Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Higgins meccs is szoros lett. Elszaporodtak a kínaiak, sőt az egyiket esélyesnek is tartják
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #1452 üzenetére
Ronnie gyűlöl ellene játszani a fejvakarós, lomha stílusa miatt... valami kínzómester becenevet akasztott rá
Allen-en én is meglepődtem, most Brecel-t nézem félálomban.... hibázgat, majd lök olyan sorozatokat, mint amivel anno simán visszajött 5-6 frame hátrányból is... ha elkap egy konstans jó formát, én top3 esélyesnek tartom
-
Creative997
őstag
Jól helyt all az irani, csak Mark is sokat hibázik
--
Az se semmi ahogy Allent leleptek
-
Creative997
őstag
Selby szepen kipottyant valami borzalmas jatekkal..
-
mephi666
nagyúr
válasz
Creative997 #1450 üzenetére
...ja, Trump elég elnök ma
...habár a vb pont az, ahol bármi lehet, mert felőröl mindenkit... 2 hétig 1 szakaszra se szabad fejben szétesni, mert akkor vége...
...én olyat is hallottam, hogy Ronnie (ex)menyasszonya azt kritizálta, hogy asztalt tart otthon
bakker, nem esett le neki hogy a csávó n+1szeres világbajnok, aki font tízmilliókat ezzel lökött össze?
-
Creative997
őstag
válasz
Creative997 #1449 üzenetére
92 majd 113 brake
-
Creative997
őstag
válasz
mephi666 #1448 üzenetére
Olvastam ma egy cikket róla mennyire szét volt esve fejben. Aztán játszott néhány edző meccset a spanjaval, Hawkins-szal, meg beszélt a terapeutajaval és meggyoztek hogy nem olyan vészes a dolog mint ahogy elhitette magával. Erre Hawkins kiesett az első körben
Elnezve Trumpot ahogy most kezdett, ha tudja hozni végig ezt a szintet, nehéz lesz legyozni, elkepesztoen játszik az ember (jó még csak 1 frame de a szezonját nézve, meg milyen tetemes előnnyel vezeti a ranglistat..)
-
mephi666
nagyúr
...ma végre hosszú idő után újra láthattam Ronnie-t játszani... nagyon örülnék, ha összekapná magát a 8adikhoz
voltak gyengébb és jobb szakaszai, de ha elkapja a fonalat, szerintem továbbra sincs ellenfele
-
Creative997
őstag
Ez a Higgins O'Connor meccs azért kezd izgis lenni, azzal hogy John sokat hibázik, Joe meg mellé felfejlodott
-
Creative997
őstag
Egy 21 kínai lelepte Kyrent az első fordulóban... hihetetlen hogy ez az átok tovább él..
-
Moleman
addikt
Sziasztok!
Otthoni biliárdasztal beszerzésében van valakinek tapasztalata?
Már nagyon régóta szeretnék saját biliárd/snooker asztalt, a snooker esélytelen, mert irdatlan nagy ház kéne hozzá, de egy 9-es biliárd elférne.
Milyen asztalt lenne érdemes venni? A költségkeret rugalmas, mert több évtizedre veszem, láttam használt kocsmaasztalokat 300k körül, noname egyedi gyártású asztalokat 1-1.2m között, márkás asztalokat 1.5-2m között, de van chinese pool asztal is 4.5m-ért, az már félig snooker.
Hol van itt az észszerűség határa?Előre is köszi!
-
mephi666
nagyúr
...clickbait lvl999: azt hittem elsőre, hogy Bulcsú lökte a maximumot Murphy ellen
...ennek ellenére ez a 6-0 mindenképp tiszteletre méltó... (de jó lenne a srácot vb-n látni az elsők közt)
-
0-1 Bulcsúnak.
1-1
2-1
3-1
3-2
4-2 Itt azért majdnem 3-3 lett a végén
5-2 -
Holnap elvileg 13.30-tól a Xi'an Grand Prix-n Ronnie játszik Bulcsú ellen. Elképesztő élmény lesz neki, mármint Bulcsúnak.
-
Megvan Kyren Wilsonnak.
Szép volt, a végén nagyon szépen feljött Jak Jones, 18-14 lett a vége, még Jones rápróbált egy 147-re de 96-nál megakadt.
Elég kaotikus vb volt, az bizos.
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz
pepe091 #1434 üzenetére
...most olvasom: pedig nézni akartam a tegnap délutáni szakaszt, csak annyi volt a tennivaló, hogy lemaradtam róla... (1-1 meccset csak futva kaptam most el, amikor Ronnie-t láttam, akkor nem volt rossz, de a vb ilyen: tényleg csak az nyeri meg, aki 1 pillanatra nem veszít a koncentrációból 2 hét folyamatos terhelés alatt)
nem is tudom, hogy már kinek szurkoljak a 4esben: Kyren Wilson-nak?
-
Ronnie is búcsúzott.
Nem semmi ez a vb, szerintem kb senki sem fogadott arra, hogy az elődöntőben Kyren Wilson - David Gilbert és Jak Jones - Stuart Bingham meccsek lesznek. Elképesztő, Jones megverte Si-t és Trump-ot is.
-
mephi666
nagyúr
...na még 2 hét hogy újra kicsit felpörögjön a topik
most nézek részeredményt, hogy Révész Bulcsú egyelőre komoly hátrányban van Sean O'Sullivan ellen... ha ezt a kört sikerrel venné, akkor is még 3 meccset kellene nyernie, hogy eljusson az igazi nagyágyúkig... 2 kör múlva várhatná akár egy Zhou is... utána másik ágról jöhet egy Jak Jones... kb lehetetlen küldetés...
-
Hát ez csúnya volt.
Players Championship negyeddöntő Selby - Sullivan 6:0.
-
válasz
mephi666 #1429 üzenetére
Szuper, kíváncsi leszek, hogy tud teljesíteni a "nagyok" között.
Mostanában csak egy egy döntőt néztem, a Masterst meg a World Grand Prix-et, mindkettőt behúzta Ronnie, nagyon nagy formában van, remélem megtartja ezt a vb-re is. Szépen mutatna, hogy idén lett meg a 8. UK Championship meg a 8. Masters, már csak a a 8. vb cím hiányzik a sorból.
-
mephi666
nagyúr
pang általában a topik vb-k közt, de ezt azért ide kell tennem:
junior világbajnok lett Révész Bulcsú, akit hamarosan az eurosporton a profik közt fogunk látni
-
Met
nagyúr
válasz
mephi666 #1427 üzenetére
Ezek az idióták nem jöttek még rá hogy inkább "ellenségeket" szereznek az adott csoporton belül mint támogatót az ilyen célzott mutatványaikkal.
Ahelyett hogy az idejüket és pénzüket felhasználva, valami hasznos ötlettel/fejlesztéssel állnának elő, inkább sörözés közben terveket szövögetnek és elcseszik más munkáját, szórakozását.
Aztán amikor másnap találkoznak a csávóval, vállon veregetik hogy milyen fasza munkát végzett.
És közben ücsörögnek a gázzal fűtött lakásban, nyilván nem gyalog vagy bringával közlekednek stb. -
válasz
mephi666 #1425 üzenetére
Szépen elkapta, nem volt szívbajos.
Alapvetően környezettudatos vagyok, meg nyilvánvaló, hogy változtatnunk kell a jelenlegi életünkön, hogy fenntartható legyen, de hogy ezt úgy közvetíteni, hogy odaragasztom magam (elvileg ezt akarta a csaj) egy snooker asztalhoz a vb-n... Elmebaj. A sárga poros fickóról nem is beszélve, lehetett újrahúzni az asztalt...
-
mephi666
nagyúr
ezt csak most láttam
reftől az a fej, amikor rámarkol a mellére, majd azonnal kapcsol, hogy "így azért mégse kéne fogni, mert még baj lehet belőle"
...meg Mark Allen is csak néz az elején, hogy mi folyik
-
Met
nagyúr
El is felejtettem így a szezon végére hogy van snooker topic
Esetleg ha van kedve valakinek akkor játszhatunk az Ötkerbe valamikor. -
mephi666
nagyúr
válasz
pepe091 #1421 üzenetére
ja, láttam hogy egyre többet hibázott, de azért csak meglett
...ha jól nézem, a vb majdnem 100 éves történelmében eddig 99%-ban csak "szigetlakók" nyertek: angolok, írek, észak-írek, skótok, wales-iek, ausztrálok... becsúszott azért kanadai de, de angol+skót uralom van... Brecel meg egy viszonylag fiatal belga és ezzel a győzelmével elég sokat tehet a sport népszerűsítéséért
Ronnie kiesését azért bánom, viszont aki képes ellene így hozni sorban a frame-eket, majd a fiatal kínai srác ellen (aki szintén nagyon jó volt) megint 10-es sorozatot mutat, az bőven megérdemli a végső győzelmet... főleg, hogy a világranglista első után 2 fordulóval a világranglista második ellen döntőzött
ui: csak kis érdekességek
Brecel előreugrott a 2. helyre (+8)
Selby visszaesett az 5. helyre (-3)
Si előreugrott a 36. helyre (+44!!!)...ezt mondjuk nem értem, hogy számolgatják, mert Ronnie viszonylag korai búcsúja ellenére tartja a helyét és +20000 pontot kapott, Trump meg -50000 ellenére 1 helyet lépett előre
Selby pedig -300000 ponttal zárt, holott csak a döntőt bukta és lökött egy maximumot (nem mondanám, hogy rosszul játszott volna... egy gyengébb formában levő Brecel-t simán elvert volna)
-
Megvan Brecelnek.
Az utolsó 2 frame nehezen jött, zsinórban elbukott 5 framet, meg kb egyetlen hosszú pirosat sem tudott belökni, de csak meglett.
-
-
147 Selbytől. Nagyon szép volt.
Ennek egyedül Kyren Wilson nem örül, feleződik a pénzdíj.
-
mephi666
nagyúr
válasz
pepe091 #1415 üzenetére
bele-belenéztem, hibázgattak azért mindketten, de a gyerek nem nagyon tudott élni a lehetőségekkel és amatőr hibákkal dobott el több frame-et... Brecelnek meg rendre bejöttek a necces lökések is
szerintem zsebben érezte a meccset és nem hitte, hogy ezt elbukhatja... mondjuk belegondolhatott volna jobban, hogy a belga Ronnie ellen 7 frame-et hozott sorban...
Selby után szerintem pszichiátriára kéne vonulnia, annyira ellentétes a játékuk
legyen Allen a másik döntős (habár úgy tippelném, hogy ha Selby megy a döntőbe, akkor azt be is húzza... Allen esetében pedig Brecel-re tippelnék... habár jobban örülnék Allen győzelmének)
-
mephi666
nagyúr
...ez hihetetlen, a kínai srác nagyon szétesett és 5-14-ről 16-14-re engedte fordítani Brecel-t, mire képes volt 1 frame-et megnyerni...
végül Brecel zárta 17-15-re és döntős
-
mephi666
nagyúr
...jó kis érvágós meccs ez a Selby - Allen
közben kényelmesen bekészítettem délutánra a pizzatésztát a kenyérsütőbe, főzöm a szószt, iszok mindjárt egy kávét és semmiről nem maradok le... nem csoda, hogy Ronnie egyik legutáltabb ellenfele Selby: lökné 10-15 másodpercenként sorba a golyókat és ha Selby-n a sor, akkor malmozhat percekig, közben totál kiesik a ritmusból és elkezd kattogni az agya... Allen ilyen szempontból jobb ellenfél, mert olyan safety-ket ad egymás után, amin tényleg törheti a fejét
ránézésre őt annyira nem is viseli meg Selby stílusa
ui: ez ha az esti szakaszban megy, lehet majd ébresztgetni a horkoló nézőket, hogy ne zavarják a játékot
-
válasz
mephi666 #1403 üzenetére
Maradt a 4 frame-es előny Ronnienál, 10-6-tal fordulnak az utolsó szakaszra. Ez azért kiegyenlítettebb volt, 4-4 framet nyertek mindketten, de most is elég sok volt a hiba, látszik hogy már fáradnak.
Viszont pörgősek voltak a framek, a másik asztalon Mark Allen - Jak Jones dupla annyi idő alatt játszanak le egy frame-et Ronnieékhoz képest. -
válasz
mephi666 #1401 üzenetére
Én is azt tippelem most, hogy egy Mark Allen-O'Sullivan döntő lesz.
Az első szakasznak vége van, 6:2-re hozta Ronnie, de nem volt azért ilyen sima, mint az eredmény mutatná... Eleve 1:2-ről fordított, behúzott zsinórban 5 framet, de elég sokat hibáztak mindketten. Brecelnek talán ez volt a legcsúnyább hibája.
-
mephi666
nagyúr
válasz
pepe091 #1400 üzenetére
...ja, utolsó frame-ben csinálhatott volna még egy maximum brake-et, de 80-nál megállt
Higginsnek ez összejött nagyon: hibázgatott azért, de nem olyan kritikus pillanatokban, mint Wilson... kap valakit a Gary Wilson/Selby párosból, majd ha ezt az akadályt veszi, jöhet pl Mark Allen... úgy érzem a felső ágon Ronnie-nak mákja van, ha lent pl Selby végig kínoz mindenkit (döntő frame-ig mindenhol, 1-1.5órás "érvágós" frame-ekkel
), majd az elődöntőben kikap, Ronnie meg egy megfáradt Mark Allen-el döntőzhet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest