Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orosg
csendes tag
Háát igen, igazából ezt egy barátomtól kaptam, és gondoltam ami hiányzik, azt önerőből összerakom. Azt gondoltam, hogy abban a kábeles dobozban nem nagyon van tudomány, és helyetesíthetem egy kábellel.Ezek szerint tévedtem.... Ezt a PLC ingyen kaptam. Ha vásárolnom kell hozzá valamit, akkor inkább inkább vennék egy kész Hunter öntözésvezérlőt.... Bár ha valakinek pont ilyen kellene, és el akarná cserélni CPM2-re örülnék.

Viszont el tudnám cserélni egy Keyence KV16A PLC-re. Ezen már láttam fizikai soros portot, viszont nem találtam hozzá programot.... Ezzel kapcsolatban van valami infód?
Köszönöm az eddigi segitséget, és a linket is, a fizikai részei érthetőek voltak, de a programozása még egy kicsit magas. Gondolom ha letölteném és elkezdeném "bűvölni", csak eljutnék valahova. Még valamikor Basic-ben egyszerű általános iskolás programkákat irogattam, He-he, ez lenne az alap.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- A Logitech egere összement a mosásban, és ez lett belőle
- Horgász topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ryzen 7 7700X +hűtött VRM-es B650M lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Gainward GeForce RTX 4070 Phoenix GS
- MSI Katana 2 év garival, bomba áron!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB 99% Akku! Újszerű,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest