Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
hombre[EU] #193595 üzenetére
Ezt én értem, és nincs is ezzel baj, de nem a játékmenetről beszéltem, nem technikai háttérről, pusztán arról, hogy nem dobtam hanyatt magam a látványtól. De javítson ki valaki, aki azt mondja, hogy ő bizony igen... Hozzáteszem a HZD is összehasonlíthatatlanabbul szebbnek tűnik egyelőre, ami szintén nem mai cím. De mint írtam, ez nem vesz el a játék értékéből, számomra nem elsődleges a graf, csak észrevételként fogalmaztam meg, hogy ez nem hozza azt a szintet, amit mostanában dobtak. A pókember is nyílt világú volt, a grafika ott sem volt nagy durranás, de a pl. maga póki eléggé jól nézett ki. Itt a főhős maga is elég kocka, az átvezetők is olyanok, amilyenek...már, amit eddig láttunk.
Ettől teljesen függetlenül van egy kis rossz érzésem a játékkal kapcsolatban. Szerintem korrekt játék lesz, de nem több. Valahogy mind kommunikációban, mint mindenben ezt éreztem a Sony részéről, hogy ez azért annyira nem fontos. És a graf. is valahol ezt igazolja. De nagyon remélem, hogy fordítva lesz, mint a pókembernél, ahol a nagy elvárások és csinnadratta ellenére is egy erős közepes játék jött össze...itt remélem megfordul, és grafika ide vagy oda, a játék király lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Nintendo Switch OLED + Kiegészítők és játékokkal Húsvétra tökéletes ajándék!
- 24 hónapos Playstation Plus PREMIUM előfizetés
- Nintendo Switch használt+ bontatlan játékok,kiegészítők eladóak
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest