- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz
Yodafon #196201 üzenetére
Mert mind kritikailag, mind a játékosok által nem lett egy túl jól értékelt játék, és leginkább mert maga a kiadó is szószerint ezt mondta róla. A fejlesztőcsapatot is szélnek eresztették, ami megint csak nem a siker biztos jele.
A fentiek ellenére én azért kipróbálom, ha esetleg Plusba kerül, de attól még a tények azok tények.
-
megyer11
tag
Sziasztok, az érdekelne hogy úgy mint a Gran Turismo 7-ben meg van oldva a giroszkópos irányítás, tehát csavargatva a kontrollert irányítom az autókat, a Forzában is van ilyen beállítási lehetőség, vagy abban a "hagyományos" analóg irányítás van?
-
Farkassacred
őstag
válasz
markknight #196198 üzenetére
Legfeleslegesebb remaster ever ez a Days Gone.
4-5 év múlva ráért volna elővenni, akkor talán látnánk a különbségeket is a két verzió között. -
S e t h
nagyúr
válasz
ProEvoFan #196203 üzenetére
Nem lettem okosabb amit olvasgatok a neten, általánosan írják, hogy ez egy adathalász cím, ugyanakkor szídják is a Sonyt, hogy agyament címeik vannak, amit alátámaszt az is amit te írtál.
Ha nem találok akár külföldi supportot akkor pihenős időszaka lesz a konzolnak a hosszú hétvégén.
Egyébként a PS appban tórténő bejelentkezési kísérletre és konzoloson is konstans erről a címről jönnek a levelek, most vagy a Sony van meghekkelve vagy ez egy jó cím.
-
Ryoo
senior tag
válasz
markknight #196175 üzenetére
A szart is több millió légy szereti, attól még az marad.
Nyílván ízlések és pofonok.
-
S e t h
nagyúr
Ma reggel az az üzenet fogadott, hogy zárolták a fiókomat, mert többször történt sikertelen bejelentkezési kísérlet.
Az üzenet lényege szerint várnom kell egy kicsit( ezt az időtartamot nem ismerem) majd próbáljak belépni.
Ugyanakkor ez a konzolos üzenet tartalmaz egy olyan kitételt is, hogy nézzem meg az email fiókomat mert jelszó változtatás esetén leírják mit kell tennem.
Ez nem hangzik rosszul, viszont belépve az email fiókomba két friss üzenet van a Sonytól password change notification tartalommal, viszont nem merek rákattintani, mert mindkét esetben a feladó sony@email03.account.sony.com és passz ez lehet-e valós vagy kamu. -
Szoke1982
senior tag
Lost Soul Aside Trailer [link]
-
ribizly
veterán
válasz
markknight #196198 üzenetére
Elvileg ott kapott egy frissítést az égbolt és az abból származó megvilágítási rendszer is, ami miatt sok jelenetben (főleg éjszaka) teljesen más lett az összhatás.
Én nem mondom, hogy ez feltétlenül megérte vagy szükséges, mert szerintem az eredeti verzió az unlock-olt framerate-el több, mint tökéletes volt, de legalább próbálkoznak.
Ami inkább aggasztó (és ez igaz az összes címre, aminél ez a szűk keresztmetszet), hogy ami eddig cpu limites volt, az most is az maradt, hiába a kis boost a Pro gépben, vagy a PSSR behozatala. Nem lesznek érdemben jobbak, felbontást tudnak rajtuk emelni. És amíg PC-n csutkán akár 200+ fps-el is tud ma már száguldani ez a cím, addig itt meg kell elégedni a néhol be-beröccenő 60-al. -
KaitouP
nagyúr
Jó lesz ez a Borderlands 4!
20 perces deep dive, ha valaki lemaradt a streamről: [link]
-
Szoke1982
senior tag
Volt már?
-
Frod
addikt
válasz
F-ECT$ #196186 üzenetére
Én a final boss előtt vagyok, de nálam elfogyott a játék.
Őt még gyorsan lenyomom aztán ennyi volt, platot elengedtem, sajnos család mellett nincs időm azokra a szekciókra amit pl a múltkor is linkeltem, meg direkt úgy vannak kitalálva a trófeák, hogy pl az utolsó side quest mindenképp kell (+1 ércet ad) a maxos fegyver trófeához, szal jópár bent ragad.
Korábban terveztem a dlc-t, de azt írják az nagyon durván felcsavarja a nehézséget platforming szempontból, arra meg nincs szükségem.Inkább megvettem az AW2 dlc-ket, aztán remélem az Extrába valami olyan érkezik, ami nekem is backlogon van.
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
Elkezdtem az Expedition 33-at.
Atomvillanás.
-
pzstm
titán
válasz
markknight #196187 üzenetére
Szerintem is
-
-
pzstm
titán
-
F-ECT$
titán
válasz
markknight #196165 üzenetére
Balatro nekem rajta van a whislistemen, szóval ez megint egy jó hónap.
Pont most néztem, hogy az elmúlt 1 évben az Astro Bot kivételével csak Plus-os játékokkal játszottam, és kb gyorsabban kerülnek be a címek, mint ahogy fogyasztom őket. (A Balatron kívül a backlogon van pl a Robocop, Hogwarts, Blue Prince, stb.)
Ez az elmúlt 1 év listája nálam:
Dave the Diver
Deliver us Mars
Back 4 Blood
Sackboy (az utolsó trófea miatt vettem elő újra)
Little Nightmares II
Cult of the Lamb
Return to Monkey Island
The Plucky Squire
Valiant Hearts
GoW III
GoW: Ragnarök (DLC miatt vettem elő újra)
High on Life
Somerville
F.I.S.T.
Prince of Persia -
krx21
nagyúr
válasz
Rigormortiis #196177 üzenetére
Igen, szintén erre gondoltam…
-
pzstm
titán
válasz
Nyugi Balatro Day1 Gamepass volt mindenki mondta hogy szokasos gamepass minoseg
-
raziel01
veterán
válasz
Kártyajáték. Sok stílust kedvelek én is de kizárt, hogy kártyázzak PS5-ön.
Rigormortiis: mondjuk egy gears remake is jó lenne a régi részekből. Első kettő brutál jó..
-
Frod
addikt
válasz
Függetlenül, hogy milyen kritika elismerés övezi (amit elismerek, biztos jogos), engem sem érdekel. Egyfelől mert csak nem a világom, másfelől inkább rá sem nézek, mert ha esetleg meg ráfüggök, akkor az a baj. (Nem egy véleményt hallottam, hogy irtóra rá lehet kattani, időm meg úgysem lenne rá)
-
NyMRooD
őstag
válasz
markknight #196165 üzenetére
Én szerintem meg pont ez egy gyenge összeállítás, de hát ez van
-
Frod
addikt
válasz
markknight #196168 üzenetére
Pont, hogy havinak pletykálták.
(Ettől persze még érkezhet két hét múlva oda is.) -
BBenceTM
csendes tag
-
Beegabor81
tag
Durván benéztem a new nightmare miatt
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Beegabor81 #196155 üzenetére
Mikor? Én behúztam az összeset az elmúlt két évben és nincs meg.
-
NyMRooD
őstag
válasz
Wesder #196153 üzenetére
Ja, nem feltétlen lett volna a GaaS iránnyal gond (persze valszeg a legtöbb játék úgy is elhasalt volna) ha nem teljes pályás letámadásba kezd azzal, hogy kb minden studiót is rá állít.
Az MS-nek meg mire beértek a felvásárlások megint sikerült stratégiát váltania, az a Sony szerencséje, hogy az MS a legtöbb hosszú távú tervét nem képes végig vinni, most azért, hogy október-novembertől havonta jönnek a (jól sikerült) first-party címek gp-be feladta volna a Sony-nak a leckét (ha nagy piaci részesedést nem is szereztek volna, azért pár álmatlan éjszakát okoztak volna a japánoknak), de aztán az excel azt dobta, hogy mindent is mindenhová ki kell adni, mert 80+ milliárd azért csak el lett verve. Pedig szvsz az elmúlt 10 évben most lett volna a legjobb esélyük.
Na mind1, nekem a series s beszerzése 75k-ért tavalyelőtt nagyon megérte, kb már vissza is hozta az árát (a konzolét meg a gp-ét is), így, hogy azokat amikkel ott játszom, nem PS-en kellett.
-
Frod
addikt
válasz
Beegabor81 #196155 üzenetére
Az "új" 2024-es remake? Nem hinném.
-
Wesder
titán
válasz
NyMRooD #196149 üzenetére
Fura egyébként látni, hogy a Sonynál teljes lejtmenet van, mióta a GaaS pénzeket elkezdték kergetni, az MS meg közben magához képest emelkedő pályára állt, de még ez is a Sonynak kedvez, mert az MS teljesen áttette a fókuszt a konzoleladásról a játék és szolgáltatáseladásra.
-
Frod
addikt
Minden hónap utolsó szerdája, 17:00.
Pletyka szinten az Until Dawn PS5 verzióját mondják, néhány usernél már megjelent a felületen, mint Monthly játék.
Kb 2 hete pedig, teljesen érthetetlen módon kapott egy random trélert a PS YT csatornáján az Alone in the Dark. Mindezt úgy, hogy bukott a játék, és már a csapatot is szétverték mögötte. Én azt mondom vagy havi/Extra katalógusba érkezhet, vagy tényleg ennyire inkompetensek akik kezelik a Youtube-ot...
-
Wesder
titán
válasz
Mezcal #196147 üzenetére
"Futam közben bevitt egy kacskaringós helyre, miután kijutottam azt látom, hogy első helyről utolsó vagyok, de a futam megy tovább, a játék nem szól semmit sem, 20 perc után kiléptem."
Bug lehet. Futam közben ilyet nem tudsz csinálni alapesetben, mert visszarak az elhagyott checkpoint elé 3s múlva.
-
Mezcal
addikt
Egyre jobb a Horza Forizon, ahogy rakom bele az órákat, de van benne néhány idegesítő dolog. Futam közben bevitt egy kacskaringós helyre, miután kijutottam azt látom, hogy első helyről utolsó vagyok, de a futam megy tovább, a játék nem szól semmit sem, 20 perc után kiléptem. Ilyen hülyeséget még nem láttam sehol sem.
Ettől függetlenül egyike annak a négy x-es játéknak, amit PS-hez méltónak tartok. -
NyMRooD
őstag
Minden hónap utolsó szerdáján (vagy talán tárgy hó első keddje előtti szerdán) 16-17 óra magasságában jelenti be az essential játékokat. Az extra és premium megtalán a második kedd előtti szerda (javítsatok ki légyszi). A megjelenés pedig essential játékok esetén első kedd délután, extra és prémium esetén meg hó második fele. Ezekre van pontosabb szabály is, szvsz valaki leírhatná őket és mehetne összefoglalóba, mert minden hónapban előjönnek ezek a kérdések.
-
Raga
senior tag
Májusi játékokról semmi hír?
-
ldave
félisten
Vótmá? Returnal kapott PS5 Pro patchet, de ha jól értem főleg a felbontás lett nagyobb.
-
Frod
addikt
válasz
spleenszuru #196138 üzenetére
Nincs még konkrét dátum, de igen.
-
markknight
veterán
Hogy havi értesítő e-mailt kapjak elég csak ezt bekapcsolni?
id.sonyentertainmentnetwork.com, majd Other Settings / Notifications
Aztán:
Select how you'd like to receive information about new products, special offers and other promotions about PlayStation and Sony from Sony Interactive Entertainment.Alatta:
Receive via Email - bejelöltém -
spleenszuru
őstag
Tides of Annihilation majd csak 2026-ban várható?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
nincsnév007 #196099 üzenetére
Friend listából kérdeztem, és neki UK profilon játszva nincs magyar felirat.
Utolsó remény, hogy magyar profilról játszó/vásárló emberke segit nekünk. -
oriic
HÁZIGAZDA
Május végéről augusztus végére halasztották a Lost Soul Aside megjelenését.
-
KaitouP
nagyúr
Az Until Dawn film egész kellemes élmény volt - nem kiemelkedő, de korrekt. Remények és elvárások nélkül ültem be, tudva, hogy más a koncepció, de egészen elégedetten jöttem ki. A játékbeli karakterek kicsit érdekesebbek a filmbelieknél, és vannak nagyon cringe egy mondatos dumák is, de a cselekmény helyenként kifejezetten izgalmas volt.
-
markknight
veterán
Megérdemlik. Mondjuk ha Apexbe ölnének egy kis energiát és nem három ember dolgozna rajta, akkor még jövedelmező is lehetne a játék. Sajnos a Titanfallos emberekből már szinte senki nincs ott, eléldegélnek a legacyból még egy darabig, kérdés mi lesz velük ha az utolsó Jedi játék is kifutott.
-
TBT
addikt
Leépít a Respawn is, de az új közleményük szerint az Apex Legends és a készülő SW Jedi játék nincs veszélyben. RIP Titanfall és egyéb projektek.
-
Szoke1982
senior tag
Lesz fizikai kiadás is!
-
nincsnév007
addikt
[ITT A REMASTER, DE KELLETT EZ NEKÜNK?]
days gone eredeti vs remaster
durva hogy a sima ps5-n játszol a ps4-es verzióval 2160p 60 fps-s, és hogy a remasterrel játszól 60 fps-sel akkor 1440p felbontás -
ProEvoFan
nagyúr
Az irányítás első osztályú.
-
Edge
veterán
Hm nemsokára indul D4 s8, most fogom először ps5-ről tolni
új élmény lesz.
-
Icewloxy
tag
Egy ps5 pro-t hogy lehet gyári állapotba tenni eladás előtt,hogy semmiféle adat ne maradjon rajta? Valaki leirná a pontos menetét?
-
Wesder
titán
Borderlands 4 is getting its own State of Play!
Tune in for over 20 minutes of new weapons, abilities, missions, and more on April 30 at 2pm PT / 5pm ET / 11pm CEST.
Watch the Borderlands 4 gameplay deep dive State of Play on April 30
-
TBT
addikt
Előrehozott megjelenés:
"Borderlands 4 now releasing earlier, September 12, no longer September 23." -
NyMRooD
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- OTP Bank topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest