Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
csalafinta65
senior tag
válasz dergander #9999 üzenetére
Nem hinném, hogy a FHD szebb lenne. Pont, hogy egy 4K-s felbontásnál jobban előjönnek a hibák. Fordítva inkább igaz. Van egy olyan Blu Ray fimem, aminél 4K-ban forgattak, és 4K-s TV-re optimalizáltak, de a felbontás FHD. A többi blu ray lemezhez képest csodás a képe! (100 perces film+ 2 hangsáv= 40GB).
-
dergander
addikt
válasz csalafinta65 #9993 üzenetére
Miért kellene várni rá 3-5 évet?
Már most javarészt egy FHD film is szebben néz ki egy 4K-s TVn mint a FHD társában...Viszont mint szolgáltatói műsorokról lelehet mondani akár még 8 évre is mert az is biztos nemfognak egyhamar sugározni ilyen adást. -
palinkastom
csendes tag
Hello Mindenki! Még egyszer köszönöm a segítségeteket! Én még nem vagyok otthon, de a nejem szerint a '47PFS7109' nagyon jó választásnak bizonyult.
[ Szerkesztve ]
-
dualcore
őstag
válasz DaemonX #9992 üzenetére
A felkonvertálás minőségével nincs baj, pixel helyesen konvertál fel, és érdemi javulást nyújt.
Az input lagot konzollal nem volt alkalmam kipróbálni, de mindenképpen javaslom hogy vásárlás előtt valahogyan élőben győződj meg róla, nehogy később érjen csalódás. Bár ha neten rendeled a készüléket, 14 napod van kipróbálni, és ha nem jó akkor visszaküldheted.
Ami gondot jelent az valóban az 1.4 HDMI szabvány, és a H264 szabvány. Ha már 4K készülék vásárlására adja az ember magát, akkor ajánlott a 2.0 HDMI, és a H265 formátum (hosszabb távon). -
DaemonX
HÁZIGAZDA
válasz csalafinta65 #9993 üzenetére
Hát kinek mi, nekem az pont nem fontos, az előzőt se azért vettem
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
Sziasztok! Szeretném kikérni egy hozzáértő ember véleményét. Gondolkodom egy 4K TV vásárlásán, és ezt a modellt néztem ki. Azért erre esett a választásom, mert a Philips-ben még nem csalódtam, haveromnak is az van, nekem is az van, és ez a legjobb ár/érték arányú 4K 3D TV az adott árkategóriát figyelembe véve. (270 ezer forintért 58"-os képernyő, mellette pedig 3D és a rengeteg képminőséget javító technológia).
Nos, mivel a 3840x2160 (Ultra HD) pontosan a négyszerese az 1920x1080-nak (Full HD), felmerült pár kérdés bennem. A PS4 játékok 99%-a Full HD-ben fut, azaz az én elképzelésem szerint csak annyi történne, hogy egy pixel pontosan négyszer annyi helyet foglalna el (ergo négy pixelnyit) az Ultra HD Tv-n, tehát teljesen ugyanaz lenne a látvány, mintha egy azonos méretű Full HD TV-n nézném a képet. A kérdésem az, hogy ez valóban így van, vagy a képminőséget javító és felskálázó technológiáknak köszönhetően lenne-e érdemi változás?
A másik fontos kérdésem az FPS-t /Hz-et illeti. Mivel a TV-n csak HDMI 1.4 van, 4K felbontást csak 30Hz-en tud átadni. Ez csak akkor érvényes, ha valóban nyers 4K (Ultra HD) anyagot közvetítek a képernyőre, vagy akkor is, ha egy 1080p-s játékot küldök a TV-re, amit az aztán felskáláz 4K-ra? Mert nagyon nem mindegy, ugyanis jónéhány játék 60FPS-sel fut PS4-en, és amit lehet, azért úgy is szeretnék tolni.
A harmadik kérdésem az input laggal lenne kapcsolatos. Elvileg az 1080p-ből 2160p-be való felkonvertálásnál elég nagy input lag keletkezik. Ez mennyire befolyásolja, mennyire ront a játékélményen? Jó lenne valahonnan megtudakolni, hogy ez az érték mennyi lehet pl. ennél a készüléknél.
Ja, ha valakinek pedig van valami egyéb tanácsa, pl. azt illetően, hogy milyen 4K Tv-t érdemes még venni (ha érdemes egyáltalán), akkor az írja le nyugodtan.
Köszi előre is! -
törölt tag
válasz Dave567 #9988 üzenetére
-1, A net és az utca is tele van reklámokkal, és még a mobilon is azok jönnek, tehát nem lehet megkerülni. Csukott szemmel nem járhatunk. Okos ember szelektál, és a jó tévé műsorokat sem hagyja ki. Elvégre azért van tévénk. Meg az emberek nagyobb része is ezért vesz tévét, hogy nézze.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dave567
addikt
válasz Barthezz2 #9973 üzenetére
Ezeket néha én is elnézegetem 1-2-őt kivéve, csak én PC-ről.
Persze, nem csak virágbolti van, akár adhatsz is ki több 10 ezreket egy Bd-re, de szerintem nagyon kevesen vannak akik meg is tehetik, én meg tévét egyáltalán nem nézek, mindent megtalálok a Neten, így megkímélem magam a reklámoktól is.
-
tkonya
aktív tag
-
Újabb újdonságok
Akit érdekel az új ambimusic a 2015 modellek felsőbb kategóriákban lesz majd elérhető. És a játékos módoknál is lesz hasonló újdonságok
7000 csomag tartalmazza a DTS Sound Studiót ,Amivel belehet majd állítani a fal és a tv közti távolságon belül a hangbeállításokat a minél jobb hangzás érdekében. Elvileg lesz benne gyárilag előre választható optimalizálás is. Nem keverendő össze az alap hang beállítások lehetőségeivel.
PUS7150 esetében pedig a mini hangprojektort kap a kijelző alá.PFS8109 pedig nem kapja meg a frissítést ,az indoklás szerint "Tpvision" túl gyenge hardver. CPU - NT74253
Tv-monitorok.
24PHK4000/12
22PFK4000/12 néven kell majd keresnünk a boltok polcain.Ips kijelző, a 22 variáns FHD míg a 24 HDready ,képjavítás terén Direct Led,Global Dimming,Digital Crystal Clear,50/60Hz,PMR100Hz ,Tuner lesz DVB-T/T2/C/S/S2,5W hangteljesítménnyel, 2HDmi egy egy Usb-vel ,wi-fi nincs ,Ethernet nincs,scart igen, jack is meglelhető majd.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #9982 üzenetére
De én Thosihibára gyanakszom.
Mit követett el a Toshiba, vagy csak elírás volt, és valamilyen hibára gyanakszol? -
Nem sokára vége a vizsga időszakomnak így már többet tudok ezzel foglalkozni és leírni azokat az információkat amiket titeket jobban érint és érdekel. jelenlegi terveim egy átlátható Excel táblázat létrehozása ahol mindenre meglelnétek az adott kérdésre a választ. Tudom egy picit le vagyok maradva, de az ügyön vagyok.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
2015 alsó ház táján is meg van a fordítás
Lássuk mit is kapunk5500 - 50Hz
5300 - 50Hz
4100 - 50HzKezdem az 5500 szériával. Nagyságrendben 55, 48, 40, 32" kapunk FHD-ban típusVA a 32" -még utána kell néznem mert van egy sanda gyanúm hogy ő HD ready lesz de a leírásban FHD-t írnak ezt tessék fenntartásokkal kezelni. Direct Led háttér világítás lesz beleágyazva a kijelzőbe.Micro Dimming is itt lesz segítségére. Fentebb oda írtam a Hz-et de leírom hogy 50/60Hz-nal fogunk találkozni így aki a sportok szerelmese tessék nem meglepődni hogy nem lesz oly részlet gazdag. PMR-ben 200Hz beszélhetünk Pixel Plus HDval karöltve. 2 magos cpu
Tuner esetében DVB-T/T2/C/S/S2 válogathatunk. Ambilight nincs ,Audio esetében 2x10 watt de nem ambiwoox sajnos. De én Thosihibára gyanakszom. az OS igen ide is elért az Android 5.1
wi-fi802.11n,Double bande 2x2, Wi-Fi Direct.
Csatlakozok terén 4DB hdmi 1.4 kell számítani ,3DB usb,Ethernet (kábeles internet foglalat.) Ѕсаrt Орtіс(Dіgіtаl аudіо),Аudіо L/R іn ,Неаdрhоnе оutgyárilag integrált lejátszók:
Vіdео : АVІ, МКV, Н.264/МРЕG-4 АVС, МРЕG-1, МРЕG-2, МРЕG-4, WМV9/VС1
Аudіо : ААС, МР3, WАV, WМА (v2 à v9.2)
Рhоtо : ЈРЕG, ВМР, GІF, РNG
Ѕub-tіtrеѕ : .ЅМІ, .ЅRТ, .ЅЅА, .ЅUВ, .ТХТ, .АЅЅA többi 5xxx sorozatot nem említem meg mert inkább ez lesz legjobban elterjedve, és kishazánk is ezt kapja meg.
Szerintem nem is lett olyan rossz, ha még a panel 100Hz lenne akkor best buy lenne.
4100 sorozat:
1 magos cpu, lesz ellátva. Panel VA, méretek: 48, 40, 32 -itt is Fhd írnak mindegyikre de a 32"-itt is fen kell tartani azt a lehetőséget hogy HD ready lesz Direct Ledel. 50/60Hz Global Dimmingel de a sport kőzvetitések biztos látványáért inkább a 100Hz tv felé kacsintgassunk. PMR-ben 100Hz Digital Crystal Clearel. Tuner DVB-T/T2/C/S/S2,Amibilightal ismét nem fogunk találkozni.
ahogy Ambiwoox hangrendszerrel sem. de azt tudom hogy 16W lesz. az OS sajnos itt már nincs android, hanem a felújított Philips HBB,
Interfész az az csatlakozók:
Wi-fi-t sajnos nem lelünk majd meg benne ,és sajnos nem is tudjuk kikerülni azzal hogy az ethernet csatlakozott vesszük elő, mivel az sincs benne. de hogy vidámok is legyünk kapunk 2Db hdmi csatlakozott ,1DB usb-t,Scartot ,Compositetot, optikai kimenetett már nem ,így az 5.1 kedvelőinek ez most fájni fog. Audio L/R in és jacket azért meg megtaláljuk.gyárilag integrált lejátszók:
Vіdео : АVІ, МКV, Н.264/МРЕG-4 АVС, МРЕG-1, МРЕG-2, МРЕG-4, WМV9/VС1
Аudіо : ААС, МР3, WАV, WМА (v2 à v9.2)
Рhоtо : ЈРЕG, ВМР, GІF, РNG
Ѕub-tіtrеѕ : .ЅМІ, .ЅRТ, .ЅЅА, .ЅUВ, .ТХТ, .АЅЅA tévedés itt is előfordulhat
-
dualcore
őstag
válasz Luck Dragon #9980 üzenetére
Akkor már jobb a helyzet.
Én nem tudom ti hogy vagytok ezzel, de szerintem a Philips dizájnerei igen jól dolgoznak,és szerintem kinézetre az egyik legszebb készülékeket alkotják. -
válasz dualcore #9979 üzenetére
Én mindig a legkisebb kijelző nagyságú tv esetére írtam az árakat, ezt elfeledtem oda írni de ez nem azt jelenti hogy nem tévedek ,ez csak átlag/megközelítő számítás., És nagyon szívesen
7100 formavilág
6500 formavilág
A 6520 kivétel képez az megkapja a 8109-es kivitelézését.[ Szerkesztve ]
-
dualcore
őstag
válasz Luck Dragon #9978 üzenetére
Nagyon köszönjük fáradságodat.
Gyenge angol tudásommal én is utánaolvasgattam, bár publikálni nem mertem mint te (a fordítás miatt), ezért is tettem be a linket.
Hasonló dolgokat hámozgattam ki én is, amit viszont szerintem optimistán lőttél be, az az árak.
Neked legyen igazad, és én tévedjek nagyot, de szerintem kis hazánkban a valuta árfolyam miatt, kicsit vadabb árakra számítok, és pár hónap múlva nem lesz akkora esés.
A 6300-nál még megeshet 2-220E ft-ról hogy lemegy 150 környékére év vége felé, de a 6500 és 7100 sorozatnál nem hiszem hogy felár környékére menne x hónap után.
Ismét írom, bár nekem ne legyen igazam.
Még egyszer köszönjük az infókat. -
válasz dualcore #9977 üzenetére
Hmm ez érdekes tudtommal a 8900-as ívelt lesz ahogy a 8700-as és a lézeres technologia 9-es fogja érinteni, de kiváncsi vagyok És köszönöm szépen!
Vissza térve az előző bejegyzésemhez meg van a panel pontos Hz-
-9100 - 100Hz
-8900 - 100Hz
-8700 - 100Hz
-8600 - 100Hz
-7600 - 100Hz
-71x0 - 50Hz
-6400 - 50HzÍvel készülékek:8900-8700-7600-szériában lesz meglelhető.
Szerintem!
Az idei év sláger tv-i amit az emberek szeretni fognak ár/érték/tudásilag.
Az új 6300 kiadás megújult kinézetével sokkal szebb lesz . VA panel kerül bele ami már nem 50/60 hanem 100/120Hz-es lesz PMR ben 700 és 55, 48, 40 méretben lesz kapható.,Ambiwoox hangrendszerrel , kettő oldalas ambilight fogja nekünk a teret megnagyobbítani, 8Gb belső memória, És még sok apró nyalámság is meglelhető benne. Úgy számolom hogy kis hazánkban kezdő ára a 42" kivitelnek 200-220E fog kerülni, de a baráti 150E ára úgy 4-5 hónap után fogja elérniA következő sláger készülék 6500 széria ami Va panelos lesz szintén 65, 55, 50, 40, 32 nagyságrendben.
100/120Hz PMR ben 800,Kivételt képez majd a 32" ő 500 fog nyújtani. a többiben megegyezik a 6300-al de kap ajándékba Super Resolution- a kép javítás terén. 65" 3 oldalas ambilightos lesz és az annál kisebb pedig kettővel kell beérnünk. De cserébe kapunk android 5.1-et . és a távírányitó qwerty-s lesz a 6300 ellenében. Az árát kezdésekor 260E -ben számolom és a baráti ára pedig ami szerintem 160E lenne az úgy 5-6 hónap kivárása után jönne el.7100 sorozat is nagy dobás lehet az UHD kedvelőinek ugyanis csak is UHD ben lehet kapni ,nem lesz FHD kivitel. Ez azt jelenti hogy a panelok 50/60 Hz- Pmr-ben pedig 800-at kapunk. Itt IPS lesz ami 10bit szín tartományban lesz észre vehető ,képnagyságban 65, 55, 49, 43" lesz ,Edge led megvilágítással .
Képjavítók :Micro Dimming Pro,Pixel Precise Ultra HD,Natural Motion,Ultra Resolution így bevetettek minden amit lehetett Amibilht három oldalas lesz, android 5.1-el és új ambiwoox hangrendszerrel.
Az árát 300-320E saccolom meg , a 150E ár kivárását picivel több mint háromnegyed év kivárását jelentené.Természetesen a tévedés joga fennállhat![ Szerkesztve ]
-
dualcore
őstag
válasz Luck Dragon #9975 üzenetére
-
dualcore
őstag
válasz Luck Dragon #9975 üzenetére
Gondolom az ára is "ívelt" lesz rendesen. Amúgy köszi az infót.
-
Tudom hogy még nem jelentek meg ,de bárki tudd a következő 2015 kiadású 8-9 sorozatú készülékek paramétereiről? Személy szerint már nagyon kíváncsi vagyok rá. Jelenleg amit én tudok róluk a 8700 sorozat ívelt lesz, képátlóban ez azt fogja jelenteni hogy kapunk a gyártótól három különböző méretett 78-65-55".
A panel belső értékeiről is szót ejtek az ívelt panel egy 10bites MVA lesz ami UHD felbontás fog a szemünk elé tárni Edge Led háttér megvilágítással ami egy HDR Bright Pro technológiával fog párosulni. Bárki is azt hitte volna hogy hiányozni fog a Micro Dimming Pro azt most tévedett. A panel pontos Hz- még nem tudom de gyanítom hogy majd 100/120Hz fogunk kapni, nagy meglepetés érne ha a 2013 "nagy bácsikájától" megörökölne egy 200Hz-et de be kell vallani hogy az más szisztéma. De hagyom magam meglepni.
Szoftveres képfrissitésnél "PMR" 1400-ról csiripelnek a madarak,így a a nagy sport események részlet gazdaságáról nem kell lemondanunk és elmosódás esetén sem kell kibogarásznunk a pixelhalmazok tömbelegét. A szín 17 bit nőtte ki magát. Broadcast esetén tudunk válogatni DVB-T/T2/C/S/S2-ből egyaránt de el kell felejteni hogy dupla tunerrel lesznek felvértezve. Kitérek a Philips névjegyé kinött ambilightra is ami 3 oldalas lesz köszönhető a mérnöki zsenialitásnak. bízom benne hogy a 8900 esetén a 4 oldalas variáns kapjuk meg. Ambilth szoftveres tartalmában meglelhetjük a játékos modot a HUE- lámpás kiegészitést a fall szín felismerőt ami számomra új dolog, de lehet hogy a fordításom hogy némi kívánni valót, ennek pontosan utána fogok járni ígérem. maga az os Android 5.1 fog majd érkezni a megújult Philips megújult HBB kinézet formájában. 3D- aktív lesz, Multiroom Client+Servert fogunk találni. Távírányitó esetén a megszokott Qwerty a hátlapján meglelhető és ha hihetünk a dizájnereknek akkor fém burkolatú lesz. de a 8100 esetét megnézve én ezt kötve hiszem.
Nézzük milyen lejátszási tartalommal lesz alap gyárilag előkészítve.
Videó formátumok:Containers: AVI, MKV, H265 / VP9,H264/MPEG4 AVC, MPEG 1, MPEG 2,MPEG 4, WMV9/VC1, 3GP
További formátumok : .AAS, SMI, SRT, SSA, SUB, TXT, MKV/SRT
Hang formátumok: AAC, AMR, LPCM, M4A, MP3, MPEG 1 L1/2, WMA (v2 up to v9.2)
Kép formátumok:JPEG, BMP, GIF, JPS, PNJ, PNS
Wi-fi esetén:802.11n,Double bande 2x2, WiFi Direct,
Csatlakozok: 4Db Hdmi ami HDCP 2.2- szabvány lesz. usb pedig 3 DB. Ethernet a kábeles internetezők nagy örömére. Optic (Digital audio) hangkimenetel is lesz aaz 5.1 gazdiknak és a headset az az 3,5 jack csati is lesz. 2Db CI+ port8900 esetén ő is ivelt lesz és hasonló paraméterű lesz mint a fentebb említett 8700-es .A 8600-ről még nem sikerült végig érnem a fordítással de igérem és ha szeretnétek megírom őt is. a 9 esetében még semmit nem tudok.
-
-
-
travis84
csendes tag
Sziasztok! Tv vásárlás előtt állok, 42" 150e körül a Philips 42PFS7109-et néztem, elég jókat írtatok róla. A Philips 42PFS7509 mennyivel tud többet? Árban több mint 30e-rel drágább, és sajnos alig kapható már, főleg ismeretlen boltokban. Mennyire jellemző a felhősödés a tévékre? Megéri e inkább 7509-et venni? Még a Philips mellett néztem Lg 731vt és Sony 805b-t, de a Philips felé dől egyelőre a mérleg nyelve.
-
lorinho
tag
Wifi
-
-
Gabir
aktív tag
válasz Luck Dragon #9966 üzenetére
10e Ft volt használtan
Annyit megért ott lecserélni a 37es CRT-t. (azon sajnos csak RF antenna csati van, még a SCART-ot is lehagyták Philipsék anno. ) -
-
lorinho
tag
Egyre "jobb" ez a tv /40PUS6809 /
Mostanában azt kezdte el csinálni, hogy amikor csatlakozok hálózatra kidob, mielőtt bejönne a DLNA-s menü. Utána, ha rámegyek újból a hálózatra, akkor már behozza.
Ez vajon mitől lehet? -
Gabir
aktív tag
-
-
nagyúr
válasz #94529552 #9954 üzenetére
Olcsó húsnak..
Köszi, mert piszok nagy választék van ám 20" LCD TV- knél.
2 éve vettem egy kifejezetten olcsó 61 cm- es Sharp- ot, az meg mindent tud penről lejátszásnál, sajna nem volt 20" méretben.
Attól, hogy nem 3D, 4k meg okos, még nem kéne használhatatlannak lennie.[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
EmThor
addikt
USB-ről való lejátszásnál valóban nem elérhető a képmód váltás/beállítás
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
nagyúr
20PHH4109- em van, felesleges olyan opciót keresnem, hogy a penről félig megnézett filmet, óra-perc bepötyögéssel folytassam, csak a gyorstekerés van? Nincs is mit tekerni, ráadásul pár sec után eltűnik a számláló a képről. Így roppant nyűgös a dolog.
Ha feliratos filmet nézek, mindig be kell állítanom a karaktereket kelet- európaira, normális, hogy nem tudja megjegyezni ezt a beállítást?
Ezeket fw- frissítéssel esetleg ki lehetne küszöbölni? Most TPN149E_003.270.000.000 PQ V0.0001 2013115- ös firmware van rajta. Érdemes megcsinálni, ha találok újabbat, nem lehet kinyírni vele a TV- t?[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
-
dergander
addikt
Tehát az a baj hogy a 1920x800-as Videót miért kell szétnyújtania mikor alul felülre rakhatna egy fekete sávot.
-
dergander
addikt
válasz Luck Dragon #9945 üzenetére
Próbáltam már,ami beállítás van az aspect ratioba minden végiglett próbálva. De szinte hasznavehetetlen.
-
-
dergander
addikt
Sziasztok,nemrégiben gazdája lettem...vagyis gazdája lett az asszony egy Philips 4300 series TVnek 102cm 4309 szériaszámú TVnek,tudom nem a legjobb cucc de erre tellett. Kérdésem pedig a következő : Miért van az hogy bármilyen filmet beteszek szétnyújtsa a képet? Pendrivera rakok akármit és ha nem teljes 1080P ami alul felül lennie kellene a fekete sávoknak ő akármilyen formátumba rakom(szélesvásznú,4:3 , nem besorolt) mindnél szétvan nyújtva a képem. Van erre valami megoldás vagy ez már ilyen?
-
Norbeez
csendes tag
Hello
Nemrég vettünk egy ilyen HDtv-t Philips 22PFH4109. vagy hasonló a típusa, most nem nézem meg.
Beállítottam a Kedvenc csatornákat, hogy sorrendbe tehessem őket.
Szüleim használják.Ma odamentem és már nincs kedvencek lista és a három vízszintes csíkot ábrázoló gomb nem működik a távirányítón.
Megnyomva csak a nagy szürke menü háttér jelenik meg.
Nincsenek rajta a csatornák.Mi tevő legyek?
2. kérdés:
A nagyon lassú csatornaváltást fel lehet gyorsítani valami opciók kikapcsolásával?Köszi!
kitti
-
válasz zsoltai #9931 üzenetére
Szia Zsoltai.
A 55PUS7809 ben is Lg panel van, pontosabban "LC550EQE-PGF1 IPS"Ebben az árkategóriában inkább a következőket tekintsd meg.
55PFS7509=320E
48PFS8109=300E (Android)
58PUS6809=280E
55PFS7109=270EDe amit szeretnél hogy 60" és ambilight 470E-től indul .
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #9928 üzenetére
Hát mert ott vannak a linkek. Azért írtam, hogy máshol alapból olcsóbb, és ők nem írnak a normál ára fölé egy hatalmas összeget, amit áthúznak, hogy akció van rá. Régi kereskedői fogás ez, de bejön nekik. MM: 129899 Ft
-
zsoltai
csendes tag
-
zsoltai
csendes tag
Sziasztok! A véleményeteket szeretném kérni a philips 55pus7809 készülékről. Esetleg van valakinek tapasztalata ezzel a típussal? Úgy tudom, hogy a passzív 3d-s philipsekben lg panel van, de nem találtam infót, hogy ebben a készülékben is az van e… Eddig jóformán csak LG 3d tv-ket nézegettem, de ez a philips most nagyon megtetszett. Előre is köszönöm a segítséget!
-
Zolius
csendes tag
válasz csalafinta65 #9929 üzenetére
Szia!
MédiaMarktban vettem Online. 10% kedvezmény volt rá két hete vasárnap. 205e Ft.
Nem sok helyen árulják. Emag meg egy két shop árulta, de azoknak nem bízom a postázós garanciájában.
Ahogy nézem már se az emagon se a médiában nincs a 42-es.
Pont ezért rendeltem meg gyorsan , mert jönnek a 2015-os modellek, és gondoltam, hogy elfogyhatnak, és az új 7-es sorozatban nincs 42-es méret. -
Imádom a kettőtők párbeszédét
-
Zolius
csendes tag
Sziasztok!
Végre megérkezett a Philips Tv-m (42PFS7509)
A képe és az Ambilight is fantasztikus, nem nagyon láttam jobb LCD-t
A menü viszont tényleg elavult, és nem túl gyors, de azért elmegy (Igazából csak a lista lehetne gyorsabb)
A giroszkópos távirányító használata a menürendszerében kicsit nevetséges
Viszont ami kritikán aluli az a magyar lokalizáció.
Miért nem jó magyar csatornabeállításnál a magyar karakterek a műsorújságban?
(Érdekes Belga és Német alatt jó ???)
Hogyan lehet olyan menügomb tördelést kiadni ahol egy(!!) betű kerül át a második sorba.
Lehangoló ilyen gombokat látni...:
"Szoftverfrissítése
k"
vagy
"Csatornabeállításo
k"Érdekes a német alatt ez is szépen meg van csinálva, tehát meg lehetne a magyarnál is csinálni.
Lehet ilyen hibákat jelezni a Philipsnél?
Mert kb 15 perc lenne a javítása.... -
darvinya
titán
Philips 40PUS6809 3D UHD SMART LED Televízió 130.000Ft-ért.[link]
Már csak 2 napig.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
süti5
őstag
válasz #94529552 #9917 üzenetére
Ez érdekes, mert philips-es garipapírt kaptam, de 1 év garival. A csak1nap mögött nyilván különböző cégek állnak, a csak1nap "csak" a hirdetési felület, koordinál stb. Tehát amikor veszed mondjuk a TV-det, rendes cégtől kiállított számlát kapsz, létező, működő, bolttal rendelkező cégtől. Annyi a titok szerintem, hogy nagy mennyiségben hoznak be néhány féle terméket és így jóval olcsóbb.
Szóval nem tudom, hogy ki vállalja a garit (a cég vagy a philips), de én mindig elmondom direkt itt is, hogy aki ott vásárol, az mérlegeljen.
A jelentősen olcsóbb árat kell szembeállítani a gariztatás esetleges problémáival. Most ez elvi dolog, mert lehet, hogy a gariztatás is sima ügy náluk, de egy fokkal több kockázatot érzek bennük, mint mondjuk media markt eseténCserébe viszont kb. 20-30%-kal olcsóbbak, ez is tény, akkor a legolcsóbb 50PUS6809 volt 240e, náluk pedig 178-ért vettem....
-
dualcore
őstag
válasz Luck Dragon #9914 üzenetére
Én eddig nem bántam meg az UHD-t.
-
-
Dave567
addikt
válasz Barthezz2 #9874 üzenetére
Azt meg kérdezhetem, hogy milyen tartalmakat tudsz youtubról megnézni kompletten 4K-ban?
Mert szerintem teljes filmeket nem hiszem, pedig ennek ez lenne a lényege.
Én is láttam a Men in Black-et 4Kban el lehet érni virágboltból, de az nem hiszem, hogy ugyan az mintha eredeti lenne, konvertálni meg én is tudok, de az se ugyan az SZvSZ. -
-
MODERÁTOR
21-25. között érdemes az edigitalt is nézegetni, mert vannak kedvezmények egy csomó mindenre, ma is van több Philips TV is, pl a 42PFS7109 is 150k-ért van épp(de jó, hogy egy hete vettem..).
Everybody lies.
-
-
Pítör Pan
csendes tag
Dualcore - kicsit megkavart a mondatod. Akkor Te mostmár nem vennél Full HD-s TV-t mert a HD Ready az jobb, vagy bőven elég? vagy csak én értetlenkedek
Amúgy erről mit gondoltok? Lehetne rajta veretni játékot meg sorozatokat? xvid pornót? (kb. 190cm távolságból)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- CNC topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest