-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz hombre[EU] #193595 üzenetére
Ezt én értem, és nincs is ezzel baj, de nem a játékmenetről beszéltem, nem technikai háttérről, pusztán arról, hogy nem dobtam hanyatt magam a látványtól. De javítson ki valaki, aki azt mondja, hogy ő bizony igen... Hozzáteszem a HZD is összehasonlíthatatlanabbul szebbnek tűnik egyelőre, ami szintén nem mai cím. De mint írtam, ez nem vesz el a játék értékéből, számomra nem elsődleges a graf, csak észrevételként fogalmaztam meg, hogy ez nem hozza azt a szintet, amit mostanában dobtak. A pókember is nyílt világú volt, a grafika ott sem volt nagy durranás, de a pl. maga póki eléggé jól nézett ki. Itt a főhős maga is elég kocka, az átvezetők is olyanok, amilyenek...már, amit eddig láttunk.
Ettől teljesen függetlenül van egy kis rossz érzésem a játékkal kapcsolatban. Szerintem korrekt játék lesz, de nem több. Valahogy mind kommunikációban, mint mindenben ezt éreztem a Sony részéről, hogy ez azért annyira nem fontos. És a graf. is valahol ezt igazolja. De nagyon remélem, hogy fordítva lesz, mint a pókembernél, ahol a nagy elvárások és csinnadratta ellenére is egy erős közepes játék jött össze...itt remélem megfordul, és grafika ide vagy oda, a játék király lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple notebookok
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Kupon kunyeráló
- További aktív témák...