Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nikon DSLR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- DUNE médialejátszók topicja
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
válasz
cross56 #95292 üzenetére
Én is így vagyok vele, pláne BO2 után nagy csalódás nekem. A BO3-at csak videókon láttam, de ott nagyobbak voltak a pályák ehhez az ugrálós dologhoz. Nem is értem, hogy hogy lehet egy ilyen játékhoz ekkora pályákat csinálni.
Csak néztem mikor megláttam a Terminal pályát amit még MW2 alatt toltam sokat multiban, de ott nem volt ez az ugrálós-csúszós rögtön a pálya másik végében vagyok dolog. Persze a végleges lehet másabb lesz, és lesznek nagyobb pályák, de ez nekem már nem az a kategória amit én szerettem.
Ja és amit én még látok, hogy grafikailag a BO3 mögött van sajnos....
Bízok benne hogy az MW-t külön is meg lehet majd venni, de a BF1-et tuti be fogom szerezni és az lesz a fő időtöltésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- Hibátlan lemezes PlayStation 5 Fat (CFI-1216A)Alza garanciás 2025.10.07-ig/beszámítás van
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS5 Fat + PSVR1 + Kiegek
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest