- Mini-ITX
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GeForce 8800 GTX - forradalmi nagyágyú
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
válasz
#20844032 #169422 üzenetére
Nincs mivel gyakorolni. BF, CoD meg a többi hulladék totálisan hidegen hagy. Order 1886-nál is sokszor anyáztam a célzás miatt. Destiny 2 lenne még, de nem visz rá a lélek, hogy elindítsam. PC-n már felhúztam egy karaktert, itt nincs sok kedvem. Cyberpunk-nál meg nem anyázni akarok majd, hanem élvezni. Kontrollerrel játszás meg röhögve ment már az első játéknál augusztusban. A kontrollerrel FPS lövöldézés az már más tészta. Mondjuk Battlefront II ment, de az ilyen nagyon vicc arcade szint....
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Eladó egyedi építésű Marvel-Xmen Avangers Arcade Játékgép, Zenegép és virtual flipper egyben
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest