Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .LnB

titán

Azt el is felejtettem reggel a Nier véleményező kommentembe leírni, hogy milyen szájízzel tettem le a kontrollert mikor végeztem. De leírom, mert szerintem vicces, de csak az olvassa el aki tényleg vegigjatszotta E ending-ig, mert nagyon spoileres.

Szóval, lement a D ending, majd következett az E, a credits résszel. És hallottam valamit, hogy van ilyen is a játékban, de azt se tudtam mikor, szóval csak annyit, hogy van. Elkezdtem lőni a betűket, próbálgattam, nyomtam, meghaltam, állandóan. Erre a játék feltesz kérdéseket, nehéz e? Feladom e? Kell e segítség? Nyomtam ki mindet állandóan, próbálkoztam. Már örültem, ha egy checkpont-tól kellett folytatni, nem elölről. Mikor meghaltam, nyomtam ki a valaszokat, nem, nem, folytatni akarom. Nos ezzel kb egy órát baszakodtam. Mikor beletorődtem, hogy ez nekem sok. Kerdezi a gép, hogy kell e segítség? Nyomom, kell. Azt hittem, hogy ezzel elbukom a feladatot. És tökre mérges voltam, hogy nem sikerült (egyedül). Aztán megkaptam a segítséget, de akkorra már olyan mérges és csalódott voltam, hogy a cinematic után, mikor a pod kérdezi, hogy akarok e segíteni másoknak, nyomtam, hogy oké, igen, igen, igen, igen....el se olvastam mit ír, csak én segíteni akarok.. És amikor bejött a menü, és elkezdtek eltűnni a dolgok... Azt az érzést gyerekek. Több mint egy óra próbálkozás után, alapjaraton már full ideg voltam, és elkeseredett.. Gondolom tudtok tippelni, hogy mit éreztem.

Gyors kapcsoltam, PS+ os menteseket megnéztem, letöltöttem abban a pillanatban. Vesztek el dolgok, de legalább nem minden. Ma délután néztem csak meg, hogy mikori az utolsó mentés.

Új hozzászólás Aktív témák