Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
levelko
csendes tag
Üdv!
Ezzel kapcsolatbam szeretnék kérdezni. Adott egy S7 314C 2DP CPU. A programban megközelítőleg 80 funkció és adat blokk van. Többször monitoroztam már hibakeresés céljából több kevesebb sikerrel, de ezidáig módosítást csak a gépgyártó (német) végzett a saját PG-jével. Most azonban feladatként kaptam egy kisebb módosítást. A feladat annyi lenne csak hogy egy szabad kimenetet hozzárendeljek néhány belső változóhoz. Nem ezzel az egy network beszúrásával van gond, hanem hogy a gépet nem állíthatom meg, tehát a CPU-t nem kapcsolhatom STOP-ba. Alap esetben RUNP-be van kapcsolva. OMRON és MITSUBISHI CPU-kon már csináltam ilyet minden gond nélkül, de S7-hez nem igen vettem a bátorságot. Tehát hogyan tudom úgy módosítani valamelyik FC blokkot, hogy ne legyen baj? Ráadásul memória kártya is van benne, tehát úgy kellene módosítani hogy oda is rákerüljön, ha esetleg teljes tártörlést csinálna valaki.
Köszönettel. K.L.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG FSP 700W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest