Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bizo28
csendes tag
válasz lorinser #10656 üzenetére
Az a baj hogy bedugom a pen-t kiírja hogy a tv épp a fájlokat olvassa a penröl aztán semmi sem történik. Sajnos nem birom elindítani a beállítás menüböl sem mer nem engedi. max set-boxrol tudok tv-t nézni meg hangeröt állitani és szinte ennyi. még csak ki-be kapcsolni se tudom a tv-t ezért kiszoktam huzni ha nem használom aztán bedugom ha igen. szóval ezt nem tudom hogy tudnám megkerülni vagy esetleg olcsobban megoldani.
-
Bizo28
csendes tag
sziasztok
van egy philips smrat led 32phk4509 típusú tv-m. Az a gondom vele hogy szoftverfrissítés kellene rá de nem akar elindulni. A szervizben azt mondják 10-15 ezer lenne mert valami kütyükkel dolgoznak stb plusz ugye ez Pesten lenne és vagy postázni vagy elvinni az is plusz pénz. Tudnátok nekem segíteni hogy volt e már veletek ilyen esetleg, van-e valami olcsóbb megoldás? -
Bizo28
csendes tag
Sikerült beszélnem egy szervizzel akik azt mondták szoftverfrissíteni kell a készülékem mert ez a fajta nem lehet hotel módban. ők ezt 10-15-ért válalnák. én probálkoztam de nem ment. a pendriv-val lehet a gond vagy ezt tényleg csak szervízben lehetne megcsináltatni? tudna valaki ötletet?
-
Bizo28
csendes tag
válasz Monya78 #10635 üzenetére
Köszönöm a választ. A tv-mel elég nagy gondok lehetnek mert akárhogy próbáltam eddig nem sikerült. Néhány beállítást enged csak és a távirányító minden funkcióját sem engedi hanem csak egy részét. A net kábelt is ha bedugom érzékeli de nem világít és nem is tudok csatlakozni.Néha le is fagy néhány beállításnál. Azt mondták lehet hotel módban van amitöl félig le van butítva a készülék. Nem tudom létezik e ilyen de ha tippelnék akkor egy klón tv-nek mondanám.Írtam már minden hova de még senki nem tudott erre választ adni hogy mi lehet vele. :/
-
Bizo28
csendes tag
válasz Luck Dragon #10612 üzenetére
Köszönöm válaszod . Szeretném helyre hozatni ezt a tv-t de nagyon sokat nem szeretnék költeni rá.Rendeltem a napokban egy távirányítót az is 12 ezer volt kiszállítással de szerencsére vissza vették. ha benne lenne mondjuk egy 20-asba akkor még megcsináltatnám. Megpróbálok holnap utánna járni hogy ki tudná ezt megoldani nekem és mennyiért.
-
Bizo28
csendes tag
válasz JokerMaffia #10609 üzenetére
nem sikerült mert a legutolsó install 2014 08 17.-én volt. probáltam azt is hogy a tv-vel formázom meg az usb-t egy ideig ment is aztán azt írta ki hogy nem elég gyors az usb hogy megtudja formázni a tv.Akkor lehet az usb-vel lenne gond?
-
Bizo28
csendes tag
válasz JokerMaffia #10607 üzenetére
Beütöttem és beadott valami infokat de ezzel mit tudok kezdeni?
-
Bizo28
csendes tag
Köszönöm szépen a válaszokat.Megpróbálom felvenni velük a kapcsolatot hátha tudnának segíteni, de ha bárkinek bármi ötlete van még akkor szívesen fogadom.Köszönök mindent mégegyszer nagyon rendesek vagytok és segítőkészek!
-
Bizo28
csendes tag
megformásztam Fat32-ben van és a programot pedig kicsomagoltam.
-
Bizo28
csendes tag
válasz dualcore #10594 üzenetére
Néztem egy videót és nem kell nyomni semmit elvileg magától be kellene adnia a szoftverfrissítést de nem teszi. Annyit kiír hogy beolvassa a pendriv-on lévő fájlt. aztán semmi. pedig csak az van rajta . Mondák hogy lehet HOTEL módban van a tv de ehhez már tényleg nem értek.Hiába böngészek már mindent megpróbáltam.Bedugtam a net kábelt és nem villog, fel sem veszi hogy bedugtam és scarton meg usb-n kivül sem tudok mást bedugni amit érzékelne.Olyan mintha zárolva lenne a fele funkciója a tévének.Vagy kisülhetet benne valami nem értem.
-
Bizo28
csendes tag
Megpróbáltam kiírta hogy betölti a fájlokat de pont az a házikós gomb se müködik amit nyomnom kellene.:/ így nem ad be semmit.mit kellene tennem?
-
Bizo28
csendes tag
Köszönöm szépen.letöltöm és rá teszem pendriv-ra azután írok hogy sikerült e.
-
Bizo28
csendes tag
Most épp annyi minden ment egyszerre hogy lecsapta az áramot és ahogy vissza kapcsoltam ujraindult a tv és átállítottam magyarra de még mindig ugyanazt csinálja. talán már nem jo a tv?A dobozon valami usb-t mutat hogy volt hozzá vagy nem tudom. Szoftverfrissitést megkellene probálnom de nem értek hozzá.tudnátok segíteni? Tipusa : 32PHK4509/12 philips smart led
-
Bizo28
csendes tag
Sajnos hozzá való mert rendeltem egyet pestről a szervíz kft-től és ugyanezt csinálta.szerencsére vissza vették.
-
Bizo28
csendes tag
Szép napot!
Vettem egy ismerőstől egy Philips smart led tv-t. A dobozán az van hogy németországból van és a menüje is német.
Nekem olyan gondom van vele hogy a távirányító nem mindent tud kapcsolni rajta de viszont minden gomb megnyomásánál vissza jelez a tv hogy megynyomtam egy also kis piros leddel.szóval a távirányító jo de csak például hangot tudok állítani,1-2 beállítást meg még pár dolgot.fele müködik fele nem.A smart része egyáltalán nem. Valaki tudna ebben segíteni hogy miért van? szoftver hiba lehet vagy valami más? Azt mondták hogy ha ennyit is enged akkor nem lehet a vevö egység rossz a tévében de akkor nem értem. Tud valaki segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest