- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
PlayStation 5 összefoglaló
A túlzott offolás és a konzol vs PC téma nem megengedett!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faresz29
aktív tag
Sziasztok!
Witcher 3-at hogyan érdemes beszerezni?
Digitálisan, vagy vegyem meg lemezesen, amig nem megy fel az ára... -
polonic
félisten
109 óra után végre meg lett a GT7 platina.
És még ezután sem tudom megunni. Nem függtem rá még ennyire autós játékra. Talán még pc-n a dirt 3 volt ilyen nálam. -
@rglaaf
veterán
HFW-be csak én ézem gyengének a haptic-ot? Psben és a játékban is maxra van állítva de érzetre alig adja
-
Krisz0418
őstag
válasz
tboy93 #126189 üzenetére
Mindig is pc-s voltam, most is az a fo platform. Foleg az fps-ek miatt. 3-4eve volt ps4-em, ott imadtam a 2018as god of wart, meg a horizon zero dawnt (annyira hogy mindkettot kijatszottam pc-n is, az elso pokembert is)
most meg vettem egy ps5-ot a ragnarok miatt foleg, de hat annyira megfogott a ps5 (grafika, sebesseg) hogy akkor mar jatszok massal is rajta
pc-n meg marad a fifa, warzone.
-
válasz
Krisz0418 #126180 üzenetére
- The Last of Us (PS3 2013)
- The Last of Us Remastered (PS4 2014)
- The Last of Us Part 2 (PS4 2020)
- The Last of Us Part 1 (PS5 2022)A Part 1 ugyanaz, mint a 2013-es változat, csak felújítva. Magyarul vagy a PS+-ban ingyenesen elérhető 2014-es változattal játssz először, vagy az idén megjelent Part 1-gyel, a két játék ugyanaz. A Part 2 pedig a második.
-
válasz
Krisz0418 #126180 üzenetére
A Last of Us első része még PS3-ra jelent meg. Ezt remasterelték PS4-re. Aztán ugyanezt most kiadták Last of Us Part I néven PS5-re. A lényeg, hogy ez a 3 kiadás mind ugyanaz a játék.
Közben kijött a Last of Us Part 2 még a PS4 érában, az az első rész folytatása.
Ha a legjobb Last of Us élményt szeretnéd, akkor a 2022-es part 1 remasterrel kezdj és utána folytasd a 2019-es part 2-vel.
-
Krisz0418
őstag
Valaki tegyen rendet a fejemben
nezegetem a ps store-t, a last of us part 1 2022es megjelenes, a part 2 2020? A remasteres verzio melyik reszt tartalmazza? Hogy vannak sorban a jatekok?
-
marinea2
addikt
válasz
WhiteWalker #126160 üzenetére
Mikortol lehet tolteni? En most reggel meg nem talaltam telefon appon. Koszi!
-
Frod
addikt
válasz
Krisz0418 #126171 üzenetére
"Csak annyi hogy tudok vele jatszani, semmi extra dolog?"
Hát a TLoU2 esetében pont nem, mivel az kapott PS5 patch-et, tehát 60fps + kontroller funkciók is érkeztek vele. (a Part 1, pedig eleve PS5-ös kiadás)
EZEN az oldalon meg tudod nézni, hogy egy adott játék kapott-e vagy patchet vagy frissítést a mostani gépre.
Ahol nincs semmi ilyesmi, ott igen, ott "csak" annyi, hogy tudsz vele ezen a gépen is játszani.A home-ról pedig többször volt szó a topicban, legutóbb pár napja.
-
válasz
WhiteWalker #126169 üzenetére
Nem fog automatikusan frissülni, mivel ez nem patch, hanem egy különálló, PS5-ös változat. Rá kell majd keresni, aztán ingyen be lehet húzni és letölteni.
-
Krisz0418
őstag
Ket kerdesem lenne
amik nincsenek upgradelve ps5-re pl last of us part 1-2, azok ps4es graffal futnak ps5on? Csak annyi hogy tudok vele jatszani, semmi extra dolog?
a homeolas ket ps5 kozott hogy mukodik? Munkatarsamnak megvan az nfs unbound, hogy tudna velem megosztani hogy barmikor tudjak vele jatszani? Anno ocsemmel ket ps4 kozott meg tudtam, de mar elfelejtettem.
-
.LnB
titán
válasz
WhiteWalker #126169 üzenetére
Ilyenkor a Sony szerverei vannak használva, nem a CDPR-é.
-
.LnB
titán
válasz
Bocsi ha volt már róla szó, de akinek megvan az alap játék (PS4-es), az hogy keresse a store-ban a nextgen-t? Ez egy patch lesz csak, vagy külön fog szerepelni a store-ban? Meg kell majd keresni és letölteni?
-
raziel01
veterán
God of War Ragnarok 41 óra volt a fősztori végére érni.
Persze még vissza fogok térni 1-2 gyűjtögetős dolgot megcsinálni.
Összességében egy epikus játék de millió dologba bele tudnék kötni.
A harc nekem 27 óra után unalmas lett. Vissza is vettem easy-re.
Sztori lekötött de sok rész nagyon kidolgozatlannak érződött. Például: ( csak az olvassa aki már végigvitte)Helheim full kidolgozatlan helyszín volt, első részben sokkal látványosabb dolgot történtek. Odin valahogy nem érződött egy igazi intelligens főellenségnek. Kinézetre is máshogy képzeltem volna el. Heimdall halálát nem akartam elhinni. Konkrétan az erdő közepén elsőre meghal. Kevés szerepet kapott, azt hittem még valahogy visszatér vagy többször kell vele összecsapni. A végső összecsapás sem tűnt annyira epikusnak. Néhány kisebb csata 3-4 ellenséggel egyszerre meg a Thor, Odin bossfight. Hosszúnak hosszú a játék de lehetett volna jobb. Illetve az Atreus részek lehettek volna hosszabbak Asgardban. Jobban megismerhettük volna magát a világot meg a karaktereket.
Összességében egy 9/10-et adnék rá a hibái ellenére is de anno a 2018-as sokkal nagyobbat ütött. -
Bencus88
nagyúr
válasz
Szuper hír
-
cyberkind
félisten
válasz
A végén még kiderül, hogy olyan szinten visszafogták a grafmotort, hogy egy remake-re való maradt benne.
-
WhiteWalker
nagyúr
Brutális pontszámokat kap a The Witcher 3 nextgen verziója
yippee ki yay mother f@cker
-
Bazsi747
aktív tag
Sziasztok.Kis segítséget szeretnék kérni,megvettem a callistot dobozosan és be is váltottam a benne lévő kódot,de azt be kell állítani valahol vagy mi?Nem találok semmit a menüben vagy a játékban,nem értem.Köszönöm
-
Macccy
senior tag
Nah, a God of War Ragnarök fő story vége. Nekem ez GOTY, sőt annál is több, amit a reviewk kevésbé emeltek ki, hogy ez mennyire - az első résznél is erősebben - alapoz az Apa és Fia kapcsolatra, a családra. Szerintem zseniális, hogy egy ilyen látványos mitologiai szeletelős akciójátékot még ezzel is át tudtak szőni, mindez ráadásul tökéletes összhangban is van. Friss ikres gyakorló apa és 25 évnyi gaming szemmel néztem végig az utolsó átvezetőket, hát bravo, ez baromi szép volt SONY !
Akinek esetleg kimaradt:
-
gyuromoj
veterán
Valaki vett mostanában USA feltöltőt amazonról?
-
Phobion
őstag
sziasztok
KV-tól szeretnék venni valamit PS5höz és online fizetés előtt ilyen hibát dob az oldal. Más is tapasztalta ezt ma? Nincs vpn.
[kép]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos:
• hirdetni
• konzol vs PC téma
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest