Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PCI Express 7.0 – Brutális sebesség, de minek?
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirty
őstag
Hali orosg!
"Háát igen, igazából ezt egy barátomtól kaptam, és gondoltam ami hiányzik, azt önerőből összerakom. Azt gondoltam, hogy abban a kábeles dobozban nem nagyon van tudomány, és helyetesíthetem egy kábellel."
Akkor nem volna rá szükség. Van benne elektronika is

Az omron magyarország-nál vehetsz, azt nem tudm mennyibe kerülhet, olyan tizen ezerre saccolom.A Keyence KV16A PLC-t nem ismerem. Őszintén szólvan nem is tudtam hogy van ilyen.
De hát nagy ez a világ..."Köszönöm az eddigi segitséget, és a linket is, a fizikai részei érthetőek voltak, de a programozása még egy kicsit magas. Gondolom ha letölteném és elkezdeném "bűvölni", csak eljutnék valahova."
Az első lépések lehet hogy nem mennének hipp-hopp, de az Omron PLC-ket nem nehéz programozni (én is ilyenen kezdtem, igaz nem CPM1 volt, de az részlet kérdés).
"Még valamikor Basic-ben egyszerű általános iskolás programkákat irogattam, He-he, ez lenne az alap."
A PC-s vagy egyéb programozói múlt sokat jelent (még ha BASIC is) de a PLC-k programozásához alapvetően más gondolkodás kell (szerintem).
Nem feltétlen nehezebb, de más.A Hunter öntözésvezérlő vásárlása jó ötlet, ha nem szereted a kihívásokat, de szereted a kulcsra kész megoldásokat

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- VGA kibeszélő offtopik
- iPhone topik
- Hardcore café
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kételkedsz még a Marathonban? Nézz meg egy teljes kört!
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest