Hirdetés
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TazLeacher #141313 üzenetére
Nemtudom az itt felszólalók közül ki tette meg, én most mindnesetre megtettem: elolvastam.
Én nem találtam benne ilyen használati feltétel, tiltást pláne nem. Utalást arra vonatkozóan igen, hogy ez hogyan működuik a gyakorlatban,
You may be able to make purchases only from a designated Sony regional company which is determined by your country/area of residence. Your country/area of residence may be verified by your credit or debit card number and may be rejected if the information does not match.
de ez önmagában sem tiltást, sem használati feltételt nem jelent, és nem fogalmaz meg szankciókat sem, márpedig ezügyben kellően explicitnek kell lennie a szerződéseknek, ehhez egy picit mondjuk értek, bár nem vagyok jogász.
Ha valahol máshol van ez szabályozva, jelezzétek már, tényleg érdekel a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Elite: Dangerous
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Chrome
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer III 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest