-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
Cipas #194774 üzenetére
Ha az Ellen Ring tüneteket produkált nálad, akkor a Khazannál szakember segítségére lesz szükséged.
Szerintem nehéz, a boss fightokat tanulni kell, nem tudom az easy fokozat mennyire segít, de azt olvastam nem sokat, plusz az idézhető segítség is elég gyenge, hamar elfekszik, még nem próbáltam, de adhat némi időt amíg gyógyulgat a karakter.
A bossok néhány órától több napig, akár hétig terjedő ídőtartam alatt legyőzhetőek(Reddit olvasottak alapján), vannak posztok amelyek szerint feladják, törlik a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Új Steam Deck OLED 512GB, 2 év jótállásal
- Ps4 PRO 1TB + 2 controller
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest