Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBreaker
csendes tag
Úgy tűnik, hogy minden rendben, csak a TDK cd-t nem hajlandó írni az íróm Ami azért érdekes, mert TDK dvd-ből egy 100as pakkot megírtam vele. Válogatós a kicsike
-
ecology_83
tag
Sziasztok!
Van nekem egy LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4160B íróm. Nem egy mai darab, de tökéletesen ír mindent, csak a tálcát nem adja ki. Amikor megnyomom a tálcakiadó gombot, akkor elindul a tálca kifelé kb 1mm-t, de olyan mintha valamiben megakadna. Viszont, ha abban a pillanatban amikor lökné ki a tálcát, akkor megnyomom az ujjammal befelé, akkor egyből kiadja. Tehát elég macerás kikönyörögni a tálcát. Viszont amikor a Nero megírja a lemezt és végzett, akkor meg mindig kiadja. Szétszedtem darabokra már, bezsíroztam a mozgó alkatrészeket is de nem értem, hogy hol lehet a bibi. Emiatt újat nem akarok venni, mert jól ír.
Köszi a segítséget előre is!
-
Zod81
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy a minap arra lettem figyelmes, hogy eltűnt az ODD-m és a virtuális meghajtóm is. Próbáltam win7 alatt használni a hibaelhárítást, újratelepíteni drivereket, de semmi. Se IDE-s meghajtót nem akarja feltelepíteni, se SATA-t. BIOS tökéletesen látja és mind2 meghajtó működik.
Valami 5let?Köszi
-
Brawn1
csendes tag
Miért van az, hogy a VAIO laptopom DVD-R és CD-R lemezekre rosszul, DVD+R-re jól ír ki DVD filmeket?
A konkrét problémám az, hogy akárhány DVD és DivX filmet is írok ki DVD-R vagy CD-R lemezre, asztali lejátszókon filmenként több ponton is akadnak és előreugranak néhány másodpercet a filmek, számítógépeken nem. Viszont DVD+R lemezeken a hiba nem jelentkezik. Sem DVD-RW lemezen sem, pedig ez is mínuszos, bár újraírható. Volt valakinek hasonló szívása?
-
-
Brawn1
csendes tag
Természetesen más asztali lejátszón is próbáltam, azon is mindig ugyanazon a ponton merevedik ki a kép, majd ugrik már másodpercet a film. -R lemezeknél filmenként 2-3 ilyen pontot csinál az író. +R-esnél egyet sem.
A szervíz meg leráz azzal az indokkal, hogy mivel a számítógépek jól lejátszák, ezért fel sem akarják venni hibára. Mit lehet ilyenkor tenni? Mivel lehetne bebizonyítani nekik, hogy bizony itt pedig a gép a ludas? Érdekes módon a régi gépem hibátlanul pörköli ki a filmeket, csak ez nem.
-
Brawn1
csendes tag
Ja, és hozzátenném, hogy még a drága Verbatim lemezt is ugyanúgy szúrta el. Persze az is -R-es volt.
-
legenda
ha több - eltérő típusú - asztali lejátszó esetében is jelentkezik a hiba, és ezek között van újabb típusú is, tehát nem lehet az, hogy egy/a régebbi szériás asztali lejátszó nem szereti a dvd-r lemezeket, illetve kompatibilitási gondjai vannak vele, akkor valóban nem az asztali lejátszó(k) a hibás(ak), ekkor már érdemes más irányban is nézelődni!
viszont még ekkor sem teljesen biztos, hogy kimondottan csak az író a hibás! több típusú dvd-r lemezzel is tesztelni kell, lehetőleg ne csak "gyártóra/típusra" térjenek el a lemezek, hanem médiakód szerint is - ezzel azt lehet kizárni, hogy csak bizonyos médiakóddal rendelkező lemezeket nem szeret adott író - illetve az azon lévő firmware!
amúgy pontosan milyen típusú íróról van szó? újabb firmware verziót próbáltál keresni hozzá? ha esetleg régebbi típusú az író - illetve a rajta lévő firmware -, akkor régebbi szériás médiakóddal rendelkező dvd-r lemezekkel is tesztelni kellene, mert lehetséges, hogy a régebbi firmware verzió egy, vagy több újabb médiakódos dvd-r lemez esetében nem tartalmaz megfelelő írási stratégiát, párosít hozzá egy általánosat, és abból erednek a hibák! tehát a szó szorosabb értelmében nem az író rossz, csak nincs hozzá megfelelő támogatás minden médiakódos lemezhez - ha ez a helyzet, akkor ez nem garanciális hiba, és a szerviz sem tud mit kezdeni a problémával![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Brawn1
csendes tag
Köszönöm a részletes válaszodat.
Sajnos nem igazán értek az általad felvázolt médiakód-beli kategorizáláshoz. Ha esetleg ezt egy picit részletesebben kifejtenéd, megköszönném. Annyit elárulhatok, hogy szinte nincs olyan márkanevű -R lemez, amit ki ne próbáltam volna eddig. És az is biztos, hogy ez egy mostanában piacra dobott gép + író.
Egy ilyen gépem van, 1 hónapja vettem, és ehhez egy - szerintem - kizárólag ehhez gyártott Optiarc 7700H típusú író van, amire még a Google sem ad ki semmi találatot. Sem új illesztőprogram, sem új firmware nincs hozzá, éppen ezért a napokban már csináltam egy teljes C lemez visszaállítást gyári állapotra, de így is fennáll a -R lemezeknél és -R CD-knél is a probléma.[ Szerkesztve ]
-
Brawn1
csendes tag
Az eszközkezelőben az illesztőprogram tulajdonságaira kattintva azt találtam, hogy:
"Illesztőprogram dátuma: 2006.06.21.
Illesztőprogram verziója: 6.1.7600.16385"És még csak annyit, hogy Verbatim CD-R-re írva avi fájlt is ugyanolyan hibák jöttek elő.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
az illesztőnek adott szempontból nincs jelentősége, az a windows illesztője, amit te idéztél!
minden írható lemeznek van médiakódja/gyártókódja (mid; manufactured id), az írón lévő firmware az alapján azonosítja be - tehát azt nem is látja/tudja, hogy mondjuk verbatim, tdk...stb lemezről van szó -, és az alapján társít hozzá előre megadott írási stratégiákat (hogy milyen sebssségű írások lehetségesek, milyen módban; cav, clv...stb)! ha egy lemez médiakódja nem szerepel adott író firmware adatbázisában, akkor megpróbál hozzá egy általános írási stratégiát társítani, és úgy megírni, ami vagy jól sikerül, vagy nem - sőt olyan is előfordul, hogy el sem lehet kezdeni az írást!
ha viszont nálad már minőségi írható cd lemezekkel is problémázik az író - több típussal is -, akkor valóban lehet valami gond! először szoftveres részről kellene kizárni a hibákat; tiszta oprendszer, megfelelő illesztések (chipset...stb), - oprendszer szerint is - megfelelő alkalmazás az íráshoz, nem összekuszálva a rendszer olyan alkalmazásokkal, amik összeakadhatnak (főként nem olyanokkal, amik kifejezetten az írásnak tehetnek be; klónozó, emuláló...stb alkalmazások), és így írni, majd tesztelni az eredményeket!
nem lehet, hogy túl nagy sebességgel írod a lemezeket? bár notis írónál nem kimondottan adottak extrémnek mndható sebességek...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Brawn1
csendes tag
Tiszta, legális op rendszerem van, klónozó, emuláló alkalmazásaim nincsenek, és a létező összes írási sebességgel rosszul pörköli ki a CD-R és DVD-R lemezeket. DVD+R-t viszont max sebességen is jól írja. IMG Burn, Nero, Easy Media Creator, minden szoftverrel ezt csinálja. A szervíz meg nem akarja fogadni. 240 rugót elkérnek egy ilyen gépért, s utána mossák kezeiket. Sajnos mivel 8 nap elteltével észleltem már csak a hibát, ezért nem tudtam semmisnek tekinteni a vásárlást és visszakérni a vételárat. Pedig bár akkor jöttem volna rá...
Szóval teljesen tanácstalan vagyok, hogy mihez tudnék ezzel a problémával kezdeni. 240.000 forintért elvárnám, hogy egy olyan gépet adjanak, amely hibátlanul ír CD-t és DVD-t, nem pedig ilyen gány munkát végez, s eközben a szervíz egy jót röhög rajtam.
-
szbalogh
addikt
Megjavítottam a dvd írómat
Samsung sh-s183a íróm azt kezdte el csinálni, hogy csak villogott a led, nem kezdte el olvasni a lemezt és a fej csak ide oda kattogott.
Gondoltam szétszedem mielőtt kidobom, hátha csak poros lett az optika. A motort ami a lemezeket pörgeti nagyon meg volt szorulva. Portól vagy helytelen kenőolajtól.... nem tudom. Sajna nem lehetett szétszedni (vagy csak én nem tudtam) hogy a csapágyat kitisztíthassam ezért arra az elvetemült ötletre jutottam, hogy hígítóval kimosom
Öntötem is bele, a tekercsek közé úgy hogy a motort fejjel lefelé fordítva benenmaradt a hígító. Kicsit megforgattam és tengely mentén 1-2mm-t megmozgattam (ennyi holtjátéka volt a forgórésznek) és azonnal engedett. A lemezt tartó műanyag alsó részét kicsit megmarta a hígító, de ami a lemezzel érintkezik azt nem bántotta. A maradék oldószert kiráztam és hajszárítóval kipárologtattam enyhén melegítve (egy levegőspray lett volna az igazi). Ezután a motort visszacsavaroztam, a 2db szalagkábelt visszadugtam és a dobozát összecsavaroztam.
És működik Bár kicsit büdös még[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
scott_free
senior tag
hali,
kb. 1 hónapja vettem egy Optiarc 7241S típusú dvd-írót. elég ritkán írok vele lemezt, így lassan derült ki, hogy gond van vele.
első alkalommal simán megírt pár cd-t és egy dvd-t. legközelebb viszont egymás után elrontott 3 dvd-t (kb 70-80%-nál megállt az írás egy hibaüzenettel). ekkor áttettem egy másik sata-portra, utána megint jól megírt 1-2 lemezt.
most ismét meg akartam írni egy dvd-t, erre ugyanúgy elrontotta. kipróbáltam egy újraírható lemezzel, az meg jó lett.
mindegyik lemez Verbatim.vajon rossz az író vagy csak a Verbatim-lemezeket nem szereti?
(volt közöttük normál, meg nyomtatható is) -
scott_free
senior tag
válasz scott_free #4918 üzenetére
közben teszteltem TDK lemezzel is - az első lemezt elrontotta, a másodikat megírta rendesen.
már lassan többe kerülnek az eldobott lemezek, mint maga az író... -
sirzollee
tag
Hali!
Nekem is hasonló problémám van,mint amit egy korábbi hozzászóló írt:Mindegy,hogy milyen típusú (samsung,lg,plextor) DVD írót veszek-beszerelek egy idő után nem akarja kinyitni a tálcáját.Kattog-kattog,villog a ledje,de csak az ötödik gombnyomásra nyílik ki.Mi lehet a gond,mert kicsit már unom,hogy fél-egy évente vehetek emmiatt újat.Motorikus hiba az oké,de az oka?Milyen javítási lehetőségek vannak? -
gyurci76
csendes tag
A segítségeteket szeretném kérni!
A cég vett egy LG Dvd írót (HD, BLU RAY). Beszereltük a gépbe, feltelepítettük
a drivereket stb..Adott hozzá egy power dvd ultra programot is gondolom alejátszáshoz!
A probléma a következő: A főnök hozott egy HD DVD-t gyári, berakjuk és nem játszik le semmit..Kipróbáltuk másik filmmel szintén semmi-..
Kérdés: Mit kell még állítani vagy hol, mert nem hiszem el, hogy semmit nem játszik le!A gépről ennyit tudok: két magos proci core2 duo , Nvidia 8600 GTS, 2 giga ram!
Szóval semmi nem jut eszembe. Kérlek segítsetek!Asus P5B Deluxe, intel core2 quad q6600 2400Mhz, 4x1 giga dual ddr2 geil ultra, WD 250 giga sata2, Plextor dvd iró, Asus EN9600 GT Top 512 MB, Chieftech 500W táp
-
Corvus78
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám van egy Sony OPTIARC DVD RW AD-5200A típusú írom, idáig semmi problémám nem volt, vagy hatvan dvd-t már megírtam vele. Tegnap berakok egy minuszos lemezt, amit korábban én írtam, de egyszerűen nem tudja beolvasni, csak erőlködik. Természetesen nem a lemeznek van problémája, hanem az összes minuszos dvd-t és cd-t se olvassa be. A pluszos dvd-t visszi, +RW-s lemezt pedig tudtam vele írni, a szabvány jogtiszta lemezekkel semmi baj sincs. Felmentem a sony oldalára és frissítettem, így se jó. Mi lehet a probléma, miért csak a minuszos lemezeket nem tudja olvasni ? Ezt az írót egy másik gépben is használtam, de az bedöglött így átszereltem, abba gépbe xp sp2 volt, ebbe pedig a régi xp, ezt csak azért írom, mert erre a gépre is feltelepítettem néhány napja a sp2-t, lehet, hogy semmi köze, de egyik napról a másikra nem romlik el. Tanácstalan vagyok, lehet, hogy csak ennyit bírt ez a gagyi.
-
dubin
csendes tag
Sziasztok! LG dvd írókba van szerelve vmi elektronika, ami a az üzemidőt/megírt cd-ket számolja és egyszer csak elkezd hibásan írni? Mitől lehet ez?
-
Répapüré
tag
Sziasztok!
Mi lehet az oka annak, ha az LG DVD íróm nem hajlandó DVD formátumban írni egyszer írható lemezre?
Újraírhatóra ír hiba nélkül és egyszeresen írhatóra is ír DiviX formátumban a teljes DVD-re.
Ha egyszer írhatóra akarok DVD-t írni, akkor 3 %-nál lefagy az egész gép, a korzort sem lehet mozgatni...
Előre is köszönöm.
Sziasztok. -
Jemero
csendes tag
az lenne a problémám, hogy amikor a laptopal dvd-t akarok kiirni akkor mindig kiír valamilyen I\O errort... és vagy megirja a dvd-ket vagy nem. de ezt csal xbox játékok kiirásánál csinálja. és nem értem, hogy miért. eddig a másik gépen gond nélkül megtudtam öket irni. hiba üzenetröl mentettem le képet és fel is töltöttem. ha valaki tudja a megoldást elöre is köszönöm.
http://prohardver.hu/dl/upc/2010-05/25/135584_pydlpd8rjne9qzyl_hiba.jpg[ Szerkesztve ]
ETN.FM
-
legenda
kétrétegű lemez írásához a régi dvd decrypter nem az igazi, inkább újabb verziós imgburn vagy nero (8 vagy 9) az ajánlott! továbbá az sem mindegy, hogy milyen médiakódos lemezt használsz, a verbatim az ajánlott, a ritek...stb médiakódokkal a legtöbb írónak problémája akad, vagy el sem kezdi írni, vagy a két réteg közötti váltásnál rontja el - ahogy látom, nálad ez történt!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
alex89
senior tag
üdv!
Érdekes dolgot tapasztaltam mostanában dvd írás közben, tehát beálltok egy adott írási sebességet pl 8x de az író nem írja gyorsabban csak 5-6x -osan, ha 4x-re állítom akkor pedig 2,5x-el illetve közben is változik néha a sebesség.Mi lehet ennek az oka? próbáltam már más lemezzel, más programmal,tettem fel másik firmware-t is.Nem mai darab már az íróm, lehet ,hogy ez a probléma?
ui.: viszont a megírt lemezek jók lesznek
[ Szerkesztve ]
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
orikácska
csendes tag
Sziasztok!
A problémám: vettem egy új gépet, új meghejtóval (NEC), és amikor a régi meghajtó (PIONEER) által írott lemezeket (TDK) akarom a gépre másolni 70-80%-nál leállnak. Mi lehet a probléma? A haverom írójával tökéletesen működnek.
-
Flashrider86
tag
Srácok,HELP !
Valakinek nincs meg vID01 firmware a samsung sh223c-hez? A Neten nem találom Vagyis 1 oldalon fent van,de már nem él a link...Előre is köszi a segítséget !
ÜDv
-
StaMiNa
aktív tag
Sziasztok,
szeretném segítségeteket kérni Verbatim DVD+R DL lemez megírásában!
Van egy Pioneer DVR-216D sata írom, és Imgburn-el szeretnék kiirni egy mkv filet UDF módban, de Power Calibration Error hibával megáll és el se kezdi írni!
1.10-es firmware van az íron és win7-et használok.Kérlek segítsetek mi lehet a hiba.
-
Greg-77
aktív tag
Olyan problémám akadt, hogy az MSI M662 laptop-ban lévő DVD-író nem látható a saját gépben. Az előző bekapcsoláskor még látható volt működött. Most pedig semmi. Megnéztem BIOS-ban sem látható! A HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Class \ {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} nem látható sem LowerFilter sem pedig UpperFilter bejegyzés! Felügyeleti eszközök/Számítógép-kezelés/Eszközkezelőben sem látszik valamint a lemezkezelés résznél ott van a (C) és (D) NTFS vinyó valamint egy betűjel nélküli FAT32 partició amire ha jobb klikket nyomok csak a súgó jön elő semmi más! A DVD író egyébként a gép bekapcsolásakor villog és az ajtó nyílik/záródik lemez behelyezésekor néhány sec-ig csinál valamit de semmi nem történik. A gépen win xp prof oprendszer van! Ha valaki tud segítsen!
[ Szerkesztve ]
-
Dictator^
veterán
NEC DVD 3500AG-vel írni akarom a TDK lemezt:
Nero nem adta ki, hányszorosan írtam volna.
Imgburn: E 14:05:22 Failed to Reserve Track! - Reason: Cannot Write Medium - Incompatible Format
help. legújabb firmware van fent.
(lemez behelyezésekor a rendszer kiirja, hogy irná a lemezt (win7)).
(nincs újabb firmware a meghajtóhoz)
[ Szerkesztve ]
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
SalvadorLynx
aktív tag
Convert x to dvd programmal próbálok dvd-t írni. Hiába.
Windowsal sikerült kiírnom adat dvd-ként a filokat, de azt a dvd lejátszó nem kezeli.
Burnaware-vel sem sikerül írnom. Két különböző írót is kipróbáltam NEC és Plextor, mindekettőnél ugyanaz a hiba.
Ezek alapján mind a lemezek mind a dvd írók rendben vannak. Szoftveres hiba lesz. -
SalvadorLynx
aktív tag
válasz SalvadorLynx #4937 üzenetére
Úgy nem szoftveres a gond. Inkább driver.
Vagy amire most godolok, elég régi íróim vannak, ezek még ide-sek. A lapom meg egy GA-MA790FXT-UD5P.
Megoldhatja a gondomat egy Satás író? -
IRON STORM
őstag
válasz SalvadorLynx #4939 üzenetére
Ha aktuális még a probléma.. Mit akarsz kiírni, filmet vagy adatot?
Ha filmet akkor ne adatként írd ki hanem dvd video módban, mert a video_ts mappa szükséges az asztaliban történő lejátszáshoz.Csak a TDi!
-
Vidori
tag
Sziasztok,
Van egy Asus DRW1814-BL IDE dvd íróm.
A lemezeket mostanában bármilyen sebességet választva kb. 52 perc alatt írja meg, úgy hogy a puffere állandóan kiürül. Az egész gép is közben lelassul.
Először azt hittem, hogy a Samsung vinyó lesz, hisz eléggé töredezett volt.
De egy Pioneer DVR-215 satás íróval minden hibátlanul megy.
Kérdésem, hogy alaplapi ide vezérlő vagy dvd író hiba lesz-e?
Vagy valami más?
Köszi Viktor[ Szerkesztve ]
-
biker
nagyúr
Plextor 830SA külső(!!) íróhoz létezik valahol 1.01 FW feletti frissítés?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz IRON STORM #4944 üzenetére
akkor szerintem megy vissza gariban, mert már unom a rontott lemezeket
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
slaci007
senior tag
válasz SalvadorLynx #4937 üzenetére
A program dvd formátumba készíti el a filmet,pl. a clone dvd-vel is ki tudod írni,hogy jó legyen.Utolsó menüpont a programba:létező adatok írása utána dvd filmfájlok és mehet is az írás.Így biztosan nem rontod el a lemezt.Adatlemezként írtad ez volt a probléma,megnézel egy dvd-t egy video és egy audio ts mappának kell lennie.
Tungsram 1896-2022
-
libus
őstag
Sziasztok!
Nagy szükségem lenne egy kis segítségre, mert tanácstalan vagyok.
Nemrég újra raktam a Windows 7-et, és azóta nem tudok dupla rétegű lemezt írni az
ImgBurn-el.
Ezt írja ki:"Power Calibration Area Error"
Ugyanolyan lemezre akartam írni, mint eddig is! A Windows 7-et már 3x-or telepítettem újra, de mindig ugyan az. Valami driver hiánya okozhatja??? Vagy az íróval történt valami?? Bár a sima DVD-t megírja minden gond nélkül.
Kérlek segítsetek, mert lövésem sincs, hogy mi lehet a baj.
Előre is köszi!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
pimpuka
csendes tag
sziasztok!
Egy ki s segítségre lenne szükségem. Elég kezdő vagyok. Megvágtam Videospinnel egy családi videót. Ki szeretném írni dvd formátumba, amit minden asztali dvd lejátszik. Átkonvertáltam Format factory-val dvd-re, majd ashampoo-val kiírtam. A videó jó lett, de egy gondom van: nem lehet tekerni, csak elindítani, és végigmegy magától. Mit csináltam rosszul? Vagy kellene valami menü vagy jelenetszerkesztést csinálni? De ilyet még nem csináltam, ebbe is kellene segítség.
Néró 7-ttel hogy tudok dvd-t írni?köszi a válaszokat
-
ivanyi
csendes tag
Helló mindenkinek.
Nagy gondom van.Satás dvd iróm van most jelenleg Sh-S223f azelőtt lg és azelőtt asus.
Mindegyikkel az a problémám,hogy kiírok egy dvd semmi gond vele viszont mikor olvasásra kerül a sor akkor vannak a bajok beolvassa a dvd-t megnyitom a lemezt és lefagy a gépem.Anno még az Asussal kezdődött gondoltam a dvd iró szar vettem egy Lg,azzal is ugyanaz,hát gondoltam ez is rossz most egy samsungal tolom és ugyanaz én már több dvd irót nem akarok venni.Akár mit kezdek vele akár hogy írom ki DVD mindig ezt csinálja a gépem.Én csak 4-szeres szoktam írni mindent már legalább 5 különböző típusú dvd megpróbáltam és semmi.Gondoltam lefuttatok egy tesztet neroval mondanom se kel,hogy amikor kiírja,hogy meghajtó felpörgetésénél megáll a teszt és újra lefagy a gépem.Én már chipset hibára is gondolok,hogy a satas dvd irót nem szereti a gépem Van egy ősrégi Patas Pioneer azzal semmi gond nincs ezért gondolom,hogy valami az alaplappal van valami gubanc.
Remélem tud valaki segítení nekem válaszotokat előre is köszönömÉn nem vagyok sztár, nem is akarok az lenni! Én legenda leszek!
-
IRON STORM
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- 256gb nvme ssd eladó
- Kingston 500GB NVME SSD SNV2S/500G - BONTATLAN
- Eladó bontatlan új 5 db ADATA su650 240gb
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest