-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hyggelig #81584 üzenetére
Bizony, mert ugye a széria a 25. születésnapját ünnepli idén, és az Atlus egy rahedli bejelentéssel készül, aminek kiváló helye az idei TGS. A P6-ot korábban megerősítették, amiből egy concept ízelítő igazán lehetne, illetve a P5R vége igencsak sejtetne egy kisebb folytatást, amiről azt hiszem rebesgették, hogy Arena Ultimax szerű játék lenne. Aztán ki tudja, mi van még ott a tarsolyban.
A 2025-öt be ne vonzd a P6-ra!Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hyggelig #81571 üzenetére
Majd a Tokyo Game Show!
Párommal Persona bejelentéseket várunk, egy 3. rész remaster/remake nagyon jó lenne. Elvileg kell jöjjön még egy játék a P5 világába is (arena fighter?), de ha a 6. részről rántanák le a leplet, az is jó volna.
Ja és Abandoned.
[ Szerkesztve ]
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
törölt tag
válasz
hyggelig #74957 üzenetére
Idézd, hol ítélkeztem!!
" nem kritizáltam semmit, csak elmondtam, hogy nekem melyik a kényelmesebb"
Azt írtad, hogy nem mindenkinek van ideje egésznap munka mellett figyelgetni a készleteket.
Ez kb ugyannyira ítélkezés mint az én hsz-m, semennyire, ellenben általánosságban jelentetted ki, ami közel sem egyenlő a személyes preferenciával.Ha ténlyeg két hét különbséggel hozzájutottál ahhoz amit ténylegesen rendeltél, akkor teljesen érthető!
-
törölt tag
válasz
hyggelig #74950 üzenetére
Nem hinném, hogy olyan nagy erőfeszítés naponta 10-15 alkalommal ráfrissíteni az apróra.
Állítom milliószor több időt töltessz Facebook-al, Tiktok-al meg a sok közösségi szarral. (munka mellett)
tboy93:
Ennyi, inkább mint fél évig remegni, hogy mikor hívnak már, közben meg jönnek a jobbnál jobb címek![ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
válasz
hyggelig #74702 üzenetére
Nem feltételezek rosszindulatot, de álomvilágban sem élek. A haszon az haszon, az üzletek abból élnek, tehát ha ki tudnak húzni még egy kicsit az emberből, megteszik. Nem haragszom érte, de ez tény.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
.LnB
titán
válasz
hyggelig #73430 üzenetére
Volt olyan ez alatt a 8 óra alatt, hogy majdnem bealudtam a cutscene alatt. Mindezt fényes nappal! Rendesen belebólintottam a tv előtt. Ez azért nem olyan jó előjel. Nagyon-nagyon lassan indul.
Most már nincs gond, tetszik, behúzott. De azért küzdelmes az eleje.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
KKaresz45
senior tag
válasz
hyggelig #73249 üzenetére
Pontosan így csinálom én is. Kizárólag akkor használom a rest mode-ot ha letöltök valamit és csak azért mert így gyorsabb. Nem volt még baj vele, de azért óvatos vagyok, minden más esetben kikapcsolom teljesen.
#73242 GZoli7: Külső HDD van rákötve nekem is, de még soha nem volt baj vele rest módból felébredés után sem. Közvetlenül azután, hogy beüzemeltem a külső HDD-t egyetlen egyszer Demon's Souls közben disconnectelt. Akkor mintha nekem is lett volna egy ellenőrzés utána. De ez már hónapokkal ezelőtt volt, talán fél éve is, azóta nem.
-
pzstm
titán
válasz
hyggelig #73232 üzenetére
Elmult ket het rest mode-os elmenyei….
azon tul 10-bol egyszer boot utan olyan szinten fagy csontra az egesz hogy power gomb hosszan nyomva segit csak.
az egyik kepen az lathato mikot rest mode utan akartam torolni jatekot…beakadt…majd 10perc utan semmire nem reagalt…hosszan nyomva power gomb megoldotta. Ezekutan bekapcsolni nem akart. Majd kihuztam konnektorbol… vartam par percet, beindult es kiirta hogy adatbazis vagy valami hasonlo helyreallitas.
azon kivul rest modebol felkeltve last of remastered 10-bol 3x a kepen lathato hibauzenet let dobta….
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
opr
nagyúr
válasz
hyggelig #73221 üzenetére
Legalabb 4-5 honapja semmi problemam nem volt, pedig mindig rest mode-ban hagyom a konzolt. Megjelenes utani elso patch ota igy hasznalom, azota egyszer (talan januar) volt egy fagyas, ami annyi problemat okozott, hogy a jatekot, amit ugy hagytam a legutobbi mentett ponttol kellett folytatni (tehat vesztettem az eletembol 5 percet).
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
válasz
hyggelig #73189 üzenetére
Ezt megcsinálhatta volna már a Sony, hogy menjenek kikapcsolt állapotban is.
Nem is értem, olyan nagy kihivás ez?
Nekem pld Astro A50 van Series X-hez és PS5-re is.
Amikor lemerül a ps-es akkor kénytelen vagyok átteni mindig az Xbox-os dock-ba mert annak az usb-i mennek kikapcsolat állapotban is. -
pzstm
titán
válasz
hyggelig #73189 üzenetére
én meg Xbox-ot instant-on-ban használom, PS-es kábelt xbox hátuljába dugtam, és "kikapcsolva" is arról töltöm a kontrollert
PS rest mode-jával kapcsolatban sajnos nagyon rossz élményeim vannak
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hyggelig #73080 üzenetére
Nézd, elsőre hű-ha, utána már megszokod, és fel se tűnik hogy a kontroller mit tud. Egyelőre viszont kevés esetben érvényesülnek ezek a funkciók, vagy ahol érvényesíthető lenne, ott nem igazán van értelme használni (pl. akármelyik támogatott, kompetitív online shooter). Értem hogy mit akarsz mondani a "vásárival", lehet kicsit magasra tette az elvárásod a sok pozitív vélemény, és mást vártál.
Az viszont elvitathatatlan tény, hogy az ilyen vezérlők között a DualSense jelenleg a leginnovatívabb eszköz, és innen már csak a fejlesztők fantáziáján múlik, hogy hogyan használják ki ezt.
Magyarország legnagyobb PlayStationnel foglalkozó weboldala: https://playstationcommunity.hu
-
.LnB
titán
válasz
hyggelig #73076 üzenetére
"Vásári".
Eddig kb 10 embert ültettem le az Astro elé a kontroller miatt, és mindenki a száját tátotta. De hát oké, legyen vásári.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
-
Frod
addikt
válasz
hyggelig #72948 üzenetére
GG!
A rendelésedről viszont most eszembe jutott ránézni a KV-ra - mert amióta itt már szinte mindenkinek van gépe nem figyelik annyira gyakran a haladást - már én is kevesebb, mint 1 hónapra vagyok sorrakerülés ügyileg. *.*
"...A következő szállítmány beérkezése miatt a 2021.02.08. 23:47-ig leadott rendelésekkel kapcsolatban fogunk egyeztetni ügyfeleinkkel az elkövetkezendő napokban....
Az információ 2021.06.29. 11:45-kor került frissítésre."Do you see the white shadow?
-
Szabi®
addikt
válasz
hyggelig #69529 üzenetére
Tényeket közöltem, eladási alapon, egy termék sikerességét az eladott mennyiség igazolja.
Ehhez nem kell egyetemi docensnek lenni, és nem hinném, hogy írtam valami sértőt a szeretett konzolodra, csak reflektáltam egy elhangzott állításra. Jó az xbox is, de kevésbé sikeres, sikeressége pedig a jó címekben lehetne[ Szerkesztve ]
-
totalwarrior
tag
válasz
hyggelig #68820 üzenetére
Annyi jó származhatna ebből, ha mondjuk még járna hozzá egy 1 éves ps plus, plusz egy választható játék de nem lenne felár a gépen, hogy a sok nyerészkedni akarót elriasztaná. (Persze aztán lehet hogy nem.)
Lásd notebbook.hu, ahol most is bármikor rendelhetsz gépet 290-ért
Érdekes ezt nem kapkodták el. Ők kicsit átestek a ló túloldalára.
[ Szerkesztve ]
-
Pferi
senior tag
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hyggelig #66199 üzenetére
Sőt, a "zöldebb jövő" jegyében sokkal jobb is lenne, ha csak indokolt esetekben maradna rest mode-ban a gép, egyébként meg kikapcsolva. Pláne, hogy elég gyors konzolról beszélünk, pár pillanat indítani egy játékot.
-
keIdor
titán
válasz
Én se használom a rest modeot, egyik gépen sem. Sőt, ha tudom, hogy napokig nem fogok játszani és/vagy viharos időjárás várható távollétem alatt, én a falból is kihúzok mindent a hűtőszekrényt kivéve. Megszokás. Soha nem is volt villámkárom.
Semmi értelme a rest modenak amúgy, ha jön is patch, 10 perc alatt lejön és fel is telepíti… szóval én értelmét se látom.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
axlfsi
veterán
válasz
Bizony nem! Sot, nem is mindenki hasznalja egyaltalan minden nap ... en manapsag ugy el vagyok havazva, hogy 1-2 hetente ulok le ele (mondjuk, nagyon tartalom sincs, ami erdekelne). Ez van. Nyilvan nem hagyom restben, mi a lofrancnak?!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
-
-
.LnB
titán
válasz
hyggelig #54914 üzenetére
Egyébként én nekem nem szokott ezzel gondom lenni. Egyszer még is volt. És vicces, de én a GTA IV-et nem tudtam játszani a főhős miatt. Többször nekiálltam, de az a csávó... Előtte is, és utána is csíptem nagyon GTA-kat. De a negyedik rész nekem ezért maradt ki. Volt a Tlou2-ben is ezzel bajom, de nem vészes, annyira nem, hogy félretegyem a játékot miatta.
Szerk.: Ja, de egyébként a párom, aki ugye nem gamer. Az ha (általam generált) csaj karim van, mindig megjegyzi, hogy rá az egyáltalán nem is hasonlít.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hyggelig #54189 üzenetére
Jó olvasni az ilyen "hogyan kezdődött" sztorikat.
Valóban az egyik legvonzóbb pontja Japán szellemi termékeinek az érzelmek megjelenítése és kifejezése. Teszik ezt mindenfajta prűdség nélkül, szinte a világon egyedül álló módon. Éppen beszédtéma volt barátnőmmel nemrég a japán társadalom viszonylatában az érzelemmegjelenítés a képernyőn, és az érzelmek megélése a valóságban. Utóbbiban sajnálatos módon ugyebár nagyon hátul kullognak, míg érdekes módon a képernyőre kendőzetlenül viszik fel, néha-néha túlontúl is. Olyan, mintha amit nem tudnak megélni a valóságban, azt pótolják a játékaikban, animéikben, stb. Engem is ez az "érzelem faktor" vonz a japán tartalmakhoz, akkor is ha adott esetben kifacsarnak.
[ Szerkesztve ]
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hyggelig #54111 üzenetére
Jaja.
Nekem ez a széria, illetve kifejezetten a VII (meg még az IX is idefér) a gyerekkoromat jelenti, illetve a belépőmet a videojátékok világába. Nyilván nem ez volt az egyetlen inger ami ért anno, sok-sok más játékot is meghatározónak tartok még, de ha olyan címet kell említeni amire ennyi év után is gyermeki lelkesedéssel tudok gondolni, akkor az a Final Fantasy VII. Nehéz elmondani, kívülállóként meg furcsa lehet, de rengeteget kaptam ettől a játéktól.
(Volt olyan időszakom, amikor heteken át szinte minden nap megnéztem a FF VII Advent Children filmet.
)
-
KaitouP
nagyúr
válasz
hyggelig #53886 üzenetére
Igen, gyakorlatilag egy vadiúj epizódot kapunk az adott karakterhez, vegyük DLC-nek, pár órás kaland lesz kb. Megágyazhat extrán a Part 2-nek, de inkább csak érdekesség lesz, pláne ha Yuffie eredeti bemutatkozását ragaszkodnak az original játékból.
[ Szerkesztve ]
-
chrisx1
tag
válasz
hyggelig #44975 üzenetére
Egyébként én sem, de ebben az esetben most megtörtént, és különben is csak a sokadik hobbim tárgya nincs elérhető közelségben. Majd lesz ez is , mint mondtam, majd az ősbemutatón!
Jelenleg fontosabb a kerékpár, és az autó cseréje, de ez ugye nem ebbe a fórumba tartozik.
Figyu, minden tiszteletem a tiéd, nem kell még tovább bizonygatni, értem! Egyébként meg főleg az Amd a ludas. Nincs elég processzoruk kb. semmibe. Nincs asztali gépbe gpu, cpu, és konzolokba sincs elég. Pár hónapja vettem egy Ryzen 3100x processzort, mert olcsó kellett, és most néztem nincs szinte semmi belőle. Ebből kéne a legtöbb legyen, és nincs.
[ Szerkesztve ]
-
ballazsozso
csendes tag
válasz
hyggelig #44797 üzenetére
Sajnos szerintem nem valószínű, legalábbis azok a gyártósorok nem fognak átkerülni ps5 gyártásra. Teljesen más gép, a PS5 már 7nm-es chipsettel készül, a ps4-ek 16-al (legalábbis a pro asszem). Viszont azoknak a gyártásába beleölt humán erőforrás meg pénz valóban átáramolhat a PS5 gyártásba, ha más nem a szállításba, logisztikába talán több pénzt fektetnek majd így.
-
-
válasz
hyggelig #44364 üzenetére
Ebben mi a kemény🙄 Szerintem a mostani helyzetben egyáltalán nem meglepő sőt...plusz most adtad le a rendelést, akkor azt kb jövő ilyenkor fogod megkapni,de ne nekem legyen igazam! És különben is, ő akkor miért nem ad le rendelést mint te,ezt nem is értem
[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 876 pozitív értékeléssel***
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Vezetékes FEJhallgatók
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GTA VI
- Cyberpunk 2077
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 lemezes- modellszám: CFI-1016A
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox series kontrollerek!
- Raspberry Pi 4 8GB retro emulátor gép 8000 játékkal (NESPi 4 ház, 128 + 250 GB) + 8BitDo kontroller
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest