Hirdetés
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Megemeli a DRAM és NAND flash lapkák árát a Samsung
- Több Copilot+ szolgáltatást kaptak AMD és az Intel AI platformjai
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen házat vegyek?
- Akciókamerák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy pár napja a nagyon lassú lett a wifi.
Egyik nap még 40-50 -es netet mert a PS4 de azóta csak 100 KByte letöltés van az internet tesztelés menu alatt.Arra lettem figyelmes, hogy nem jön be a PS Store a ps4-en.
Na mármost semmi nem történt nem volt wifi váltás hely váltás net ..... Minden maradt ugyanaz mégsem megy rendesen.
Másik érdekesség, hogy ha telefonon megosztom a netet akkor minden rendben van.
De a wifi jó minden eszköz megy rendesen, most csináltam frissítés és gyári beállítást a WiFi-n is.
Ötlet esteleg?
Internet digi 1000 -
gery2123
őstag
Ha valakinek lenne COD beta kulcs az dobjon már egy privit rám
Megnézném, hogy van e értelme várnom, vagy inkább maradjak a BF1 -nél még. -
gery2123
őstag
Másnak megy a BF1? Már 3 napja nem tudok rajta játszani, mert folyamatosan "lost connection" dob, ha csatlakozni akarok egy szerverhez. Már mindent restartoltam, de semmi. A Rainbow megy de a bf nem....
-
gery2123
őstag
Na most toltam ki az Outlast+ a DLC-t is. Mármint mostanra. Hát ez a játék valami k....va jó volt. Amúgy is imádom a horror game-et, de ez valami nagyon fasza volt. Várós a második rész is, és a demo alapján az se lesz piskóta.
Most már keresni kell valami mást éjszakai játéknak -
gery2123
őstag
Na csak megérte várni a bf1 vásárlással
így már elég baráti, mondjuk a tesco akció is ennyi volt.
Nem sok ismerősöm van még, úgyhogy ha valakinek van kedve bf-ni majd az engem is felvehene ismerősnek. (Írjátok oda, hogy ph) -
gery2123
őstag
Szerintetek mennyire van rá esély, hogy karácsonyi akcióban lesz a bf1? Azon gondolkodom, hogy vegyem e meg most akcióban vagy várjak karácsonyig. Mert ha ettől (15k) nem lesz olcsóbb akkor nincs értelme várni. Auonabn ennyit meg sajnálok rá azért....
-
gery2123
őstag
1500 Ft az Outlast a storeban halloween akcióban. Le is csaptam rá
Nagyon megtetszett az Outlast 2 demo, így nem árt ha tudom milyen az 1.
-
gery2123
őstag
Akit érdekel a Debreceni tescoba most is van 6db a polcon BF1-ből!
-
gery2123
őstag
Itt van a kezembe 2db a Debreceni tescoba! Ha valakinek kell szívesen megveszem, és át tudom adni neki
-
gery2123
őstag
Debrecen 0!
Később még benézek hátha lesz.
Pc még van 2db -
gery2123
őstag
válasz
cross56 #95292 üzenetére
Én is így vagyok vele, pláne BO2 után nagy csalódás nekem. A BO3-at csak videókon láttam, de ott nagyobbak voltak a pályák ehhez az ugrálós dologhoz. Nem is értem, hogy hogy lehet egy ilyen játékhoz ekkora pályákat csinálni.
Csak néztem mikor megláttam a Terminal pályát amit még MW2 alatt toltam sokat multiban, de ott nem volt ez az ugrálós-csúszós rögtön a pálya másik végében vagyok dolog. Persze a végleges lehet másabb lesz, és lesznek nagyobb pályák, de ez nekem már nem az a kategória amit én szerettem.
Ja és amit én még látok, hogy grafikailag a BO3 mögött van sajnos....
Bízok benne hogy az MW-t külön is meg lehet majd venni, de a BF1-et tuti be fogom szerezni és az lesz a fő időtöltésem. -
gery2123
őstag
Na ez az Infinite Warfare nagyon nem nyerte el a tetszésem. Ugrálni, meg csúszni-mászni...... De nem is ez a legnagyobb baj vele, hanem az egész egy nagy semmi...... Várom a BF1-et, hátha lesz majd a használt piacon jó áron
Az amúgy miért lehet, hogy én hamarabb lövök mint a másik, de a visszajátszásban meg azt látom, hogy az ellenfél lő hamarabb és azért halok meg. ? Nem értem mert a netnek jónak kéne lenni ( UPC 120/10 ping 20)
-
gery2123
őstag
Itt is szeretném megköszönni Tibcsó fórumtársnak a privátban kapott Cod IW kódot!!!!
-
gery2123
őstag
válasz
Dawide@axele #94384 üzenetére
Én is kérek szépen
Ha hamarabb jövök tegnap fel a fórumra ... -
-
gery2123
őstag
válasz
donceleger8 #93611 üzenetére
hát nekem a jó kis Ubee router van ami nekem bőven elég. Minden mással megy, így gondolom nem az a hibás.
Lackooo84: most sleep állapotba raktam had töltsön aztán kiderül -
gery2123
őstag
-
gery2123
őstag
Sziasztok!
Olyan gondom lenne, hogy a PS4-em nem használja ki a netet. UPC 120 -as netem van de az internet teszt csak 12 mb le és 2 mb fel értékeket mutat. Kábelen van össze kötve a modemmel, tehát mennie kéne. Digis nettel hozta a 90 mb letöltést.... Mi lehet a gond.
DNS cím a google, fix IP....Lackooo84: De akkor a digis net miért jó ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12T Pro 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest