- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Nem támogatja a Reflexet más cég képgenerálójával az NVIDIA
- GeForce RTX 5080 kártyák kvartettje a Manli szájíze szerint
- Karnyújtásnyira került a PlayStation 2-től a Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Stabilizál a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- SONY LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
oliwire
őstag
válasz perge666 #271317 üzenetére
Azt vettem észre magamon, hogy most már fontosabb egy jobb sztori, mint a folyamatos akció.
Sokszor egy open-world játékban akkor csinálom meg a mellékküldetéseket, vagy a gyűjtögetéseket, ha tetszik a sztorija vagy értelmes, használható jutalom jár érte.
Witcherben a mellékküldetések története vitt arra, hogy megcsináljam, de a gyűjtögetésnél csak a számomra jó fegyverek-páncélokat kerestem meg. AC Odyssey vagy Origins-ben pl szinte csak a fő sztorit csináltam, mert a többi nem kötött le benne, túl sok volt már az egyéb sallang.
Az Ezio részekben a legjobb fegyver-páncélt megkerestem, de a tollakat pl nem gyűjtöttem össze Ezio anyjának.
Ghost of Tsushimában sok hasznos képességet lehetett elsajátítani. Abban is néha már sok volt a gyűjtögetés, de még befért az ingerküszöbömbe, Platinázás motivált.
2 Platinám van összesen a sok játékból, a második a God of War. A legjobb páncél gridelése kicsit sok volt már, de megérte.De megértem, hogy te másképp látod, hisz ízlések és pofonok.
(nekem igazán a gamerkedés valahol a Jedi Knight: Jedi Outcast környékén kezdődött, esetleg előtte pár évvel, de ez egy meghatározó cím volt nekem, fejből tudom mai napig az összes pályát)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Villanyszerelés
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- Playstation 5 Fat - sok játékkal - egyben - csere ON
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- PlayStation 4 Pro 7216B, makulátlan állapotban, 6 hó teljes és 1 év SW garanciával üzletből eladó!
- Xbox Series X 1TB +2 konti+1 TB külső vinyó+Venom töltő
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest