Hirdetés
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- A Thomson exkluzív ajánlata - 1év Kaspersky Premium teljesen ingyen
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
PlayStation 4 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!
Aktuális:
Kölcsönjáték nyilvántartó
Új hozzászólás Aktív témák
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
ezozo
üzenetére
Tegnap reggel elvileg a Konzolvilágnál is volt, de addig nézelődtem, hogy már megint "Szállítás alatt" lett a státusz. Aztán berendeltem a MM-tól, ott szívatott a fizetés, szerintem alacsonyabb a vásárlási limitem, mint az ára, de végül átutalással sikerült kifizetni. Aztán azóta onnan is levették, na most vagy én vettem meg az utolsót, vagy közben rájöttek, hogy mégsincs raktáron. De gondolom akkor szóltak volna.
Viszont még arról sem jött semmi, hogy átadták volna a futárnak. Remélem nem kell heteket várnom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont még arról sem jött semmi, hogy átadták volna a futárnak. Remélem nem kell heteket várnom...
Kendek