Hirdetés
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Csillag01 #42082 üzenetére
Birom az olyan embereket, akik egy meg ki nem adott jatekra mondjak azt, hogy jobb mint a mar megjelent xy jatek. Lehet bedoltel a grafikanak, a marketingnek, es elorendelted, de en mar ilyenekkel ovatosabb vagyok.
Legutobb majdnem megszivtam a Crew-el, mert olyan hangulatosak voltak a trailerek, hogy az elorendelesen gondolkodtam. Aztan szerencsemre bekerultem a betaba, es azota messzirol elkerulom. Ha lehet egy jatekban az iranyitast kritizalni, az a Crew. Driveclubban mostanra ha akarnak se tudnak kicsuszni, vagy "pattogni".Amugy nem minden jatek jelenik meg ps4-re digitalisan? Lestem peldaul pont a Project Carst, de egyik storeban se talalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Sorozatok
- Tőzsde és gazdaság
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Stranger Things 3: The Game (Switch, Limited Run) használt
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Xbox Series S X One Kontroller Joystick Analóg Szilikon Kupak Védőkupak
- Használt PS5 - (CR - 1116A) - Extra Kiegészítőkkel!
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest