Hirdetés
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Azt el is felejtettem reggel a Nier véleményező kommentembe leírni, hogy milyen szájízzel tettem le a kontrollert mikor végeztem. De leírom, mert szerintem vicces, de csak az olvassa el aki tényleg vegigjatszotta E ending-ig, mert nagyon spoileres.
Szóval, lement a D ending, majd következett az E, a credits résszel. És hallottam valamit, hogy van ilyen is a játékban, de azt se tudtam mikor, szóval csak annyit, hogy van. Elkezdtem lőni a betűket, próbálgattam, nyomtam, meghaltam, állandóan. Erre a játék feltesz kérdéseket, nehéz e? Feladom e? Kell e segítség? Nyomtam ki mindet állandóan, próbálkoztam. Már örültem, ha egy checkpont-tól kellett folytatni, nem elölről. Mikor meghaltam, nyomtam ki a valaszokat, nem, nem, folytatni akarom. Nos ezzel kb egy órát baszakodtam. Mikor beletorődtem, hogy ez nekem sok. Kerdezi a gép, hogy kell e segítség? Nyomom, kell. Azt hittem, hogy ezzel elbukom a feladatot. És tökre mérges voltam, hogy nem sikerült (egyedül). Aztán megkaptam a segítséget, de akkorra már olyan mérges és csalódott voltam, hogy a cinematic után, mikor a pod kérdezi, hogy akarok e segíteni másoknak, nyomtam, hogy oké, igen, igen, igen, igen....el se olvastam mit ír, csak én segíteni akarok.. És amikor bejött a menü, és elkezdtek eltűnni a dolgok... Azt az érzést gyerekek. Több mint egy óra próbálkozás után, alapjaraton már full ideg voltam, és elkeseredett.. Gondolom tudtok tippelni, hogy mit éreztem. Gyors kapcsoltam, PS+ os menteseket megnéztem, letöltöttem abban a pillanatban. Vesztek el dolgok, de legalább nem minden. Ma délután néztem csak meg, hogy mikori az utolsó mentés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- BestBuy topik
- Egy óra, két rendszer
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politikai mémek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Unigine Superposition Benchmark
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Nintendo switch oled LEÁRAZTAM!
- PS5 Fat 825GB lemezes // hibátlan állapot // minden tartozékával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
- Újszerű Xbox Series X 1TB eladó/Beszámítás van/ Ingyen Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest