Hirdetés
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexpecT
addikt
válasz
IRON STORM #2097 üzenetére
Uninstall : -Intel application accelerator
- DeepBurner
Install: - ImgBurn
Sima dvd-k nél a buffer mérete nagyon ingadozik,míg ujraírhatóknál már teljesen jó. -
tibcsihead
csendes tag
Szevasztok!
Egy több mint két éves LG GSA 4120B íróm van, ami eddig hibátlanul működött, illetve most is hiba nélkül írja a DVD5-ös lemezeket, kivéve a kétrétegűeket. Új firmware-t már jó ideje nem tesznek közzé hozzá /a legfrissebb-A117 fent van/. Egyik nappról a másikra nem írja a kétrétegűeket. Azokat a tipusuakat /Philips 2,4x/ se, amiket eddig megírt. Olvasni viszont olvassa a más féle kétrétegűeket is. Újratelepítettem a rendszert, de nem változott a helyzet. Állandóan "Lemez egymenetben/DAO/ írás nem hajtható végre-Ismeretlem CD-író hiba" üzenettel kiteszi a tálcát, és kész. Érdekesség a dologban, hogy csak 2,5x-en tud kétrétegűt írni, viszont az írás megkezdése előtt felajánlja az 1x;2x;4x;5x írást. Amíg jó volt, addig csak a 2,5x-t ajánlotta fel. A lemezt nem kezdi írni, tisztán hagyja, üresnek, írhatónak látja. Más iróprogi nincs feltéve, ppéter útmutatásait végigcsináltam. Az írandó mennyiség nem lépi túl a méretet, iso, és adatnál egyaránt ez a helyzet.
Tanácsot Kérek! Előre is kösz! -
RexpecT
addikt
válasz
IRON STORM #2097 üzenetére
Intel application accelerator-t felrakta.Majd holnap megy egy uninstall és kiderül hogy segített-e
.
Mindenesetre köszi a segítséget.
-
IRON STORM
őstag
válasz
RexpecT #2096 üzenetére
ha az író nem PIO módban megy hanem UDMA( bár ettől még a nagyobb sebességeket felismerné) és a Nero amivel próbálkozik friss, akkor nem tudom mi lehet a gond.
Mégiscsak uninstall az a DeepBurner, meg egy próba ImgBurn-el is.
Intel chipkészletes az alaplap? Ha igen akkor az intel application accelerator nem lett véletlenül feltelepitve? Szedje le azt is. -
RexpecT
addikt
válasz
IRON STORM #2095 üzenetére
Pioneer 108-as író TDK és Philips lemezek.(Régebben ezeket tudta 16× -osan írni).
Ujraírhatót tudja 2,4×-esen írni és 4×esen(maga az újraírható lemez is 4× esen írható) a sima lemezeket csak 4×-esen. -
RexpecT
addikt
válasz
IRON STORM #2092 üzenetére
Ez lett még felrakva: DeepBurner 1.8.0.224.
-
RexpecT
addikt
válasz
IRON STORM #2092 üzenetére
Holnap megkérdezem mert nem az én gépem
.
-
RexpecT
addikt
válasz
IRON STORM #2090 üzenetére
Nem változott, csak újra lett rakva a windows.Neroval és másik progival is ugyanez a helyzet, több lemezzel is ki lett próbálva.
Amugy Intel Celeron 2.6g 1,5 gb ram és egy régebbi Pioneer dvd író. -
MichaelSD
őstag
Kapható valamilyen slot-in-es író per pillanat? Se Pioneernak, se Plextornak nem találok slot-ines íroit pedig régen volt.
-
shteer
titán
válasz
ritmusbigyó #2074 üzenetére
nem ide való problem... de érdekes
rejtett mappák? lomtár?
-
ssolitude
őstag
válasz
ritmusbigyó #2074 üzenetére
-
ritmusbigyó
csendes tag
helló!
lenne egy olyan kérdésem ,hogy van egy 120 gigás winyóm, két particióra osztottam. a D:\ 109 GB amiből 60,9 foglalt ( ha a mappákat kijelölöm és a tulajdonságoban megnézem ) , viszont ha simán a meghajtó tulajdonságait nézem akkor 109ből 78,3 foglalt...
Vajon hova tünt el a többi ?
előre is kösz
-
Djopci
tag
Sziasztok!
LG DVDRAM GSA - 4120B íróm van ami tud írni dual layer lemezeket. De mikor az írásra kerül a sor a Nero ezt írja ki:: Could not perform start os disc-at once
Mi lehet a baj???
Megvagyok nagyon elégedve az égetőmmel de most nemtudom mitévő legyek, megkéne írnom pár DL DVD -t de hiába probalkozom...Légyszives segitsetek!!
Köszike
-
shteer
titán
válasz
ritmusbigyó #2069 üzenetére
ha meghalt akkor nicnsmit tenni... cseréld ki. javaslom a panasonic írókat
-
ritmusbigyó
csendes tag
sziasztok!
lenne egy kérdésem...
Vettem egy gépet 2 éve, Fujitsu - Siemens - Scaleo P konfig.
Nincs vele semmi baj, csak a DVD író valami miatt meghalt , a következő a tipusa :
HL-DT-ST DVDRRW GWA-4164B. Nem ír DVD - t, csak CD - t de azt is csak 24x szeresen.Több DVD márkával is próbálkoztam már : Philips, Sony , TDK...egyiket sem irta meg.Mit tegyek?
előre is köszi
-
RexpecT
addikt
Az miért van hogy rendszer újrarakás után minden progival csak 4× -esen akar írni az író uncsitesómnak
-
NoRb1k4
csendes tag
Hali
Nekem lenne egy olyan problémám hogy van egy Pioneer 112D, meg egy Plextor 712A Dvd íróm és nem hajlandó eggyik sem törölni az ujraírható dvd-ket, mióta Vista van fenn. Xp-vel tökéletesen müködtek :S Sima dvd-ket szépen megírnak csak az RW-ket ismerik fel DVD-ROM-nak. Ha pedig a Windowsos beépített íróval probálom letörölni az meg azt irja rá hogy a lemez írásvédett.
Valakinek volt hasonló problámája ilyen feltételek mellett?
üdv: norbi -
SutPet
aktív tag
válasz
blattida #2061 üzenetére
ebbe egy 400-as. kipróbáltam a másik gépben (420 chieftec) abba se jó, szal az író döglött be...:S
most viszont más kérdés:
adot egy gigabyte GA-8IPE1000 FB alaplap. sata-s dvd író bedug, bootol a gép látja. win betölt, de ott már nem látja az írót. biosba kerestem a sata-hoz semmilyen beállítási lehetőségek nincsenek csak annyi hogy ki lehet kapcsolni... valakinek valami ötlet? -
GRaul
őstag
Sziasztok!
Pár tippre lenne szükségem
dott egy Samsung se-s164 külső usb-s dvd író, de csak eredeti dvdket cdket olvas be.
Irottat nem.Irni se lehet Vele.Tudnátok mondani egy-két tippet h mi lehet Vele? -
SutPet
aktív tag
Hali.
Segítségeteket szeretném kérni. Problémám az hogy van egy pio DVR-112D íróm (múlt héten vettem) hazajöttem beraktam ment írtam is vele szépen.. ma hazajöttem gép bekapcs megy... most újraindítottam a gépet és az író vmiért nem kap áramot. másik molexre dugtam ugyse megy (a gépse indul be ha be van dugva az íróba a táp) van valami ötletetek? kezd elegem lenni minda 2 gépembe egymás után halnak meg íz írók és kezd frusztráló lenni... -
alborne
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne egy NEC 4551A ides íróval Gigabyte P35-DS3L alaplap mellett, hogy bármilyen lemez írásakor dma / crc errorral vagy burner reset hibaüzivel megáll. Már újratelepítettem a winfost, piora állítottam az írót, az alaplap legújabb biosában minden beállítást kipróbáltam és semmi. Esetleg lenne valakinek valamilyen ötlete? Előre is kösz
-
IRON STORM
őstag
válasz
normanboss #2056 üzenetére
1. Ne warezolj!
2. Tanulj meg helyesen írni, érthetetlen amit írsz.
3. Ha a Fujit olvassa, akkor vegyél továbbra is olyan lemezt. -
normanboss
csendes tag
cső.. nekme egyolyan problémáma van, hogy vettem egy philipsdupla rétegű +os lmeezet és nemollvassa az irom de a fujitolvassa me azt irtam eddig!xbox játékokat irok) mivel van a probléma ?? pls privibe válaszoljtok kösz
-
Yooha
aktív tag
Az mitől lehet, hogy ugyanabból a szériából (TDK DVD-R) egy DVD-t megírok szépen 8x sebességgel, a következőnél már csak 4x-et ajánl fel, kiveszem-beteszem az íróból, és felajánl 4x-t és 16x-et, 8x-at pedig nem! Elkezdtem írni 16x-al, most 9 percnél 75%-nál tart, ez biztos nem 16x! Ilyenkor a DVD, az író, vagy a Nero a hibás?
-
Takeda
csendes tag
Sziasztok! Egy régi, de még ma is fennálló problémára szeretnék segitséget kérni.
Az a problémám, hogy a CD/DVD irás megkezdésekor(sáv) a gépem kikapcsol!
Sata winchesterem van, irót már 3x cseréltem azóta Plextor SA-750 töl indultam lefelé, most talán NEC van(). IDE driver sem az xp-s sem az nVidia-s cseréje, frissitése nem segitett. Firmware frissités történt, kábel csere is volt. A windows többször telepitésre került, változó verziókkal. Csökkentett módban tudok irni cd-t, dvd-t! BusHound nevü progi telepitésekor is leállt a gép(nem tudom fontos infó-e esetleg). A fórumot böngészve sok-sok hibalehetöség kiküszöbölésére szánt leirást próbáltam, eddig sikertelenül...
Aki esetleg az alapötleteken túl megoldással tudna szolgálni, az kérem segitsen, köszönöm! -
Lion_Hu
csendes tag
Na megtaláltam a megoldást !!!!
Ha fizikailag látja a gép a CD-DVD-t , de nem indul el a meghajtó (Code 19, vagy 31), akkor a kövekző megoldás segíthet:
http://support.microsoft.com/kb/314060
A registry-ből kell törölni pár helyről, restart, és láss csodát müxik....
Üdv
-
AMD!4ever
őstag
válasz
IRON STORM #2048 üzenetére
Megtettem,de ugyanaz
Power calbriation error(plusz még irt vagy 10et,de ez volt az első)
Óhh nóóó felkiáltás valahogy nem jön be -
AMD!4ever
őstag
Hi!
Következő a gondom mester urak
Van egy Pioneer 111d dvd iróm,perpill 1.29es firmwarével,azelött a nero7et használtam,utáltam. most az alcohollal probálkozok,illetve a nero 8.1 micro-val. egyrétegü lemezeket vigan megirom most is azelött is(1.23 volt eddig fent),de vettem 3db DL verbatim lemezt,és ezeket nemtudom megirni sehogy,minden sebességen Power calibration error-t ir ki mind a nero,mind az alkohol.2.4x-esek a lemezek,probáltam minden sebbeségen.1.23al és 1.29 el is,(nero,alk ujratelepitve a firmcsere után)
(Mitsubishi Kagaku media a verbatim lemez gyártója,ha segit)
Mi lehet a gond? -
Lion_Hu
csendes tag
Akkor uninstall NERO, meg minden hasonló nyenyót ?
Gondoltam rá, de nem volt kedvem hozzá.....
Na lerántom a progikat akkor....
előre is köszi....Üdv........
-
Lion_Hu
csendes tag
Hi !
A következő a gondom:
Nemrég dobtam össze egy új gépet, viszont DVD-t, illetve a Virtuális DVD-t nem látom napok óta, az eszközkezelő látja, de nem használható.
Hibaüzi:
"A Windows nem tudja elindítani ezt a hardvereszközt, mert az eszköz konfigurációs információi (a beállításjegyzékben) nem teljesek vagy sérültek. (Kód: 19)A 'Megoldások keresése' lehetőségre kattintva információkat küldhet az eszközről a Microsoft számára, és ellenőrizheti, van-e megoldás a problémára."
Van valami 5letetek ?
Ha csökkentett módban törlöm a meghajtókat, újraindításnál, sikertelen a meghajtó telepítése.....Válaszokat várva....
Tisztelettel:
Lion_Hu
A gép: ASUS P5K, Dual Core 6750, 4Gb memo, ASUS X2600XT.
Talán az alaplap valamely drivere nem az igazi, de lévén CD-t nem tudok használni, nem nagyon van ötletem.... -
tothm
őstag
Sziasztok! Az mitől lehet hogy a cd íróm nem ismeri fel a cd csak 1-2x de akkor is nagyon lassan???
-
Bazsi453
csendes tag
Sziasztok.Nemrég vásároltam egy LG H62N DVD irót,az a probléma, hogy 2x sebbeségnél
nem tud gyorsabban irni DVD-t.Már többféle írót és DVD-t próbáltam de eggyikel sem jó.Egy 4,7GB-os lemezt 40perc alatt ír meg,8x sebességre állitva.Szerintetek mi lehet a gond?
Válaszokat előre is köszi. -
vexter72
csendes tag
gigabyte ga -m57sli-s4
amd 4800+
pioneer dvd-rw dvr-111 d ata
samsung 250 giga vinyó ataeddig látta egyszer csak kék halál volt és nem mennek a meghajtók
semmi virtuálisat sem tudok létrehozni
van valami ötleted? -
vexter72
csendes tag
Olyan gondom volna , hogy a gépem nem látja a dvd meghajtómat.
Ha daemon toolsal hozok létre meghajtókat azokat sem jeleníti meg.Az eszközkezelő ezt írja
A Windows ehhez a hardvereszközhöz nem tudja betölteni az illesztőprogramot. Az eszközillesztő sérült vagy hiányzik. (Kód: 39)
Mit kellene ehhez telepíteni? -
RotS
csendes tag
Hali!
Van két meghajtóm, az egyik egy sima(csak cd) LG52x olvasó a másik egy samsung kombó.
Az írott lemezeket mindkettő beolvassa, a kombó a DVD-t is, de az üres cd-ket egyik sem.
Az LG felpörgeti kérszer majd kiírja hogy nem képes ilyen formátumot olvasni, és hogy a lemez nincs formázva. A Samu pedig csk ezerrel villog, mikor jobb klikket nyomok rá akkor pedig homokórázik míg ki nem veszem a lemezt. Mindez egyik napról a másikra történt egy sikertelen írás után.
Valaki tudna segíteni? -
dubin
csendes tag
válasz
raskolnikoff #2031 üzenetére
én is most terveztem beruházni hasonlóba
, csak eladták a félretettetett cuccomat
-
dubin
csendes tag
válasz
raskolnikoff #2016 üzenetére
milyen író vált be nálad? vagy melyiket ajánlod? ezekkel az inkompatibilitási dolgokkal falra tudok mászni ... brrrr
-
Kiskokó
veterán
válasz
raskolnikoff #2022 üzenetére
szivás na midn1 a dvd megy me ga a demon tools az alényeg régi cd irót uyge használtam már amugy
bá dvd olvasóvla a Mafiát nmtutdam feltelpiteni emrt nembirta foyltan ia teliptés vlaszeg nem olvsta be a cdt mig a régi cd iró az emg igen XD na midn1 Mafiáttöbbet nem teleiptek XD -
Sten2.0
csendes tag
válasz
mézespálinka #1902 üzenetére
Nem tudom mért?
de amikor filmet játszok a hang rettenetesen szaggat de a kép meg hibátlan!!! Mi lehet a baja? vagy honnan lehet letölteni az illesztőprogramot? vagy a frissítést???
-
rittzo
tag
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy van egy Samsung SH-S203N CD-DVD írom és a Néro8-at használom hozzá. Az író nem ismeri fel az újraírható CD-ket és DVD-ket. Azt írja ki rájuk, hogy sima CD-R ill. DVD-R. Az íróhoz nem találtam újabb biost. Nektek valami tapasztalat ill. mi lehet a probléma????? -
PPeter
addikt
válasz
raskolnikoff #2016 üzenetére
Bármilyen más márkájú felvevővel, íróval, lemezzel tudok neked ilyen inkompatibilis variációt összehozni.
-
dubin
csendes tag
Sziasztok!
Van egy NEC ND-6750A dvd-íróm (laptop), ami nem olvas be bizonyos dvd-ket, amiket egy lg asztali íróval írtam meg. Ezeket viszont más típusú nec meg lg meg még mittoménmilyen
olvasó hibamentesen olvas. Ez meg csak felpörgeti és kattog. Firmware frissítés előtt csak felpörgött de nem kattogott ugyanannál a lemeznél. Vélemények? Megoldások?
Ezer köszi a segítségért!
-
Kiskokó
veterán
semmi ötlethogy mit tudnák cnisálni hgy megjavuljon ?
-
Kiskokó
veterán
válasz
Kicsirics77 #2012 üzenetére
már hozzászoktam meg már le irtam párszor az okát
semmi probléma XD
amugy az oka az hogy tanultam 10 ujja gépirást
nos ebből megmaradt azhogy nem nézek a billre és 4-5 ujal gépelek és előbb nymom a beűket mint kellene -
Kiskokó
veterán
válasz
raskolnikoff #2010 üzenetére
hát ja atáp az egy szar csak amikro a régi tönkrement nem votl nyita semmi utáa ünnepek voltak és egy hely votl nyitva ott meg csk ez volt és kelelt agépbe.
azóta ez van
de ez atáp is már jó fél éves
másik topicba irtam hogy ujraindulgat agép az lehet laplpa/tő/vagymemo hiba csk kikéne aritenide akkor mit csinálja?? hogy varázsoljam elő a két optikai meghajtót?
sőt még a deamon tools virtuális emghajja is eltünt azt is "drievrhibásnak" jeleniti emg 39es hibakód
ajj he
de kipróbáltam
indulásnál felpörgeti a cdés dvd romot is szal cd ről bootolni lehet ... szal ottmeg emyg sazl windowsal van vlami avgy nemtudom emrt amugy emg működik.
ötlet ? -
krazi
csendes tag
Adott egy zsír új samsung dvd író. Nero felismeri, driver rendben, DVD/CD betesz írás megkezdődik majd 2-3 százalékon megáll.
A lemezek kompatibilisek. Mi lehet a gond?
-
Kiskokó
veterán
válasz
raskolnikoff #2007 üzenetére
de eccere pont mind a kettő ?? ez gyaanús.. ajj pedig pár napos aaz XP-m lehet ujratolom megint.. emrt érzékelni érzékeli őket.. atól is lehet ide kábel hibéja ?
-
Kiskokó
veterán
válasz
raskolnikoff #2004 üzenetére
aha eszközlezelőbe iijra hogy 39es hibakód amit feljebb irtam
azé gondotlam drivert hozzájuk
de nemeltt jó
a sima cd ovlaósohztaálta mdrivert felraktam de smotmár egyátláln felmse ismeri.
nemtudom hogy akábel rossz e nem hiszem nem nyúltam hozzájuk de madj emgnézem kihuzom meg vissaztdugom
de leehthogy virus de nemtlaál rajta az antivirussemit sem... érdekes vaze ! -
manutdzoli
senior tag
4 meghajtó van a gépemben és hirtelen 2 nem akarom működni.Kap áramot,rendesen kijön,beteszem a lemezt,világít de nem akarja bepörgetni.Mit tegyek?
-
Kiskokó
veterán
válasz
raskolnikoff #2001 üzenetére
hallod
szerinted ezeket nem néztem már át oda vissza avgy 2szer ?
vagy pénzbe kerül avgy 404 avgy firmware de az enmjó mert nemtudja magát frssiteni emrt megse találjaa meghajtót stb..
alap drrver kellene
én jóba vagyok Googleval ezen felül kelen segtiség hátah te /valki találtok sima drivert köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lexus, Toyota topik
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest