-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakydakillah
senior tag
válasz Csillag01 #42082 üzenetére
Birom az olyan embereket, akik egy meg ki nem adott jatekra mondjak azt, hogy jobb mint a mar megjelent xy jatek. Lehet bedoltel a grafikanak, a marketingnek, es elorendelted, de en mar ilyenekkel ovatosabb vagyok.
Legutobb majdnem megszivtam a Crew-el, mert olyan hangulatosak voltak a trailerek, hogy az elorendelesen gondolkodtam. Aztan szerencsemre bekerultem a betaba, es azota messzirol elkerulom. Ha lehet egy jatekban az iranyitast kritizalni, az a Crew. Driveclubban mostanra ha akarnak se tudnak kicsuszni, vagy "pattogni".Amugy nem minden jatek jelenik meg ps4-re digitalisan? Lestem peldaul pont a Project Carst, de egyik storeban se talalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite Animal Crossing EDITION 32+256GB CFW Tinfoil Hekate RP2040 Picofly chip
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest