MHz-ről visszaállt 66MHz-re. (A biosban újra be kell állítani, majd elmenteni.) -
mr_ricsi
veterán
''Még a win bootolása előtt írja ki ,hogy a procko unworkable és nézzem meg a Soft menu-t.A soft menu meg jól van belőve nem is lett hozzá nyúlva.''
A lefagyás miatt visszaállt ''biztonsági'' módba. Annyi a dolgod, hogy bemész a biossetupba, és a beállításokat mentve lépsz ki.
''Azt tanácsolták próbáljak meg biost frissíteni''
Ezekre többé ne hallgass, mert nem értenek hozzá. -
mr_ricsi
veterán
''Nekem van egy Matsonic ms... alaplapom meg egy 533mhz Intel celeron proci.
A baj csak az, hogy nem lehet felhúzni!
Ezalatt azt értem, hogy amikor felhúzom mondjuk 600-ig a gép elindul a Windowsba nem enged be!(Valami hiba)
Állítólag 800-ig lehet húzatni.''
Ellenőrizd, hogy a RAMjaid legalább PC100-asok-e.
Az FSB-t rakd fel kapásból 100-ra(66-ról)
a proci core feszét emeld meg 0,15V-tal
Ha az alaplapban állítható az FSB/AGP, akkor állítsd át 1/1-ről 2/3-ra.
Aztán mentsd és indítsd újra.
Ui: de legelőször az Everesttel ellnőrizd le, hogy biztosan nem Mendocinó magos a celeronod, mert azzal a 600MHz is csak álom marad. (Ha Coppermine magos, akkor jó) -
mr_ricsi
veterán
''De vácon kb 10-12 Ft-ért fénymásolnak egy elektronikai boltban/oldalt.''
Neki -ha jól értettem- nyák- és beültetési rajz kell. Abban nem biztos, hogy tudnak segíteni, mert ilyen helyeken a kapcsolási rajz szokott meglenni.
(Az már más kérdés, hogy az ilyen végerősítő IC-khez nem túl sok külső alkatrész tartozik, ezért nem is túl bonyolult a nyáktervet elkészíteni, akár kézzel.) -
djyuri
őstag
Háj!
Az alaplapi könyved mit ír róla? (medig viszi a prockókat?)
Ezen oldalon van infó a 800-as fsb-ről,de hogy meddig bírja,az sajna nincs:
Valaki tudja az abit normális honlapját? -
prmcsk
addikt
Fiúk !
Abit IC-7-ben nem indul el a nálam lévő 3.0E prescott.
Valaki segítsen,mert rögtön tökön lövöm magam.
Ui:A 2.6cNW-met akartam lecserélni erre de nem megy. -
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #338 üzenetére
Rajzom erről sajna nincsen.
De vácon kb 10-12 Ft-ért fénymásolnak egy elektronikai boltban/oldalt.
A bolt helye: ha pest felől mész vácba befelé,akkor ahogy jobb oldalt elkezdődnek a panelházak...lesz egy parkoló. Ott kimész és kb a felénél van a bolt.
Nem nagy bolt,de felismerhető. Én annó az stk463-hoz ott találtam segítséget.
Még van egy másik hely rákosrendezőn is,de oda inkább csak személyesen találok oda,mert csak eltévedésből fedeztem fel. Ott még be is lehet szerezni ilyen cuccokat,bár borsos az ár (kb 8000HU Ft az stk463,de jobb,mintha nem lenne)
Amúgy az innen: (nem jó) nyíló honlapon van egy ''terminal'' nevezetü fórum. Sok elektronikai oldal van ott. Talán ott erről is van anyag.
MOD: Ezt elnéztem,de nagyon.
Itt a jó: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Balint133
aktív tag
Hy Djyuri!
Lenne egy kérdésem(Kérésem) Akarok építeni, egy erősítőt, már megvettem az ic-t, egy STK496-090C típust(2*50W 8Ohm-en) És nem találok hozzá beültetési rajz, nyákrajz ...stb
Szal ha tudnál nekem segíteni, akkor megköszönnném, ami kéne: Nyákrajz(Majd meg kell csinálnom), beültetési rajz, amin rajta van a többi alkatrész neve(kondik, ellenálás...stb-k)
U.I:A segítségedet előre is köszönöm!!! -
gTWELVE
tag
Nemtom topik elején volt hogy v1 vagy v2es nf7-e.. kb már több mint egy éve nem gyártanak v1es NF7et!!!! ha újonan vetted akkor valahonnét raktármélyéről szedhették elő.. de dobozán rajta van.. egyébként elég kicsi a valószinűsége, hogy v1es nf7et tudsz venne akárhol is.
-
-
kokorm
csendes tag
Helló mindenkinek!
Nekem van egy Matsonic ms... alaplapom meg egy 533mhz Intel celeron proci.
A baj csak az, hogy nem lehet felhúzni!
Ezalatt azt értem, hogy amikor felhúzom mondjuk 600-ig a gép elindul a Windowsba nem enged be!(Valami hiba)
Állítólag 800-ig lehet húzatni.
Talán BIOS frissítés?! -
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #332 üzenetére
A táv hálózat kialakításában adhatok egy ittenilinket.
Tessék: Bővebben: link
Amit mi néztünk ki,az csak egy sima rádió frekis antennás cucc,amit az előző linke láthattál,de az imént linkelt topikban foglalkoznak a parabolás nagytávú cuccal,de azt le kell szögeznem,hogy olcsóbban kijössz egy netes kapcsolattal,mint az erre kellő engedéllyel. -
Balint133
aktív tag
Hát ja nem kevés zseton!!!!! Hát szentem mindegyik jó, árat azt nem néztem
De szentem az az 54Mbps sebesség az naon jó, főleg ha az ember azt nézi, hogy a hálókártya 100Mbps-es! Szal szentem kóser, Csak hát az árat is kell nézni!!!!!
Amúgy az a nagyhatótávolságú milyen elven működik, Műhold vagy mi? MErt akkor az elég kafa, hogy mittomén pesti haverral tok multiplayerezni!! -
Balint133
aktív tag
Nos itt vok! (Ortopédián voltam, van Fűzőm v mi a csoda, szal hosszú sztori, most jöttem haza egy órája! Na de ezekre az van írva, ''Max rnger indoor(Beltérben) 100M, Outdoor(Külterületen) 300M!! Milyen messze laktok egymástól??
-
Balint133
aktív tag
Nos szal a kérdésedre a válasz: Még erről nem hallottam, de most nem is fogok foglalkozni vele, mert az idegbeteg okoskodó tanár már majdnem elküldött az igazgatóhoz, mert ph-n voltam, vagyok!
De ha hazaérek akkor összedobom a lecót, meg átnézem a szóbelit, és utána olvasok, mert még nem hallottam róla, és igyexem!!! Amúgy én a linken néztem a canyon CN-Wf518-at, szentem ez elég gyors (54Mbit) De ha hazaérek akkor majd még ''felülírom magam'' -
djyuri
őstag
Egy próbát megért.
Szerintem ha van sok venti a gépben,ami valamilyen módon leszabályozható,akkor halkan is lehet nagyonjó a hűtés.
Én is tesztelgetem a kicsikémet,de a tápom ventijei olyan hangosak,hogy elnyomják a másik 20 ventit. UPP
Még várok vele egy vagy esetleg két hónapot és ízekre szedem azt is,hogy lehalkíthassam akkor,amikor akarom. Bár nem szoktam vele foglalkozni,hogy túl hangos-e,de ha majd vinni szeretném kiállításra,akkor nemért,ha nem zajongja át majd az egész termet a gépem.
Amúgy itt egy barátommal szétnéztünk és számolgattunk a táv hálózatok ügyében. Szeretnénk egymás között kialakítani egy stabil hálózatot,ami nem függ másoktól,hogy milyen gyors. Adok egy induló linket: Bővebben: link
Nagyjából 19500+fa-tól vannak ezek kb 30000-32000+fa-ig.
A kérdésem a következő: Szerinted ezeket majd rá lehet kötni későbbiekben egy nagytávolságú mikrohullámú adó-vevőre? Az a gondunk,hogy még nem láttunk olyat,csak hallottuk,hogy vannak és nem drágább a normál típus 100ezernél és kb 30-50Km-ig tökjó. Mert arra gondoltunk,hogy ugyebár ezeket csak egyszer kell megvenni és nincs havidíj és szal csak a miénk volna vírusok nélkül meg miegyébb. Szal az indok,hogy elszántuk magunkat az az,hogy úgy néz ki,hogy mindketten el fogunk költözni egy éven belül.
És most egyenlőre elég volna bőven egy sima adó-vevő,de későbbiekben kéne valami nagy hatótávú dolog.
Ja és mivel nálunk mindig lesz majd net a hugom miatt,így a haverom tőlönk az adó-vevőkön keresztül nyugodtan netezhetne,tehát ezért lenne kilőve a natúr internetes kapcsolat. -
Balint133
aktív tag
Csak qrva hangos ez a venti azon kívül semmi baja, a prochűtő melett egy traktor némagyereknek számít
, de fordulatszabályozós, van a hátulján egy potméter, azzal tom szabályozni a fordulatot!!
-
Balint133
aktív tag
De hol élsz te, Sz@r Comador tápnak fordulatszabályzós ventije!
Nem nincs rajta, vettem egy procihűtőt, Cooler master, Naon kafa ahoz képest hogy most 3200Mhz-n megy, és csak 36-39 fok között ugrál, olyan 4-5 fok különbség, mint már irtam (asszem) Kb 54-57 foknál már befagy a rendszerem, szal ahoz képest jó, még nem próbáltam ki játék közben de szentem 50 foknál feljebb nem fog menni!! Meg vettem egy házhűtőt, és így fizettem 9000Ft-ot, jó üzletet csináltam nem?Ja és szentem az a Chipset 47 fok is közrejátszott a fagyásban!
[Szerkesztve] -
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #324 üzenetére
Igen,megnéztem a képeket. Még le is mentettem.
(Sorry a ritkább írásokért,de sajna millió dolgom akad amellett,hogy szarakszik a netem) (meg zenét is kell csinálnom szombatra a barátaim szülinapjára,tehát full vagyok) (meg az ups-t is csinálom)...
Szerintem a system-re mindenképpen kell ventillárorocska,mert leginkább az felel a proci és a mem kapcsolatára. (asszem).
A tápodnak fordulatszabályzós a ventije? -
Balint133
aktív tag
Sajna akadt egy kis problémám:
Mentem 3250Mhz-n, de sajna amikor elkezdtek játszani a tesóim, és hip hopp egy óra játék után úgy befagyott hogy az csak na! Szal a lényeg, hogy van egy nyamvadt házventim, ez kevés, a tápomra pedig a procihűtő nyomja a levegőt, (Képpel megmagyarázom) A táp kajakra meleg(nem bírja az iramot) Ez így még semmi, az alaplaphűtő borda, meg 47fokosra hevült, a procihűtő jóvoltából! Majd ha visszakapom a javított asrockot, akkor(már vettem egy kisventit, majd azt rárögzítem a bordára!! meg veszek minimum még 2 házhűtőt, de lehet hogy 3-at, a samsung vinyóm mögé(Naon melegszik!!) Ja és a házhűtő venti kifelé nyomja a levegőt!!!
Szal minden ellenem játszott!!
Na szal a képek:
Itt a képek azon belül a számítógépes képek!!! -
Balint133
aktív tag
A mukik, sajna még nem voltak egyem a szivüket!
A gép, meg jó, csak a tápnak a kábelei rohadt melegek, a proci alapon 42-44 fokos, terhelésen (Underground 2) több órán át meg olyan 49-51 fok körül (ez 3119Mhz-n volt) Most Per pillanat 3207.35 Mhz-n megy, Cpu-z szerint! A képeket megnézted?? Majd még rakok fel egy párat a gépházról kivülről meg a belsejéről egy pár képet, ja és a tápról is!!!! Asszem ma este már fent lesznek a képek!!Csak már öcsém nyaggat mert játszani akar (Honfoglaló, Underground 2)
-
djyuri
őstag
válasz
hummerdikk #320 üzenetére
Ha elkezd leoldogatni vagy overload-val bombáz téged vagy pedig el sem indul vagy csak pár másodperc után indul,akkor igen.
Persze ha sokkal zajosabb lesz,de mégis elindul,akkor lehet,hogy rövidül az élettartama és pukk. (a bíztosítékra gondoltam) -
hummerdikk
őstag
Szasztok!
Balint: Mi van a regi lapoddal?
Szerintetek ha a gepemnek a teljesitmenye meghaladja majd a 350 w-ot moncsival akkor majd a szunetmentest is kell majd cserelni? 350 w os a szuntetmentes. -
Lauro
tag
válasz
Balint133 #317 üzenetére
A vinyó az pata,de ha nincs rákötve akkor is fenn áll a probléma.Tuti ,hogy nem az oprendszer halt meg.Még a win bootolása előtt írja ki ,hogy a procko unworkable és nézzem meg a Soft menu-t.A soft menu meg jól van belőve nem is lett hozzá nyúlva.Azt tanácsolták próbáljak meg biost frissíteni.Egy nagyon hülye kérdés.Win xp alól lehet valahogy színtiszta dos-t indítani?
-
Balint133
aktív tag
Hogy érted hogy a gépemhez, ja láttad a procit kihúzva??? Ja ezzel az új asrockal jobban tok húzni, szal nem a winbond chip nézett nekem 1.2V-ot, ez most 1.6v ot nyom rá!!! és most per pillanat 3200Mhz-n megy képeket a
Ez egy cpu-z vel készült kép!!!! majd még rakok!! Amúgy mivel teszteljek???? -
Lauro
tag
Hello mindenkinek!
Tegnap rádugtam egy vinyót a gépre amit nem ismert fel vagyis fals adatokat írt ki rá.Eddig nem is lenne olyan nagy baj,de újraindítás után az 1ghz-es cerkárt csak 667mhz-nek látja.Megnésztem a biost és ott kiírja,hogy 1ghz ,de aztán végülis csak 667-en fut.Mi lehet a gond? -
djyuri
őstag
válasz
Balint133 #313 üzenetére
Szerintem kb 10 körül van egy aksi nélküli ups. (asszem)
A gépedhez gratula! Majd dobjál fel egy-két teszt eredményt. (és ha tudsz,akkor persze képet, vagy linket még)
Amúgy van feszültség kétszerező. Ilyet vácon is lehet kapni egy elektronikai boltban. (ált. autóba való)
Pl: 6V-ból 12V 12V-ból 24V de asszem 100W-ig van olyan is ami duál tápot csinált,tehát pl: 6V-ból 2*12V és így a 12V-ból is. -
Balint133
aktív tag
djyuri: Van olyan, hogy mondjuk bemegy 12V, és mondjuk kijön xV???
Az én esetemben az xV: 15-20V Ezek közül akármelyik!!!!!!!
Kérlek minnél előbb válaszolj!! -
Balint133
aktív tag
Megjött a gépem, Megjött a gépem, taramtatamttam! hej
Soha nem örültem eddig még a fos asrocknak!! -
uzsz
senior tag
Whejj komám! Azt hittem korábban hpgy én hosszan szoktam beíroatni, de ezek a kissebb regények. VAzzee!
-
Balint133
aktív tag
Csáó mindenkinek! Olyan rég voltam már internet közelben!
Még mindig nem jött meg a gép, de már azt mondják hogy ezen a héten megjön! Majd ma megkérdezem! Vettem elektronikai boltban egy 1A-es tápegységet, dehogy mennyit szívtam az összerakásával! A rajzon alig lehetett kiigazodni!Amúgy meg jó, csak nem volt levágva az ellenálásoknak a maradék lába, és összeért vmi, azt kidurrant az egyik kondi! Majd ma veszek rá egy újat aztán megcínezem!
Nem tudsz nekem szervantani vmi olcsó Szüünetmentes tápot?? Akku nélkül!!!!!! -
-
djyuri
őstag
válasz
mr_ricsi #299 üzenetére
Világos.
Viszont a teszteléseink alapján az volt észrevehető,hogy egy gyakorlatilag teljesen ugyanakkora teszteredményekkel rendelkező amd és itel gép esetén a ht előbre hozta a játékban az fps eredményeket,mint az amd,de amikor pl tágabb területre érkezett a játékban a főszereplő,akkor a nyagopbb grafikai bedolgozást már az amd jobban viselte kb 5-10 fps-sel.
Viszont ha az intelnél lekapcsoltuk a ht-t,akkor az amd mindenben jobb volt nála,de így már a teszek is eltértek kb 10%-kal.
És ami a generáls-osok mellett van,az az,hogy a ht-nél sokkal,de sokkal stabilabb a játék,mégha szaggat is.
És a másik dolog: most hogy egy hétig volt nálam lanparty,rájöttünk,hogy az sp2-nél iszonyat rossz a hálózatkezelés. Viszont az sp1-nél tökstabil.
Volt: ME vs. XP --> az me felől lassabban jöttek az adatok,de az xp-nél meg nem volt a legcsúcsabb a hálózat.
Volt: XP vs. XP --> itt semmi gond. Simán ment minden.
(vegyes kapcsoltatok voltak: swics-en keresztül ment a hálózat.
2db alaplapi 100mbit-es lan, 1db alaplapi 1gbit-es lan, 1db pci-os 100mbit-es kártya ) -
djyuri
őstag
válasz
mr_ricsi #294 üzenetére
(a zárójelesre) (autó rádió)
Mivel nem én szedtem szét és raktam oössze,így nem gondoltam,hogy hiányzik belőle egy -két létfontosságú csavar. Az égőcserével nem volt baj,mrt most már meg van csinálva a gép és világít mindegyik és azokhoz a tönkremenetel után nem volt nyúlva,tehát az nem okozott kárt.(végfok és előfok csere lett) -
wsxde
csendes tag
sziasztok!
Nekem egy intel inside celeron D-m van gigabyte alaplappal. 3Ghz-es volt és 22-es szorzóval 170-re emeltem az fsb-t. ha bekapcsolom a gépet, elindul, a képernyőn nem jelenik meg semmi. Ilyenko mit kell tenni? -
hummerdikk
őstag
Ide gyuljetek:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest