Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Gaming notebook topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Videószerkesztés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PTM
senior tag
válasz
romero.
üzenetére
A forrás és a megjelenítő RGB tartományának egyeznie kell, különben vagy fakó lesz a kép, vagy eltűnnek a sötét és világos részletek (attól függően, milyen irányú az eltérés). A limited range a tévéknél, a full range pedig a monitoroknál jellemző. Ehhez csak akkor nyúlnék ha baj van vele, ami elég feltűnő.
-
romero.
junior tag
válasz
robber4
üzenetére
Jétékoptimalizáló képmód:
Fényerő: 100 (elengedhetetlen HDR tartalmak alatt a max.)
Kontraszt: 100
Fekete szint: 50
Automatikus dinamikus kontraszt: Ki
Dinamikus tónusáthelyezés: Hgig
Kifejtésfokozó: Ki
Maximális fényerő: Magas képvezérlés
Videotartomány: Automatikus
Szemkímélő: KiSzínmélység: 55
Árnyalat: 0
Szinskála: Automatikus érzékelés (a natív nem ajánlott)
Fehéregyensúly: Meleg 50 (ez adja a szabványhoz legközelebb álló fehéret, így kb. olyan képet látsz, amit a készítők is szeretnének hogy láss. Ez persze ha téged zavar, hozzá vagy szokva a hideg, kékesebb színekhez akkor hagyd nullán.)Tisztaság menüpont alatt minden kikapcs.
Bemeneti késleltetés: Erősítés
VRR és GSync: Bekapcs
ALLM: BekapcsNagyjából ennyi, így kapod a legértelmesebb képet.
Egy próbaképp azt is megnézheted, hogy a PS beállításain belül az RGB tartományt korlátozottra teszed, a TVn belül pedig hagyod automatikusra. Nem mindenkinek jó ez, én így pl egy sokkal dinamikusabb, kontrasztosabb képet kapok. -
válasz
Roland861010
üzenetére
Nem estem seggre tőle.
-
Szoke1982
senior tag
válasz
nincsnév007
üzenetére
Nézd meg a df tesztet.
-
Roland861010
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Amúgy tényleg drága jobban megnéztem.
Csak az egyik oldala van festve.
A kontroller is részben festett csak...
A játék pedig az előrendelői verzió... Annyira így már nem jó vétel.
Kell lőni egy olcsóbb lemezest és az mellé megvenni lemezen. -
toxicjew
addikt
válasz
nincsnév007
üzenetére
Igen. Nézd meg a DF videóját.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Ez jó drága. A festéstől ennyire megugrik? Bár cserébe mondjuk jól néz ki. Sajnos az asztal alatt én jómagam nem tudom nézegetni, így inkább különböző csengőhangú roppanásnak jobban örülnék.
Kb az egyetlen dolog amiből meg tudom állapítani, hogy a szobában van. -
Roland861010
veterán
Akkor legyen így.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
-
TBT
addikt
válasz
Roland861010
üzenetére
A Sony nem Microsoft, nem árulja gombokért a friss portékáit.
-
Roland861010
veterán
Ha már Sony exkluzív gondoltam bedobják.
Vagy mit tudom én. -
james001
veterán
válasz
Roland861010
üzenetére
Majd PS6on a remastered kiadás max
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Farkassacred
őstag
válasz
Roland861010
üzenetére
Szia, nem valószínű. Egy jó darabig még biztosan nem.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Roland861010
üzenetére
Hát ezt... jól gondolod.
-
Roland861010
veterán
Sziasztok,
A Yotei egyenlőre nem kerül be gondolom a Plusba.
-
Farkassacred
őstag
válasz
romero.
üzenetére
Brutál szép a Shadows, remélem még idén eljutok majd hozzá.
De egyébként sajnos a története, mellékküldetései és a karakterek már nem olyan érdekesek az mondják. Ellenben Got/Goy párosnál ezek filmes színvonalon vannak, plusz megspékelik egy kíváló harcrendszerrel ami a legnehezebb fokozaton még élvezetesebb.
Tehát lehet, hogy előbb a Goy-t veszem majd meg. Az is lehet, hogy már megjelenéskor.
robber4: Lg c3 tévén én semmit sem állítottam be, max az oled védelmeket. De úgy rémlik, hogy a Sony-n se kellett semmihez se nyúlnom. -
Yotei -> Jó tej

Saraos -> Sáros
A jó tej sáros?

-
robber4
aktív tag
Oledes társaim ti játéoptimalizáló képmódon belül tv miket álitottatok be ps5 konzolhoz?
Illetve játékoptimalizáló menüben Hgig-n kivül vrr+gsync. Allm.Ezeken kivül? -
Elderath
addikt
Végig szenvedtem ezt az új silent hillt. Soseakaromlátnitöbbet.
A 2 remake fényévekkel jobb volt, nem is beszélve cronosról, amit pár hete toltam.
-
romero.
junior tag
Visszatérve a Yotei-re, videók alapján baromi izgalmasnak tűnik, a magyar felirat hozzáadása a játékhoz pedig továbbra is becsülendő. Viszont a karakter mozgása így videók alapján nekem nagyon nem jön be, a Tsushimaban is annyira súlytalannak érződött a karakter hogy az hihetetlen, legalábbis számomra. Látszólag ezen nem változtattak. Nembaj, nyílván ez egyéni probléma..
Viszont a Shadows látványban továbbra is brutális, azért ez magasra tette azt a bizonyos lécet:

-
romero.
junior tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Nekem igazából teljesen mindegy, engem nagyon nem hat meg ez a felbontás dolog, sőt a 30 fps sem, csak sokan nagyon bele vannak csavarodva ebbe a felbontás, fps, hogy fut témába. Én konkrétan 3 méterre űlök a tv-től, engem aztán nem zavar ha valami alacsonyabb felbontással fut, sőt észre se veszem kb..
-
-
TBT
addikt
30 000 Ft-os feltöltőkártyára van most valami "akció" ?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
A hangulat nagyon bejön , de szerintem nem jó pillanatomban ültem le elé. Valahogy nincs türelmem végignézni ezt a sok dialógust.
.
Gyorsan felraktam a Dead Island 2-t
. Jelenleg hentelésre vágyom ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.Később megpróbálom folytatni a CP-t!
Anno mennyit szerepjátékoztunk haverokkal a Shadowrun-nal

-
törölt tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Hangulatban annyira lehangoló az anime, hogy a játék hozzá képest egy vidám napközi. Nem tesz jót ha utána játszod a játékot.
-
törölt tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nem, dehogy.
Smasher a játék szerves része, az animében neg csak ott van, hisz ha az Arasaka-val baszakodsz, akkor nyílván találkozni fogsz vele... szerk. Még David is mondja neki mikor összecsapnak, hogy azt se tudja kicsoda. -
törölt tag
válasz
Beegabor81
üzenetére
Az nem kapcsolódás, hogy már akkor is a cégnél dolgozott.
-
TBT
addikt
válasz
Szoke1982
üzenetére
A Ghost of Yotei 3 megjelenítési módot kínál PS5-ön és 4-et PS5 Pro-n.
A minőségi mód mindkét konzolon 2160p felbontást és 30 fps-t biztosít.
A teljesítmény mód 60 fps-t céloz meg. A PS5 felbontása alacsonyabb (általában 1440p~1080p) a PS5 Pro-hoz képest (1800p~1440p).
A Ray-Tracing mód kissé javítja a globális megvilágítást (különösen a környezeti elzáródás és a közvetett beltéri megvilágítás területén) 30 fps-en.
A PS5 Pro kizárólag Ray-Tracing Pro módot kínál. Ez a mód 60 fps-en alkalmazza a megvilágítás javításait. Ez a mód 1440p~1080p között mozog PSSR-rel.
Mindkét verzió teljesítménye általában stabil, a PS5-ön a teljesítmény mód használata esetén némi kisebb csökkenés tapasztalható, de ez nem észrevehető.
A Ghost of Yotei egy stabil és rendkívül optimalizált motorral rendelkező játék. Kétségtelen, hogy a Sucker Punch kiváló munkát végzett.A Silent Hill f-hez képest valóban szép munka!
-
törölt tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Köze nincs az animének a játékhoz, azon kívül hogy a világ ugyanaz. Egy teljesen másik story, más karakterekkel, nulla kapoccsal V-hez, vagy bárki máshoz a játékban.
-
TBT
addikt
Ghost of Yōtei | PS5 vs PS5 Pro | Final Graphics Comparison | Deep Analysis
Erre vártam, lássuk a medvét!
-
Szoke1982
senior tag
Gyönyörű főleg Rt -vel. 🙂
-
KaitouP
nagyúr
Új PS5 Pro verzió kerülhet piacra Európában még ebben a hónapban: [link]
-
Farkassacred
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
A sztori nélkül nekem egy szimpla hentelés lett volna csak a játék, azzal együtt viszont egy csoda élmény. Így kellett volna megjelennie ebben az állapotban.
Az Edgerunners-t meg ajánlom, nem egy szimpla anime, hanem a "kötelező" kiegészítője a játéknak, lehetőleg még a kezdés előtt érdemes meglesni. -
WhiteWalker
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nem láttam.
A hangulat tök jó , csak ez az állandó párbeszéd. Jó , tudom , ez kell a sztorihoz , de én inkább kezembe venném az irányítást
. -
eisento
addikt
Sziasztok. Dualsense analog csere HALL vagy TMR-re erdemes illetve aki mar megcsinaltatta hol csinaltak van megbizhato bolt vagy hardverapros emberke? Ha ide nem lehet beirni mert reklam johet privibe is. koszonom
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TrishtanAG
üzenetére
4K, 60fps, csomó beállítás, kontroller remapping, bőven elég egy ilyen játékhoz. Ez a remastered totálisan felesleges konzolon, PC-n a GMDX Augmented mellett meg pláne.
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Bad Pritt
üzenetére
Az csak a sima Ps2-es rész emulálva, amire csak azért nem mondom, hogy pfúj, mert már végre nem olyan foshtaliga a Sony emulátora, mint amilyen pár éve volt. Ami jövő tavasszal jön kiadás, az meg olyan, mint a klasszikus Tomb Raiderek és a Soul Reaver 1-2 remastere (ugyanaz a csapat készíti ezt is). Azok is totál felesleges felújítások voltak, mégis jó élmény játszani velük
-
Bad Pritt
félisten
Most realizálom, hogy egy Deus Ex Remasteredet is bejelentettek jövő februári megjelenéssel úgy, hogy most jelent meg az eredeti PS2-es változat is némileg felújított formában. Na ez az igazi átbaszás-lehúzás kombó.

-
Farkassacred
őstag
válasz
WhiteWalker
üzenetére
Anime megvolt? Edgerunners
Nélküle biztosan nem kezdenék bele, azzal együtt lesz igazán egy kerek sztori az egészből. A hangulatról nem is beszélve.. -
pzstm
titán

-
toxicjew
addikt
válasz
light1994012
üzenetére
Jah, úgy más... Lehet a hivatalos oldalról rendelt cuccok elsőbbséget élveznek, nem tudom. Akkor majd elválik.
-
törölt tag
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Az hogy ne legyünk telhetetlenek...
Ha Wolverine úgy lett volna bejelentve hogy késöbb jön Xboxra is, akkor nem még az asztalt verem hogy miért nem Day1, hanem kussban örülök neki.
Rohadt nagy szerencséje van a PS5-ös tábornak hogy az MS/Satya ráeröltette az Xboxra a multiplatform stratégiát az ABK felvásárlás után, máskülönben most nem Forzázgatnátok PS5-ön.
Engem nem zavar hogy jön, mert évek óta mondom hogy minden játéknak mindenhol ott a helye, csak ez a hozzáállás elég bicskanyitogató.
-
WhiteWalker
nagyúr
Srácok ez a Cyberpunk végig ilyen pofázos játék? Lassan 4-5 órája játszom vele , de kezdem unni.
Játék alig , folyamatosan csak a párbeszédek mennek. Pedig tökre adja a cyberpunk feelinget , de ez a sok duma kiöli a játék kedvem .
-
TBT
addikt
Ghost of Yōtei
COGconnected: 100%
Digital Trends: 100%
Player 2: 100%
Areajugones: 95%
CGMagazine: 95%
Checkpoint Gaming: 95%
WellPlayed: 95%
Game Informer: 93%
Carole Quintaine: 90%
GamesRadar+: 90%
GamingTrend: 90%
Screen Rant: 90%
TheSixthAxis: 90%
Digital Spy: 80%
Gamereactor UK: 80%
Saudi Gamer: 80%
Wccftech: 80%
IGN: 80%
Metro Game Central: 70%
Radio Times: 60%Metacritic: 88%
Ez a jótej, jól sikerült!

-
toxicjew
addikt
válasz
light1994012
üzenetére
Lehet onnan itthonra is rendelni? Azt hittem csak UKba szállítanak
-
PTM
senior tag
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Ah köszi, ez ki is ment a fejemből, pedig a hírt láttam Redditen.
"csöcsikék orrunk alá dugása meg csak fanservice, ebben a részben még poénkodnak is rajta"
Ahh, vagy úgy, nekem így a semmiből váratlan volt.
De tényleg egy jópofa játék egyébként. -
TBT
addikt
Napokon belül itt a Japán mitológiás kiegészítő (PS5-re is)!
Age of Mythology: Retold - Heavenly Spear | Launch Trailer
Megjelenés: 2025. szeptember 30. -
S e t h
nagyúr
Csodálkozom amiért a states of playen nem volt Marathon, vajon miért?
-
TrishtanAG
senior tag
-
PTM
senior tag
Shantae and the Seven Sirens (+ Spectacular Superstar ingyenes DLC)
A Checkpointban ajánlották ezt mint a számomra ismeretlen Shantae sorozat legújabb, 5. részét. Nem sokkal az adás után meg is vettem, most kapóra jött egy lazítós darabként. Ez egyrészt egy könnyed, cuki kis metrodvania, másrészt meglepetésként ért, hogy a párbeszédeket micsoda kihívóan pózolják végig benne a bikinis csajok. Fura így az egész, nem is tudtam eldönteni, hogy kinek szánják.
Az alapmechanika része a többféle tánc, amelyekkel a szobák titkait lehet fölfedni. Kiegészítésként a szörnyekből is lehet kártyákat kiütni, amelyek különböző bónuszokat adnak. Ezekből három lehet egyszerre aktív. A játék alapkiadása állítólag túl könnyű, viszont a titkokat nem jelzi benne semmi, ezért a térképet felderíteni macerás. A DLC-ben megjelenő Definitive mód korrigálta ezeket, én is többek közt így játszottam végig. Egyéb módok is érkeztek a DLC-vel, amelyek csavarnak a játék szabályain.
A játékmenet vidám és élvezetes néhány nagyon idegesítő résszel, amiből kiemelem a táncos minijátékot (loot van a hibátlan teljesítés mögött, viszont a sztorihoz ezzel nem kell foglalkozni). Én kis szakaszokban végül "kiszázaztam", meglepő módon a Beginner módban lenyomott speedrunt élveztem a leginkább. Ugyanakkor mindent összegyűjteni nehézkes benne, a trófealistája pedig főleg az. Ezért inkább egy végigjátszásra merem ajánlani ha valakinek megtetszik a stílusa, illetve érdemes lehet a sorozat többi részére is ránézni. A harmadikat és negyediket szokták dicsérni, a többi már állítólag nem öregedett olyan szépen.
-
toxicjew
addikt
Kedves jóskapista!
A Sony arról tájékoztatott minket, hogy a PlayStation 30th Anniversary Limited Editiontermékek egyelőre még nem érkeztek meg hozzájuk, így sajnos a mi raktárunkba sem fognak beérkezni a hivatalos megjelenési dátum előtt.
Jelzésük szerint dolgoznak azon, hogy a csúszás minél rövidebb legyen, és a lehető leghamarabb elérhetővé váljanak a rendelt termékek. Amint pontosabb információval rendelkezünk az érkezésről, értesíteni fogunk.
Köszönjük a türelmedet és a megértésedet!
Járt már így vki? Mekkora csúszásról lehet szó vajon? Hetek?
-
xyzikeee
aktív tag
Sziasztok!
Most tudna valaki működő eneba vagy driffle kupon kódot PS PLUS Gift card vásárlására?
Multkor sajnos elszalasztottam egy 8%-osat ami már nem megy.
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Xbox / Sony Konzol, 3 -6 hónap Garancia, Fehér & Fekete Színben
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kb az egyetlen dolog amiből meg tudom állapítani, hogy a szobában van.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. 

Kendek
RangerFox