Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vonSux
őstag
válasz
3L1T3 #142386 üzenetére
“Es igen is 2018-ban ne laggoljon valmi ”
Mélyen egyetértek, normális, nem akadó menürendszert kérünk a “világ legerősebb” konzolához!Természetesen van abban valami, amit írsz, de egy Ps topkiban ne lepődj meg azon, hogy hova húz az itt jelenlévők szíve. A Xo topikban meg Xo elfogultság van, ez ilyen
-
penge111
addikt
Azt a paszta, nagyon ütős Ps+ kínálat mindhárom Ps4 cím nagyon jó! Kérdésem az, ha veszek Ps+ előfizetést, de nincs még Ps4-em, akkor ezek valahogy bezsákolhatóak konzol nélkül?
A játékipar sötét bugyraiban az az összeesküvés elmélet van kialakulóban, hogy a Sony azért dob ki egyre durvább címeket, mert a PS4-et sikerült feltörni, pár napja már a 4.55-ig megjelent bármilyen játék játszható Ps4-en (rengeteg oldal van tele a feltöltött játékokkal), hamarosan lesz 5.01 is, de ami nagyon durva 5.50 beta 3-at is feltörték már!
-
sp8787
addikt
válasz
Dr. Venkman #142390 üzenetére
Akkor eleg hulyen fogalmaztam elismerem.
A DLC nehezebb min az alapjatek es ,hogy mit akartam ezzel ott irni magam se tudom.A NG+ alapjatek meg a NG+ DLC is sokkal konnyebb mint a NG alapjatek es a NG DLC.
De a NG+ DLC nehezebb mint a NG+ alapjatek. -
Dr. Venkman
tag
válasz
sp8787 #142385 üzenetére
"Yep de azert ne mond ,hogy ez vmi hu de nagy tortura mivel a NG+ konnyebb mint a NG. Egyetlen baj ,hogy a DLC is NG+ba kerult igy ami meg nehezebb."
Hát ezt pl. te írtad a BB topikba két hete, de mindegy is.
Néhány Chalice-t lenyomtam, nekem az a része kevésbé tetszett már a játéknak, platinázni sem akarom, szóval úgy tűnik, hogy csak koca Bloodborne-s vagyok és valójában nem is nagyon szeretem, nekem aztán tökmindegy...
-
3L1T3
addikt
válasz
ProEvoFan #142373 üzenetére
A nagyobb felbontas, stabilabb frame rate es a gyorsabb betoltesi ido az nem azamit? Olyan hulyesegeket tudtok beszelni , hogy az hihetettlen. Meg a nagy Monster Hunter World aminek a fo platformja a PS4 es japanok csinaljak is jobban fut One X-en. A Call of Duty WWII ami PS orientalt jatek a nagyobb felhasznaloi bazis miatt szinten nagyobb felbontasban fut gyorsabb toltesi idovel.
De sorolhatnam meg. Multiplatform cimek igen is kihasznaljak es egyre tobb ilyen lesz. Ahogy a PS4-en is jobban futottak a jatekok mint a sima One-on.
Elhiszem hogy elfogult fanboyok vagytok de jobb lenne ha neha elvakult jatekosok lennetek akiknek vannak igenyei. Es igen is 2018-ban ne laggoljon valmi es ne 3-4 percig toltson!
-
sp8787
addikt
válasz
Dr. Venkman #142377 üzenetére
Nem tudom ki irta ezt de felrevezetett, mivel a BB-ban a NG+ sokkal konnyebb mint a NG. Ha vegigmentel a Chalice-eken es platinaztal akkor meg foleg. Ha meg kifarmolod a megfelelo runakat a chalice-ekben akkor meg aztan foleg.
-
30z.Samu
félisten
válasz
SH4D0W2011 #142382 üzenetére
Akkor majd a Rime-ot mindenképp behúzom, mert az érdekelni fog. Köszi az infót!
-
bAtt001
addikt
válasz
Dr. Venkman #142379 üzenetére
Pedig a Witcher3 DLC-k olyanok mint egy külön teljes áras játék, semmiképp se hagyd ki. Első játékom volt ps4-en, júliustól februárig játszottam vele mire a végére értem, de nagyon megérte. Azóta egyik játék sem tud lekötni annyira mint régen, mindegyik olyan felületes
Tegnap újra nekiálltam az Uncharted 3-nak, mondom már csak befejezem. Ez tényleg egy rage game, pedig azt hiszem normalon kezdtem el anno. Mindenkit azonnal fejbe kell lőni miközben rohansz a pályán mert ha bénázol annyian lesznek, hogy baszhatod
De végül is egy agyatlan lövöldének nem olyan rossz most már érzem.
-
30z.Samu
félisten
válasz
SH4D0W2011 #142380 üzenetére
Ezt jó tudni, azt hittem hogy ami bekerül, azt onnantól kezdve bármikor elérhetem.
-
Dr. Venkman
tag
válasz
Kvelstadt #142369 üzenetére
A Resi 7-et is nagyon szerettem, de ott sem vettem meg a Season Pass-t, mondjuk ott ahogy látom nem is igazán éri meg. Ellenben a Dark Souls 3-hoz (nagyon szeretem) megvettem három hónappal az alapjáték végigvitele után az SP-t és még mindig nem igazán játszok vele, csak a havas kiegészítő felénél járhatok. Illetve megvettem a Witcher 3-ból a GOTY változatot, de ott meg szerintem soha nem fogok a kiegészítőkkel játszani, sose lesz annyi időm, hogy ezt a játékot végigjátszam (+ ezt csak közepesen szeretem).
Nincs szerencsém a DLC-kkel úgy tűnik. Ha egy játékot végigjátszok és másba kezdek valahogy nehéz később visszarázódni.
-
Dr. Venkman
tag
válasz
sp8787 #142371 üzenetére
Mondanám, hogy hát ÍGY, de inkább leírom akkor. Szóval a Bloodborne volt kb. a második játék amit konzolon és kontrollerrel játszottam, amikor 2016 végén beugrottam a PS-be (többek között emiatt is vettem), szóval el lehet képzelni milyen gyorsan és milyen kisimult idegrendszerrel sikerült végigmenni rajta... Persze tudtam a DLC-ről, de mindenhol azt olvastam, hogy még nehezebb mint az alap, New Game+-ban pláne, úgyhogy ráhagytam, nem is nagyon volt akkoriban akciózva se, azóta meg sok mással is játszottam/játszok, szóval elmaradt. Valójában a megfelelő kifejezés az, hogy FÉLEK TŐLE.
-
Februári Plus címek meddig aktiválhatóak ingyenesen?
(#142370) erahurka
VGA árakat elnézve a PC-s piacon sem lesz nagy hardverigény-növekedés a közeljövőben. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
#42308056 #142370 üzenetére
PChez soha ne hasonlítsuk a konzolt.
Az Xhez képest miben is van lemaradás?Tudom, tudom, a nagyobb "lóerő" amit a mulltiplatform játékok annyira kihasználnak.Ja, mégsem.
Általában a konzolt sosem a hardver adja el, hanem a gépre megjelent játékok mennyisége, minősége. -
oriic
HÁZIGAZDA
-
sp8787
addikt
válasz
Dr. Venkman #142355 üzenetére
Hogy lehet a Bloodborne-t nagyon szeretni es nem megvenni a DLC-t?
Egyebkent boven megeri nekik odaadni az alapot mivel aki tenyleg megkedveli a BB-t az ugyis megveszi a DLC-t.
-
Tegla80
addikt
válasz
ViktorHUN79 #142357 üzenetére
Jol gondolod,igy csak ha magad ujitod meg akkor kerul le a lakat mig a multi az menne mas plus-al is.
oriic
5ev?csak szeretnetek mert addigra talan lenne/lesz xox aaa.
Amugy 2even belul.(emlekezz majd szavaimra
)
-
Ronam
addikt
Resident Evil 7 season passt erdemes megvenni? Lassan a jatek vege fele jarok, nagyon bejovos. Igazabol arra lennek kivancsi, hogy mennyi tartalom van abban a par dlc-ben?
-
seniman
veterán
Ratchet megvan lemezen,a géphez kaptam,de a BB érdekes lesz.Azért dicséretes hogy egy 2006-os gépnek 13 évig kitart a támogatása.
-
válasz
Ilyenkor ezt úfy szokták hogy ha a játék free akkor a dlc-ket be szokták akciózni.
Többieket kérdezem.
Volt már hogy dlc-vel együtt adták a havi ingyen játékot? Mert nekem nem rémlik ilyesmi. -
RangerFox
veterán
válasz
Nem, nem lesz benne.
-
ViktorHUN79
aktív tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne hogy letöltött de +előfizu nélkül ugy lakatos + játékaim használhatóak lesznel-e ha, megosztaná valaki a ps+ előfizetését velem, vagy csak multizni tudnák de a régi + os játékaim msradnak zárolva?
-
Dr. Venkman
tag
Van esély rá, hogy a BB-ben benne lesz a DLC? Az alapjáték megvan és nagyon szeretem, de a DLC-t még nem vettem meg.
-
WaterWave
veterán
ps5
hol van az még...
-
Magyarul is:
Fontos változások a PlayStation Plus havi játékait érintően
2019. március 8-ával kezdődően a PlayStation Plus havi játékai nem fognak PS3 és PS Vita címeket tartalmazni.
A PlayStation®3 (PS3™) és PlayStation®Vita (PS Vita) címek 2019. március 8-ig változatlanul megtalálhatók lesznek a PlayStation®Plus havi játékai között.2019. március 8-át követően a PlayStation Plus-tagok számára biztosított havi játékok nem fognak PS3 és PS Vita címeket tartalmazni. Bármely letöltött vagy korábban a Letöltési listádhoz hozzáadott PS3 és PS Vita havi játék mindaddig játszható marad, amíg fenntartod PlayStation Plus-tagságod.
2019. március 8-át követően a havi játékok kizárólag PlayStation®4 (PS4™) címeket fognak tartalmazni. A PlayStation Plus-szolgáltatás minden egyéb funkciója és előnye változatlan marad.
Hogyan érint ez téged?
PlayStation Plus-tagként 2019. március 8-ig továbbra is megkapod a havi PS4, PS3 és PS Vita játékokat.
2019. március 8-át követően a havi játékok nem fognak PS3 és PS Vita címeket tartalmazni.
Bármely letöltött vagy korábban a Letöltési listádhoz hozzáadott PS3 és PS Vita havi játék mindaddig játszható marad, amíg fenntartod PlayStation Plus-tagságod.
További teendők
Amennyiben ezen változások életbe lépését követően nem kívánod fenntartani PlayStation Plus-tagságod, mondd le az előfizetésed, vagy kapcsold ki az automatikus megújítási beállítást, úgy, hogy az előfizetési időszakod 2019. március 8-ig lejárjon. Amennyiben tagságod lemondása mellett döntesz, az előfizetésed az adott számlázási időszak végeztével megszűnik, és nem kerül sor további terhelésekre. Az alábbi közvetlen hivatkozások segítségével ellenőrizheted, hogy mikor esedékes a következő havi előfizetési díj befizetése, és ennek fényében intézkedhetsz fiókoddal kapcsolatban. A fiókodba történő bejelentkezéshez szükséged lesz a Sony Entertainment Network azonosítódra és jelszavadra. -
Mr X
veterán
Asszem itt az ideje, hogy előfizessek Plus-ra. Már a Rime miatt is gondolkodtam rajta, de a márciusi játékok feltették az i-re a pontot.
-
toompa
őstag
Üdv!
Mit tudtok arról hogy a Yakuza 6 demo tegnap tölthető volt és valami hiba folytán unlockolható volt a teljes játék?
Van aki letöltötte? Törölték is a demo-t a store-ból. -
marquuard
veterán
Brutál márciusi felhozatal, sose akartam kipróbálni a Bloodborne-t.
-
Nem a reklám helye de van Bloodborne topik ahol szivesen segítünk a játékosoknak, mert ugye a BB sem az a játék ami megmondja hova menj de még azt sem hogy mi micsoda.
Másik dolog hogy a rachetnek örülök mert egyszer majdnem megvettem akcióba.
-
-
zzola
titán
Ez új dolog?
2019. március 8-ával kezdődően a PlayStation Plus havi játékai nem fognak PS3 és PS Vita címeket tartalmazni.
-
gjanner
tag
Mindkettő megvan, BB GOTY lemezen... szerintetek van értelme a lemezest eladni ezek után? Lehet még értéke jelenleg?
Mondjuk BB-t még el se kezdtem kb., de ezek után muszáj lesz neki ugrani
Mindenesetre ez full brutkó ingyenes felhozatal, remélem tartják a szintet SANYék a jövőben is
-
james001
veterán
Most nézem csak,még próbálok magamhoz térni
Puszi a Sony-nak.
-
RangerFox
veterán
Na végre kipróbálhatom, mennyire nehezek is a From Software játékai.
A Mighty No. 9-nak is örülök, úgy néz ki, mint a régi Mega Man játékok.
-
Bencus88
nagyúr
válasz
marilllyo #142313 üzenetére
Én mindkettő jatekot vegig vittem, de a Rachettel mar egy ideje szemezek ujra olyan jo kis jatek volt es sok mindent hagytam benne, ahogy a Knackben is. Ujra neki fogok furni, es baromire örulok most ennek. Bloodborne is megvan, de lehet az is kap egy ujabb eselyt😝
sorry a helyesiras miatt, telefon....
-
marilllyo
veterán
Rachet & Clank! JEEEEEEEEEEEE! Az első olyan PS+ cím amit mindenképpen meg akartam venni, hogy befejezzem és kiplatizzam de csak halogattam....!
Nagyon nagyon cunci egy lista! -
Nayrobi
őstag
Kérlek, plíz, mindenki, próbáljátok ki a ratchetet, a ps4 egyik legütősebb játéka, mégse fogyott jól sajnos, de adjatok neki egy esélyt, megérdemli.
Más:
Jövő márciustól csak ps4re kapunk játékokat, se ps3, se vita, cserébe több és jobb címeket ígérnek. Mondjuk én most se panaszkodom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Nintendo switch OLED
- Playstation 5 Slim (Garanciás+Sok ajándék)
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest