Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gijon
senior tag
-
Bizo28
csendes tag
megformásztam Fat32-ben van és a programot pedig kicsomagoltam.
-
JokerMaffia
tag
válasz Bizo28 #10595 üzenetére
Szia!
A pendrive FAT fájlrendszerrel van megformázva? Talán ez segít. Ezt találtam.
"To update with a USB storage device, you need: An empty USB flash drive. The USB flash drive must be FAT or DOS-formatted. Do not use a USB hard drive. A computer with Internet access An archive utility that suppor ts the ZIP file format (for example, WinZip® for Microsoft® Windows® or Stufflt® ® for Macintosh®)."
J.M.
[ Szerkesztve ]
-
Bizo28
csendes tag
válasz dualcore #10594 üzenetére
Néztem egy videót és nem kell nyomni semmit elvileg magától be kellene adnia a szoftverfrissítést de nem teszi. Annyit kiír hogy beolvassa a pendriv-on lévő fájlt. aztán semmi. pedig csak az van rajta . Mondák hogy lehet HOTEL módban van a tv de ehhez már tényleg nem értek.Hiába böngészek már mindent megpróbáltam.Bedugtam a net kábelt és nem villog, fel sem veszi hogy bedugtam és scarton meg usb-n kivül sem tudok mást bedugni amit érzékelne.Olyan mintha zárolva lenne a fele funkciója a tévének.Vagy kisülhetet benne valami nem értem.
-
Bizo28
csendes tag
Megpróbáltam kiírta hogy betölti a fájlokat de pont az a házikós gomb se müködik amit nyomnom kellene.:/ így nem ad be semmit.mit kellene tennem?
-
Bizo28
csendes tag
Köszönöm szépen.letöltöm és rá teszem pendriv-ra azután írok hogy sikerült e.
-
Bizo28
csendes tag
Most épp annyi minden ment egyszerre hogy lecsapta az áramot és ahogy vissza kapcsoltam ujraindult a tv és átállítottam magyarra de még mindig ugyanazt csinálja. talán már nem jo a tv?A dobozon valami usb-t mutat hogy volt hozzá vagy nem tudom. Szoftverfrissitést megkellene probálnom de nem értek hozzá.tudnátok segíteni? Tipusa : 32PHK4509/12 philips smart led
-
Bizo28
csendes tag
Sajnos hozzá való mert rendeltem egyet pestről a szervíz kft-től és ugyanezt csinálta.szerencsére vissza vették.
-
Bizo28
csendes tag
Szép napot!
Vettem egy ismerőstől egy Philips smart led tv-t. A dobozán az van hogy németországból van és a menüje is német.
Nekem olyan gondom van vele hogy a távirányító nem mindent tud kapcsolni rajta de viszont minden gomb megnyomásánál vissza jelez a tv hogy megynyomtam egy also kis piros leddel.szóval a távirányító jo de csak például hangot tudok állítani,1-2 beállítást meg még pár dolgot.fele müködik fele nem.A smart része egyáltalán nem. Valaki tudna ebben segíteni hogy miért van? szoftver hiba lehet vagy valami más? Azt mondták hogy ha ennyit is enged akkor nem lehet a vevö egység rossz a tévében de akkor nem értem. Tud valaki segíteni? -
kopepe
aktív tag
A napokban átállította ez a buzi DIGI a csatornalistát,és azóta nem írja ki a tévém,hogy melyik milyen adó,és az infó sávok is tök üresek.Mi a bánat ez?Újrakerestem a csatornákat és a tv műsort frissítettem,de semmi.Van valakinek ötlete? (philips PFL3108H)
[ Szerkesztve ]
-
pixta78
senior tag
válasz Luck Dragon #10582 üzenetére
Szia!
Ez a film, 18k bitrátával lett kódolva. Ezt a filmet minden módon áttoltam a tv-re de mindnél(pen, vinyó,plex) ugyanott szaggatott! Ha pc-ről HDMI-n tolom akkor ok de ez nyűgösebb, mint egy vinyóról indítani. Amik ettől alacsonyabbak azok kevésbé szaggatnak, sajnos nem csak media szeróról, hanem pen-ről is! A lejátszó progi a gyenge a tv-ben? Nem egy öreg tv de azért ezt tolnia kellene....[ Szerkesztve ]
Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
válasz pixta78 #10581 üzenetére
Szia, a tv - nek tudnia kellene az FHD tartalmak lejátszását. Azt szeretném kérdezni hogy a kívánt filmet milyen konvertálás alatt eset át, és ugyan azzal a filmet játszottad le vagy másik filmmel is meg próbáltad? Ha igen ugyan olyan konvertálásban?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
pixta78
senior tag
Sziasztok!
Van egy 47 pfl5028k/12-m. Minden Fhd film szaggat egyik kevésbé, másik brutálisan. Függetlenül attól, hogy Pendrive-ról, vagy külső vincsiről ill. Plex media szeróról tolom!
Ez Philips betegség, vagy csak az enyém ilyen?
Van-e rá gyógyír?
Köszi nektek!Hegyet alulról, templomot kívülről, kocsmát belülről!
-
dualcore
őstag
válasz #94529552 #10575 üzenetére
Tény hogy tartalom az UHD-ra még nincs.
Én személyesen kipróbáltam, egymás mellett az UHD és FHD, forrásanyag ugyanaz (mindig tv) Elosztóval a két tv be bedugva, és nem rosszabb az UHD-ban az SD adás képminősége.
Tudom hogy ezt írják, de ez nem minden esetben igaz.
Viszont kipróbáltam UPC műholdas szolgáltatással is, azon rosszabb volt az UHD az tény, de az alapminőség is elmarad a mindig tv-hez képest. -
-
törölt tag
válasz kleiderbauer #10569 üzenetére
Én inkább az SD adás megjelenítése miatt nem vennék UHD-t, (még Sonyt se) de mondjuk ez nem mindenkinek fontos szempont. Az új szabványt is hiába tudja a tévé, ha nincs rá tartalom, csak a demó videók.
Tudom majd lesznek. Egyszer. -
dualcore
őstag
válasz Luck Dragon #10572 üzenetére
Szépen visszaadja a színeket, nemde?
-
-
dualcore
őstag
-
süti5
őstag
válasz kleiderbauer #10569 üzenetére
Nem tudom, hogy kifogott-e egy rossz darabot, vagy mi lehet, de alatta van másik vélemény is, érdemes elolvasni azt is
A lassúság ahogy olvasom többektől, a philips sajátja, mármint a menü lassú, a csatornaváltás, ill bekapcsolás után kell kis idő mire magához tér, ez igaz, de én teljesen hozzászoktam. Csatorna váltásnál azért nem percekről beszélünk, hanem mondjuk 2-3 mp.
A fagyást nem tudom hova tenni, nekem nem fagy le, ez tuti. Talán egyszer a több mint fél év alatt. Szoftverfrissítés több is volt, az utsó kivételével eddig mindet feltettem és eddig csak javított, fel kéne tenni a mostanit is, ha lesz időm.
A tv-t gond nélkül lehet irányítani androidos telefonos app-pal is, kipróbáltam, illetve telóról könnyen ki lehet tenni a képet wifin a tv-re, lehet így videókat, képeket nézegetni. Mediaplayer progival a laptopon simán lejátsza wifin a filmeket, bár én usb-ről küldöm általában.
H265-öt valóban nem kezeli, ahogy hdmi 2.0 sincs rajta de ezt tudhatta előre aki megveszi....
Az uhd videók csodásak, ezt sokan nem hiszik el, de mikor meglátják beleszeretnek, egyszerűen gyönyörűek. Komolyan teljesen lelazít mondjuk sötétben egy pár perces uhd felbontású táj vagy természetfilm, utazós műsor, ilyesmi.
A távkapcsolóval hogy mi baja, egyszerűen nem értem, elég kekec, aki beleköt.
Youtube-ra tökéletes, netezni meg nem ezen szoktam, arra ott a laptop.
A kép nem kockás, nem értem ez hogy lehet....
-
sly54
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy létezik olyan,hogy a PFS 6609-en nincs külön háttérvilágítást beállító lehetőség?Köszönöm előre is
-
válasz kleiderbauer #10564 üzenetére
Szia ha jól rémlik van 6809 gazdik a keresőbe bírod és kiadja azok hozzá Szólását akik megosztották a véleményüket a készülékről. Ha több infót szeretnél akkor később meg írom, de most telefonról pöttyögők.
Süti kolléga meg előzőt.
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
süti5
őstag
válasz kleiderbauer #10564 üzenetére
Szia,
nekem 50PUS6809-em van december óta, bevált, igazából nem tudok rá rosszat mondani.
Usb-ről filmek szépen mennek rajta, 3d szép, 4k mintáknál nagyon szép
Tv is jó rajta, a beállításokkal lehet játszani és egyénre hangolni, én is ezt tettem.
Pendrive-ra felvétel is működik, bár nem használom, de kipróbáltam, 64gb-osra vígan felveszi.
Mi érdekel? -
kleiderbauer
újonc
Üdv! Van bárkinek információja a PUS6809-ről? Engem az 58"-os kivitel érdekelne, ami 250 ezer forint körül megszerezhető, de kicsit (nagyon) gyanús az olcsó ár. Nem lesz ebből híg leves? Weben nem nagyon találtam tesztet a jószágról.
-
dualcore
őstag
válasz csalafinta65 #10559 üzenetére
Hírek szerint az ősztől hamarabb nem lesznek, sajnos.
És kicsit szégyen is. De ezt csak halkan mondom. -
dualcore
őstag
válasz access_denied #10555 üzenetére
A 7909 az alapban Android 4.2.2 (Jelly Bean) és 3 oldalas, viszont csak 600 Hz PMR, és 1 HDMI2.0, és 3 HDMI1.4 van benne.
A 7100 az csak 2 oldalas viszont 800 Hz PMR, viszont mindegyik HDMI 2.0-ás és Android 5.0 (Lollipop) -al érkezik.
A 7150 viszont 3 oldalas, szintén 800 Hz PMR, és ez is Android 5.0 (Lollipop) -al érkezik.A tévedés jogát fenntartom.
#10556) csalafinta65
Mi a baj?
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz Luck Dragon #10551 üzenetére
+1
-
-
dualcore
őstag
válasz access_denied #10552 üzenetére
Neked a 7100-as új széria lenne az ideális választás, gondolom év vége felé kapható lesz nálunk is.
-
dualcore
őstag
válasz Luck Dragon #10551 üzenetére
Megmondom őszintén én is kacsingattam felé kicsit.
-
access_denied
senior tag
No. 7909 téma. Megkerestem Philipset. Azt mondják, hogy 55-öst forgalmaznak, keressek meg viszonteladót. Euronics, Media Markt vagy Extreme Digital. Előbbit megkerestem, válaszuk egyiket sem forgalmazzák, vegyem fel a Philipsel a kapcsolatot. Ezt égi jelnek titulálom, egyelőre dobom a sztorit.
4K passzív 3D, Ambi, ez lett volna az igény. Már a méret sem számított volna...
[ Szerkesztve ]
-
válasz dualcore #10550 üzenetére
A 6300-as új kiadása hihetetlen mekkorát ugrik előre technikai szintén és ha belegondol az ember hogy ez is megközelítőleg annyiba kerül mint a mostani, akkor ár /értékben ez viszi a pálmát az egész sorozatban a Philips háza táján.
-
dualcore
őstag
Egy kis olvasgatni való a feszültség oldása képen.
-
-
KrAt
veterán
Akkor a kedélyek nyugodjanak le, köszönöm
-
törölt tag
válasz csalafinta65 #10545 üzenetére
Nem telefon! Nem vita volt, csak beszélgetés. Hogy ki, mit, mikor? A magánügyeimet meg nem kötöm az orrodra, mert még megnyúlik véletlenül.
[ Szerkesztve ]
-
-
Trak
addikt
válasz #94529552 #10536 üzenetére
Ez bevált gyakorlat a gyártóknál, nem mindenkinek van saját képviselete, szervize minden országban.
Sokan pedig szervizes cégeket bíznak meg az adott országban, hogy szervizeljék a termékeiket, de sokszor ezek a cégek csak az alap hibákat tudják elhárítani, ha valami komolyabb gond van, akkor küldik ki külföldre.
Nem biztos, hogy rosszabb egy külföldi szerviz, mint egy hazai. Ha úgyis hozzák-viszik a terméket, akkor nem biztos, hogy több idő lesz így a szervizelés.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
törölt tag
A Philips-nek? Lehet, de a névbirtokló TP-nek nincs, mert lengyelo.-ba vették fel a telefont. Van ennél rosszabb példa is: Egy-két éve pl. a Lenovo ügyfélszolgálat Romániában vette fel a telefont, majd ha nehezen megértette, hogy mit akarsz, a futár Lengyelbe vitte javítani.(olvastam)
-
asus1
aktív tag
Sziasztok!
Vásároltunk pár napja egy philips 4309/88 tv-t a telekre.
Nem tud valaki hozzá valamilyen jó kép beállítást? Vagy oldalt ahol le van írva?
Ha van más típushoz való és akár jó lehet ehez is azt is megköszönném!Márk
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Segítenének milyen külső hdd-t vegyek tv adások felvételhez a Philips 32THH4309/88 tévémhez? Mit és meddig támogat? Köszi.
-
csalafinta65
senior tag
válasz Luck Dragon #10528 üzenetére
Ez érdekes...Az ED -nél a 47 PFS 7199 újdonságként szerepel...
-
válasz csalafinta65 #10527 üzenetére
Indít? Azt kétlem, hisz ez a készülék kis hazánkban 2014.04.20-án került forgalomba 460-470E indult ,legalábbis ebben a 47" kivitelben.
-
csalafinta65
senior tag
válasz Luck Dragon #10526 üzenetére
Köszi az infót. Akkor marad a 7109. Az TP Vision panellel szerelt, és szerintem jobb, mint az LG. Érdekes, hogy tavaly tavasszal az Edigitalnál a 47 PFS 7109 329 ezer ft volt... Most a 47 PFS 7199 , 199 ezerrel indít....furcsa...
-
válasz csalafinta65 #10524 üzenetére
csalafinta65
Az általad linkelt készülék. PFS7199 "Milyen panel lehet benne?" kérdésedre.
-47PFS7199/12->>> LC470EUF-PGF1 -es panel van Ami LG panel.100/120 Hz//800Hz-PMR//3D Passzív.
-Chipsete egy MT5591 ami QN141E SSb-be van bele integrálva.""2 éve már a TP Visioné a Philips.."""
Ezt tisztelettel de vitatnám, 2010-es év elején kezdődtek el igazából tárgyalások Philips és a TPvision között.
Majd 2011-ben, a Philips bejelentette, hogy eladja a Tv részlegét úgy hogy többségi részesedéssel rendelkezzen a HDTV üzleti ágában TPV Technology-i azaz 30-70% arányban , de a márka feltüntetést azaz a logó maradva kell lennie minden készüléken de maga a gyártási összeszerelési és beszerzési erőforrásokat már tpvision címkével fel lehet tüntetni. Stb.
Majd ez 2012 áprilisában ez meg is valósodik , az összes 3300 alkalmazottja Philips TV részlege átvette TP Vision,
Ebben benne volt a magyarországi részelege is. És 2013 október 15-én be is zárta a kapuit. És kitelepítettek minden a Lengyelek gyártórészregéhez.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
TIT
veterán
válasz csalafinta65 #10523 üzenetére
A 9603-as 2008-as,az origi belga.
Attól függetlenül most is szereltethetnék ott. -
dualcore
őstag
válasz csalafinta65 #10519 üzenetére
Megmondom őszintén nem tudom, mostanában kevés időm van utánajárni a dolgoknak sajnos.
-
-szabi-
addikt
válasz Roll1983 #10504 üzenetére
Szia
Arra sokat ne adjál, hogy PC-re kötve a windows 7 beépített wildwife HD demo videóját játsszák.
Ez a bolt igénytelensége, hogy ezzel demóznak.üdv
szabi -
dualcore
őstag
-
taktib
csendes tag
válasz csalafinta65 #10513 üzenetére
Üdv !! A dvb-s vezérli a forgatómotoros mozgatót? TT
-
dualcore
őstag
válasz Roll1983 #10511 üzenetére
Elhiszem hogy nem kitaláltad a dolgot, mi is láttunk ilyet. De ne hidd azt hogy ez más gyártónál nincs így! Mondom ezt neked úgy hogy nem csak Philips tv van a lakásban. Amikor nézegettem a tv-ket, igenis volt ez a jelenség az LG és a Sony- nál is. (samuról nem is beszélve) Mint ahogy Luck kolléga is leírta, ez nagy mértékben függ a beállítottságtól. De abban biztos lehetsz hogy a 7109, még ha 55" veszed is otthon jól beállítva nem fog ilyet produkálni.
-
Roll1983
csendes tag
válasz csalafinta65 #10509 üzenetére
Lehet, hogy téged nem zavar, ami engem igen. Vagy méretbeli különbség okozza a dolgot, 55-öst néztem. Vagy mindenkinek az a jó, ami neki van, nekem meg még nincs és nem hajlok részre. De, ha Budaőrs felé jár valaki megnézheti, nem kitaláltam a dolgot.
-
EmThor
addikt
válasz csalafinta65 #10506 üzenetére
47eset és a media markt ingyenes kiszallitasa az volt hogy a postas (pontosabban a csomagos) hozta a dobozt furgonnal, ahol rogzitetlenul, kepeenyovel lefele felig dolve volt a doboz a kocsiban, csoda h nem lett baja.
42est vennek a fenti hálóba csak hat a penz nagy ur.
Rendszeresen nezunk rajta 3d filmeket, xbox-ok is vannak rajta, teljesen elegedett vagyok a kepevel.
Az ambilight az isten !
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Roll1983
csendes tag
válasz Luck Dragon #10507 üzenetére
Nagyon sok tv-t megnéztünk, sehol se láttam ezt a jelenséget csak Philips esetén. Miért csak ezeket ne állították volna be? Csak a gyors mozgással volt baja, de ott nagyon. A tegnap látottak alapján én nagy valószínűséggel Braviat fogok venni.
-
Legtöbb üzletben az alap beállításokon ami a gyártó utolsó beállításokon hagyott azon adnak le FHD tartalmakat és néha kiábrándító látvány tárul elénk, ami egy 80E mindegy milyen márkás tv megalázóan szép képet mutat mellette. Itt igazából az osztályáért felelős személy hibája hisz ahogy összerakja és beüzemelni ezt is be kellene állítani. Az is igaz hogy nem minden műszaki áruházban van képzet személyek erre de azért az MM-ben és a "sárga"csillagnál azért a munkatársakat mindig elküldik továbbképzésre hogy az aktuális dolgokkal napra készen tudják. És itt most nem csak a Philipsre gondolok. Itt most minden márkára vonatkozóan tértem ki.
-
EmThor
addikt
Mm-beli látottak alapján én sem vettem volna meg a 7109-et mert nagyon vastag kontúr volt a szereplők körül, de biztos voltam benne, hogy rossz beállítás az oka, és igazam volt.
Dobozból kibontva se volt semmi gondom; hát még beállítva.
Fenti hálóba vennék még egy 7109et, kidobnám a pana plazmát csak nimcs rá korpám
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Roll1983
csendes tag
Tegnap MM-ben megnéztem a 7109 és 7809 párost. Örülök, hogy nem rendeltem be látatlanban. Fullhd demo futott rajtuk lovakkal vágtáztak és a lovak lábainál a képminőség nagyon rossz volt. Kockásodott és homályos volt. :/
-
taktib
csendes tag
Üdv ! Csatorna logo ügyben lenne valakinek friss infó? Én nem tudtam előrébb jutni kb. a fele látszik a többi nem!! 42PFH6309/88
-
csalafinta65
senior tag
válasz JokerMaffia #10500 üzenetére
Horror áron....Majd 1 év múlva lesz emberi áron.
-
dualcore
őstag
válasz JokerMaffia #10500 üzenetére
Sajnos a Philips nem híres arról, hogy kezdetekben jó akciót ad. Viszont az is ciki, hogy 7 hónapot kell várni az újabb modellekre.
Na de hajrá nekik van mit behozniuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik