Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
hombre[EU] #193595 üzenetére
Ezt én értem, és nincs is ezzel baj, de nem a játékmenetről beszéltem, nem technikai háttérről, pusztán arról, hogy nem dobtam hanyatt magam a látványtól. De javítson ki valaki, aki azt mondja, hogy ő bizony igen... Hozzáteszem a HZD is összehasonlíthatatlanabbul szebbnek tűnik egyelőre, ami szintén nem mai cím. De mint írtam, ez nem vesz el a játék értékéből, számomra nem elsődleges a graf, csak észrevételként fogalmaztam meg, hogy ez nem hozza azt a szintet, amit mostanában dobtak. A pókember is nyílt világú volt, a grafika ott sem volt nagy durranás, de a pl. maga póki eléggé jól nézett ki. Itt a főhős maga is elég kocka, az átvezetők is olyanok, amilyenek...már, amit eddig láttunk.
Ettől teljesen függetlenül van egy kis rossz érzésem a játékkal kapcsolatban. Szerintem korrekt játék lesz, de nem több. Valahogy mind kommunikációban, mint mindenben ezt éreztem a Sony részéről, hogy ez azért annyira nem fontos. És a graf. is valahol ezt igazolja. De nagyon remélem, hogy fordítva lesz, mint a pókembernél, ahol a nagy elvárások és csinnadratta ellenére is egy erős közepes játék jött össze...itt remélem megfordul, és grafika ide vagy oda, a játék király lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest