- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Everest / AIDA64 topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hővezető paszták
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
válasz
Tomtailor85 #25119 üzenetére
Ugyanaz. Tévedésből mentek ki. Legközelebbi szállítmány legközelebb február azt mondták akkor kaphatok..
(19.én rendeltem náluk elő. Másnap.)
-
syler123
veterán
válasz
Major Lion #25178 üzenetére
Szerintem semmi gond vele, nekem a ps4 pro-val sokszor az volt a bajom, hogy nem találtam hova megy a lemez
1. vagy 2. emelet
Ezzel a ps5-el a legnagyobb baj, hogy hatalmas. De tényleg, a magasságán faraghattak volna. -
Zoleee83
addikt
Gondoltam gyorsan ránézek a fórumra mi történhetett, hogy jött 195 új hsz. Biztos kijött valami hír, hogy jön a DriveClub/HZD day1.
Erre csak az Edigis vízgereblyézés megy 2 napja. -
.LnB
titán
válasz
cyberkind #25171 üzenetére
Annak a konzolnak a dobozára rá van írva, hogy nagyon kell figyelni arra, hogy a hdmi 2.1 be legyen dugva a tv-be mielőtt bekapcsolod. Mert úgy ömlik át a kábelen az összes fps, hogy vörösen izzik. Ha meg figyelmetlen vagy, és nem dugtad be előtte, akkor így jársz: [link]
-
Bogyi007
veterán
válasz
Tomtailor85 #25158 üzenetére
-
Blaze_
aktív tag
Vajon volt olyan aki az Edigital e-mail miatt lemondta a többi helyen az előjegyzését?
-
Major Lion
senior tag
válasz
CptAdamica #25150 üzenetére
Kapok ps5-t? Te fogsz kapni PS5-t? Te is kaptál levelet az ED-től? Kaptam levelet az ED-től.
kb ennyi
-
Tomtailor85
senior tag
Szívesen srácok!
-
Deck
titán
válasz
Rájuk írtam..
-
hyggelig
senior tag
válasz
Ha most lennék 15, tuti ilyen venne anya. Szinte biztos vagyok benne.
-
Tuomas
addikt
válasz
És erre vannak exkluzívok is?
Hány FPS-el mennek rajta a játékok 4K-ban? -
VTom
veterán
válasz
CptAdamica #25157 üzenetére
Mellesleg akik kaptak mailt, hogy kapnak, de nem kapnak, csak még nem kaptak mailt, hogy mégsem kapnak, azok mindenkit IS beperelnek.
-
Tuomas
addikt
válasz
Persze: Kaptam e-mailt, akkor most ez azt jelenti, hogy lesz konzolom megjelenés napján? Vagy nem lesz konzolom? Ha nem lesz konzolom, miért küldözgetnek e-maileket, a konzolomat küldözgessék, ne az e-maileket.
-
.LnB
titán
válasz
Semmi. Engedd el.
Bár komment, nem üzenet. Ha privid van 191, akkor azt elolvasnám a helyedben. -
syler123
veterán
A Stickek valószínűleg méretre megegyezhetnek a dualshock 4-el? Szerettem ezeket az analog védőket, rendelnék a ps5-höz is, ha jó lesz rá.
más: a lemezmeghajtónak nem jobb ha fektetve van a konzol? Nekem még a xbox 360-nál rémlik, hogy volt valami, ha állítva használtad szépen lassan, de karcolta a lemezeket.
-
CptAdamica
veterán
Mi az isten ez a 191 új üzenet? Valaki összefoglalná?
-
.LnB
titán
Meg nem erősített források szerint, ez történt az ED-s szállítmánnyal. John is szeretett volna magának egy példányt, de mivel lecsúszott az előrendelésről és nem kapott, dühében ezt tette: [link] Szerintem Mclane-t kellene beperelni, nem is az Extreme Digital-t.
-
Bogyi007
veterán
válasz
Kendek #25139 üzenetére
Legalább te érted is a kérdést. Természetesen hivatalos úton gondolva, az Emag Európai mércével lehet akkora tényező, hogy azon országokba ahol a partnerei által eladásokat generál, Önmaga a Sonyval olyan szerződésben legyen, hogy több gépet kapna mint például más hazai forgalmazók?
-
válasz
Bogyi007 #25125 üzenetére
A Sony nyilván szigorúan leköveti, hogy kinek és hova küldenek konzolt árusításra. És nem csak ezt, hanem azt is szigorúan veszik, hogy az adott konzol ott is legyen üzembe helyezve ahová szánva lett. Itthon az Extreme Digital-nak is csak ilyen ~50 darab körüli mennyiség juthatott. Elvileg más országból nem hozhatnak be készletet, de még ha lehetne is, külföldön is ugyanannyira keresett és hiánytermék a PS5.
-
sasa134
addikt
Marques Brownlee kicsomagol.
-
.LnB
titán
válasz
Bogyi007 #25125 üzenetére
És mi lenne ha saját kezetekbe vennétek az ügyet? Térítsetek el egy ilyen gépet, ahogy Bane tettek a Dark Knight Rises-ben. Kicsit sérülne a doboz, de szerintem komoly bajuk nem lennének a konzoloknak.
Ezeket a kommenteket olvasgatva, ez a sötétségről megfogalmazott rész, új értelmet nyer:
"Ah you think darkness is your ally? You merely adopted the dark. I was born in it, molded by it."
-
zkxdn
őstag
Jön mindjá az unbkszing srácok
Nyugi van, ha nem lesz konzol legalább ma megnézhetitek, hogy nézne ki ha lenne -
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #25103 üzenetére
Jaj ne! Rendkívül szórakoztató, ami megy!
-
S e t h
nagyúr
Anno mamutokat lándzsáztunk le a húsukért, bőrükért, átkeltünk a Vereckei-hágón, hont foglaltunk, harcoltunk az elnyomók ellen, most meg rázzuk az öklünket a telefonba kártérítésért egy konzol miatt.
-
Bogyi007
veterán
Elvi síkon az (Extreme Digital) Emag csoport nem lehet Közép Európában akkora tényező a piacon hogy hozzáférjen a Sony egyik nagy Chartergépes szállítmányához a régióban és így onnan el tudja látni az igényeket a vásárlói felé?
Volt korábban arról szó hogy a Sony rengeteg óriás repülőgépet bérel a Ps5 konzolok logisztikai szállításához, esetleg egy ilyen gép tartalmához az Emag lehet hogy hozzáférést kapott volna?
-
Deck
titán
válasz
Írni se tudnak...
-
Deck
titán
Euronics-ot is felhívtam és biztos, hogy valami kezdő csajszi volt mert, azt mondta nem tud információt adni, érdeklődjek a gyártónál... Wtf?
-
.LnB
titán
válasz
F-ECT$ #25113 üzenetére
Nem az ED, de itt egy ÁSZF rész, egy nagyon hasonló cégtől:
"Az Európai Unió irányelvei értelmében az e-mailben küldött automatikus visszaigazolással (amelyet a rendszer magától küld ki) az Eladó még nem fogadja el a megrendelést, az automatikus visszaigazolás nem jelenti a szerződés létrejöttét, mivel a visszaigazolás mindösszesen a megrendelés eladóhoz való megérkezését igazolja."
Ezen felül a hazai jogszabályok értelmében a webshopokat az Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) védi, ebben kerül lefektetésre, hogy az Eladó milyen jogokkal és kötelezettségekkel rendelkezik..."És a lényeg:
"XY Kft. nem tartozik kártérítési felelősséggel sem az oldallal kapcsolatos, sem annak használatából, működésképtelen állapotából, üzemzavarból, vírusból vagy egyéb rendszerhibából fakadó, felhasználókat ért károk bármelyikének esetében sem. Az oldal hibájából eredő károkat (veszteségeket, költségeket) a károsult viseli akkor is, ha azok a XY Kft. gondatlan magatartása miatt következtek be."Na most, ugyan ez nem feltétlenül fedi az itt megszólalók problémakörét. (Bár részben szerintem fedi.) Szóval ennek fényében szerintetek mire számíthattok? Semmire.
ui: Nem neked szól F-ECT$, csak neked válaszoltam a témában.
-
atus72
őstag
Valahol rohadtul elszomoríró hogy egy szaros konzolért megy a cicaharc, eközben mások a megélhetésükért küzdenek ...
-
Most komolyan egyesek perre mennének a PS5-ért? Erre semmi szükség, tőlem meg lehet venni majd 1,5x-es áron, amint megkaptam a gépet.
-
-
-
JanR
addikt
válasz
hombre[EU] #25103 üzenetére
Még 3 hét és végre nekiállhatok a TLOU Part2-nek
-
válasz
F-ECT$ #25094 üzenetére
Engem ugyan szerencsére nem érint most ez a dolog, de az eddig összeszedett információk alapján én is azt tudom mondani, hogy valószínűleg hibásan ment ki ez a sok utólagos email értesítés. A jelenlegi tudomásom szerint nem nőt a hazai premieres konzolmennyiség, sőt, arról sem hallottam, hogy lenne már biztos infó azzal kapcsolatban, hogy idén lesz még ezen felül szállítmány.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- További aktív témák...
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- Nintendo Switch OLED (újszerű, ajándék kontroller)
- Playstation 5 Slim Digital Garancia: 1,5 év
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged