- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Áramkiegyenlítőt fejlesztett a modern GeForce-okhoz az Aqua Computer
- Melyik tápegységet vegyem?
- SSD kibeszélő
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
levelko
csendes tag
Üdv!
Ezzel kapcsolatbam szeretnék kérdezni. Adott egy S7 314C 2DP CPU. A programban megközelítőleg 80 funkció és adat blokk van. Többször monitoroztam már hibakeresés céljából több kevesebb sikerrel, de ezidáig módosítást csak a gépgyártó (német) végzett a saját PG-jével. Most azonban feladatként kaptam egy kisebb módosítást. A feladat annyi lenne csak hogy egy szabad kimenetet hozzárendeljek néhány belső változóhoz. Nem ezzel az egy network beszúrásával van gond, hanem hogy a gépet nem állíthatom meg, tehát a CPU-t nem kapcsolhatom STOP-ba. Alap esetben RUNP-be van kapcsolva. OMRON és MITSUBISHI CPU-kon már csináltam ilyet minden gond nélkül, de S7-hez nem igen vettem a bátorságot. Tehát hogyan tudom úgy módosítani valamelyik FC blokkot, hogy ne legyen baj? Ráadásul memória kártya is van benne, tehát úgy kellene módosítani hogy oda is rákerüljön, ha esetleg teljes tártörlést csinálna valaki.
Köszönettel. K.L.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Még Kheopsz fáraónak sem volt ilyen piramisa
- OpenMediaVault
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest