Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
válasz stickermajom #9397 üzenetére
Nincs mit.
-
TIT
veterán
Azért az androidba nagy potenciál van(játékok,bd iso lejátszás)
-
macii97
senior tag
Nem kellene android, csak egy normális szoftver!
-
Trak
addikt
válasz nababika #9392 üzenetére
Nem dilettáns.
A 2013-as modelleket biztosan nem, ezt az egyik topikban kérdezte valaki a Philips fórumán, és ott ez volt a hivatalos válasz a gyártótól.
Szerintem a 2014-es modelleket sem, de ezt már csak én mondom.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
lorinser
senior tag
Az első infók a 2015-ös 6-7000-es sorozatról.
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
EmThor
addikt
Jön az Ambimusic az androidos tévékre (2015 újakra, régiek nem tom megkapják-e fw frissítéssel), ahol az ambilight pulzálni fog a zene ütemére.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
dualcore
őstag
válasz stickermajom #9388 üzenetére
De van. 400x400 as.
-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Az előfordulhat, hogy a 42PFL7456H TV-men nincs VESA mountnak hely kialakítva? Most nem vagyok otthon, de a termékjellemzők között nem igazán találom így hirtelen. Meg lennék lepve, ha nem lenne rajta.
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
ilyenkor jön a mérlegelés.
7109 mellett ami szól a te esetedben. "ha jól értem"
Pozitívum:
-Kedvezőbb ár
-Nagyobb képátló vagy azonos
-Van belőle még raktáron csere esetènNegatív:
--Kevesebb szoftveres PMR
-Picit gyengébb elktronika (ssb)
-2 oldalas ambilight7509-es esetében
Pozitívum
-Picivel jobb elektronika
-3 oldalas ambilight
-Nagyobb szoftveres PMRNegativumok
-az ár inkább
-képátlót nem sorolnám ide mert előzőleg is 42" készüléked volt, csak a káva hiányát a nagyobb kiterjedésű ambilight helyettesíti.Én jó magam így mérlegelnék.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
EmThor
addikt
válasz Luck Dragon #9385 üzenetére
Ez pontosan így van, nem is várhatom, hogy más döntsön, hanem infókat gyűjtve nekem kellene a racionális döntést meghozni.
Viszont mennyire racionális, ha 30 ezret ráfizetek egy kisebb tévére (47pfs7109 vs 42pfs7509), figyelembe véve azt, hogy a 42pfs7109 165e forint, ami pediglen már 65 ezer forintos különbség, ha jobban tetszik felár.
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Lehet hogy kisebbnek fog tűnni, de az ambilight bekapcsolásával sokkal nagyobb lesz a térhatás. A7509 esetében ez sokkal jobban igaz mivel nem kettő hanem három oldalas ambilighttal van felvértezve, és nem utolsó szempont sem a mélynyomó megléte sem. De én nem dönthetek helyetted.
csalafinta
Köszi, de ez csak egy három perces valami ,de legalább picit átláthatóbb.[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
EmThor
addikt
-
TIT
veterán
Semmi gond az amigával,2 hete kötöttem rá és jó volt,mint régen.
Néztem samu 6200,6400,6900 színtelen,szagtalan,a sony 805-ös egy fokkal jobb de semmi extra.
Lg 670,730 egy fokkal jobb volt,félárban van a 730 mert kiárusítják.
Philips bezzeg egy se volt.
A jó tv-t nem kell beállítani,amúgy max.az élességen lehet állítani valamennyit.[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Voltam MM-ben, megneztem mi a helyzet es beszeltem egy szakkepzett eladoval, aki tudta mi a crosstalking meg ilyesmi.
Azt mondta szinhusegben es egyebkent a Philipsnek van a legszebb kepe.
A 42PFS7109 ami ki volt állítva, azt láttam rajta, hogy rendkívül kontúrosak voltak az emberek, tárgyak: tehát mintha egy vastagabb ceruzával körberajzolták volna őket. A mellette levő Sony-n ilyet nem láttam. Világos, hogy nem volt jól beállítva, de nem tett rám jó benyomást.
Hát még a samsung aktív szemüveges 3D-je: szép éles volt, de sötét és a gyomrom felső részén azt éreztem mint 25 éve a nagy katódsugárcsöves tévékkel amin valami commodor vagy amiga játék futott, hogy kezdek rosszul lennj.
LG 3D-je szép, 730-ast és 679-esnek láttam ezt a fajta képességét az ázsiai (hong-kong-i) haspólós csajos éneklős demóval, és ha ezt hozza a Philips, alleluja.
No de a lényeg:
47PFS7109 - 200e
+nagyobb képátló
+van belőle még raktáron csere esetèn
-picivel gyengébb elektronika
-2 oldalas ambilight42PFS7509 -230e (a 47es 280e)
+picivel jobb elektronika
+3 oldalas ambilight
+mélynyomó
-kisebb képátló (a mostani tv 42es de nagy kávájú viera plazma)
-alig van raktáronSzóval megpróbálom eldönteni mi legyen 3 méterről nézzük, és attól tartok ha a 42eset veszem, akkor hiaba 107cm mint a mostani tv, de kisebbnek fog tűnni a káva hiánya miatt + 15 centivel hátrébb fog menni az asztalról a falra valószínűleg.
Egyébként az eladó azt is mondta, pont ma beszélt a Philips-es kontakttal április-májusban jönnek az új modellek, a csúcsmodellek pedig nyáron, és ami a tavalyiból meg fog maradni szerinte, az a 63XX sorozat lesz.
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz Luck Dragon #9380 üzenetére
Grat a táblázatért!
-
válasz csuti70 #9378 üzenetére
Ha tudod akkor mind a három készüléket próbáld ki.De én is 7109-es javasolnám.MM-ben vásárolod meg akkor a 42PFS7109 165E , a 47PFS7109-es pedig 199E De pluszban ott van a 7509-es is ami három ambival van ellátva az pedig 220E a 42" változata. De Csalafinta fórum társunknak van 7109-es készüléke,ő nagyon szereti, de ő többet tudna neked segíteni
Itt egy kis táblázat amit készítettem ,fontosabb tech infok rajta meglelhetőkA káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
TIT
veterán
válasz csuti70 #9378 üzenetére
6309-et az 50Hz miatt nem vennék,minél nagyobb a számozás annál jobb,nekem 6509 van és jó képe van,pedig elég kritikus vagyok.
Főleg hd-nál van iszonyat képe(kb.olyan mint a 9603-nak ami azért nem belépőszint)
Upc digitálisnál is jó képe van.
Lg 650-est nem vennék,sok a hibája,inkább 730,de annál nincs felhősödés állítólag,de ha lenne adásnál úgyse látszódna.
9603-nál is van foltosodás de csak ha nincs jel,az meg kit érdekel?
Én a 3d-t csak 1 lg-nél láttam,a többinél nem,haver samut vett mert az lg képe fura volt neki,szerintem jó képe van.[ Szerkesztve ]
-
csuti70
csendes tag
válasz Luck Dragon #9373 üzenetére
Köszönöm a részletes választ viszont azt nem értem hogy lehet ekkora különbség a tesztek közt amikor én nem látok semmi különbséget köztük,mármint a paramétereik alapján,ezek szerint még is van és a 6559 jobb vétel lenne mint a 6549?
A Média M.most 190-ért adja gyári garival a 6559-et viszont csak náluk van egyedül ez is furcsa.Szóval elég kiábrándító az a 67 %-os értékelés és a rossz képminőség,én eddig úgy tudtam hogy ha másban nem is de képminőségben a Philips előbbre tart a konkurenciánál vagy ez csak addig volt így amíg meg nem vették tavaly a kínaiak?
Akkor végeredményben nem is jobb mint a 6309?Mert annak a képét ahogy itt olvastam a többség dicséri,árban viszont nem kicsi a különbség köztük szóval nem értem.
Igen megköszönnék bármilyen infót a típusokról mert még is csak valós 100 Hz-s és nem 50 mint a 6309 ,vagy akkor ez sem számít?
170 és 190 közt keresek passzív 3D-set 47-es méretben,csak ezek vagy a 650-es,671-es és a 730-as LG férne még bele de utóbbiakról is olvasok hideget meleget pl.a 671 és 730-nak a sarkai sötétek,nem is értem 2015-ben hogy lehet ilyen,viszont a 3D-je passzívak között állítólag a legjobb a piacon,jobb a Philips-nél is,szóval nem tudom már melyik lenne a jobb választás. -
matthews
aktív tag
válasz dualcore #9376 üzenetére
Eddig kettőnél tapasztaltam, de többel nem is próbáltam. A nappaliban van ott nem igazán szoktak DVD-zni a kölkök, így eddig nem is jöttem rá, pedig megvan a TV már november óta....
Akkor lehet kábel is... Én is gondoltam erre. Majd hétfőn veszek egy jobb minőségűt... Hátha. Addig megnézem több filmmel is. Köszi a választ.
"No brain, no problem"
-
csalafinta65
senior tag
válasz csuti70 #9369 üzenetére
47PFS 7109-ért 199 ezer baromi jó ár. Kell ekkora képátló. Nem érdemes más típust keresgélni. Hosszú távon érdemes gondolkodni. A 47-es mérettől féltem. Alaptalan volt. Az egyik legideálisabb méret. Ha tudtam volna, hogy 199 lesz, akkor nem a 42-öt veszem meg 170-ért, hanem duplázom. De így sem panaszkodom. Ez a két Philips TV , ne kiabáljam el, de jó vétel volt. Most van egy 47, és egy 42-es.
-
matthews
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit off, de a másik tévémen nem volt gond.
Azt kérdezném, hogy adott egy Pioneer dvd lejátszó HDMI kábellal összekötve a Philips TV-mel (42pfk6109) és azt csinálja lejátszás közben, hogy egyszer két fekete csík látható alul felül, egy ugrás aztán kiteszi teljes képernyőre, majd ugyanez vissza. Sőt olyan is előfordult, hogy csak egy fekete csík volt látható felül.
Szerintetek miért van? A képernyő kitöltésre van állítva.Köszi előre is a válaszokat.
"No brain, no problem"
-
válasz csuti70 #9369 üzenetére
preporucamo.com teszt alapján 42PFK6549:
Tervezés és gyártási minőség - 75%
Berendezések, funkciók - 80%
Smart TV platform - 75%
Kontraszt, szín - 65%
Látószög, válaszidő - 80%
Homogenitása, feldolgozása - 75%
Távirányító - 70%
Hang - 80%
UHD támogatást - 1%
Értékelések.
A tesztelő őszeségében 67%-ra értékelte.A legnagyobb gondja a képminőséggel volt a gond.
De 12 felhasználó értékelése alapján 2 csillagot ért el összesítve.A 6559-ről.
consumentenbond.nl információ szerint 7 felhasználó őszesitette véleményét a 47"-változatról, készülékről 5 csillagból 4-et kapott. tesztet nem leltem róla.47PFK6589
kagoo.com információi alapján 100/76% ért el de felhasználok értékelése alapján 89% ér itt a 47" változatról volt szó. A legnagyobb gondjuk hogy hiányolják a beépített kamerát.Amit én találtam róluk leírásként:
Mind a három készülék ami azonos:
TP Vision Belgium gyárában készül.
Chipset= MT5591-es
SSB=QN141E-es
TPT panelosak6589 képnagyságban 42-47-55
6559 képnagyságban 42-47-55
6549 képnagyságban 42-55Ha valamelyik készükről többet szeretnél tudni szólj és megpróbálok segíteni., és megírom a teljes tech leírását.
[ Szerkesztve ]
-
csuti70
csendes tag
Sziasztok,nekem olyan gondom lenne hogy egyáltalán nem találok véleményeket hozzászólásokat a PFK6549 vagy 6559 vagy 6589-es típusokról/amelyek végül is ugyan azok,legalább is én nem találtam különbséget köztük/pedig árban és gondolom tudásban is a 6309 és a 7109 között van ezért jó alternatíva lehet mert a két utóbbi közt elég nagy az ár és egyéb különbség szóval engem ezen típusok valamelyike érdekelne,esetleg valakinek van ilyen készüléke vagy van róla tapasztalata?Sajnos semmi tesztet leírást vagy véleményt nem találok róluk pedig szerintem ezek is megérdemelnének néhány szót nem csak az utóbbi 2 típus.
-
süti5
őstag
Hello,
valóban az 50"-os van ebből és nagyon bejön, tetszik a tv. Jó a képe, visz mindent pendrive-ról, laptopról médiamegosztás is király, ott az elején a fullhd 3d-snél láttam kis akadást, de azt mostanában nem próbáltam.
Net is jó, nyilván lassú ez a része, de youtube szépen megy, viszi onnan a 4k-s klipeket is. Az valami gyönyörű
Hd adások nagyon szépek, UPC-nél vagyok, hd mediacarddal használom.
Az sd adások is jók, néha van, hogy az nem olyan szép, nem tudom, mitől függ, de általánosságban az is jó.
Esetleg ha érdekel valami direkt, megnézem vagy írok róla.
Szerintem ár/érték arányban nagyon jó, én dec. elején 178-ért vettem akcióban.
-
dualcore
őstag
Helló.
Süti 5 kollégának ezen széria 50"-os modellje van, őt kérdezd bővebb infóval. Neki nagyon bejön.Mindenkinek
Ismerősöm tudtom nélkül vett egy 49 PUS 7809-et, és ua. hibák voltak a készülékkel mint nálam. Szürke életlen kép, szemcsésedés, rossz színek, és fehéregyensúly hiba.
Így már tuti hogy nem egyedi eset volt ahogy én is jártam.
-
lorinser
senior tag
válasz Gergő198805 #9361 üzenetére
Honnan az info? A májusi belsős bemutató egy kicsit későinek tűnik nekem, főleg úgy, hogy azért már szivárognak a 2015-ös sorozatról az infok (még pár napja a 6300-nál elérhető volt a szokásos pdf doksi a TV tulajdonságairól viszont ez most már nem érhető el).
Egy kommentől azt írja, hogy lesz valami roadshow április 25-én Hamburgban és ott meg is lehet nézni a 2015-ös TV-ket.
[ Szerkesztve ]
-
pepe4
tag
Üdv! Vásárlás előtt álok.
Philips 40PUS6809/12 ezt a tv néztem ki.Érdeklődnék mi a vélemény negatív pozitív is jöhet .Köszönnöm! -
EmThor
addikt
válasz Gergő198805 #9361 üzenetére
Szia, köszönöm, addig tuti nem várok, megharapok egy tavalyit!
-
Gergő198805
csendes tag
Sziasztok 2015-ös Televíziókat belsős körbe május végén fogják bemutatni
-
tkonya
aktív tag
válasz csalafinta65 #9356 üzenetére
Igen, vastagon vannak különbségek. Sd-nél a jelerősség tv szerint 70-85 között változik, Hd esetében is eléggé változó, de 94 volt a maximum, 74 az alja. Ugye nekem neten keresztül jönnek az adások, a beltéri meg olyan amilyen.
Motorola Edge 30 Fusion
-
csalafinta65
senior tag
Neke UPC digitális boxom van Szenzációs a HD képminőség. És nagy meglepetésemre az SD is bőven szép...nem is gondoltam volna. Ez a UPC -nek köszönhető. Ha a Mindig TV-t kapcsolom rá, jó vétel mellett is csak a HD jó. Az SD csak tűrhető. Nem is hittem volna, hogy szolgáltatók között ekkora a különbség.( nálam a foci is kiváló, nem mosódik el semmi.)
[ Szerkesztve ]
-
tkonya
aktív tag
Akkor ahogy ígértem, egy rövidke összefoglaló nagyjából egy hét használat után a PHILIPS 42PFS7109 3D Smart Ambilight tv-ről. Mivel ez az első smart,3d képes készülékem sok összehasonlítási alapom nincs,(csak a boltokban látott más típusú készülékek) ennek fényében olvassátok el az alábbiakat. Köszönöm!
Első körben, az előfizetésünk telekom IP-TV (csalási+hd). Hálózat az wifin keresztül megy, nem kábeleztem nekem így is megfelelő.(Digi 50/30).
Külső:
Színe szürke, tetszetős eddig fekete készülékünk volt, de ez nagyon korrekt. Formavilágát nézve pofás készülék.Kép:
HD képe nagyon szép, korrektek a mozgások bár néhol felfedezhető elmosódás, de nem veszélyes. Szerintem beállítás kérdése ennek kiküszöbölése.
Sd...maradjunk annyiban nézhető, de nem túl acélos.(nem a tv a hibás
Sport adások...ez ismét érdekes, jégkorong, atlétika, kosárlabda, országúti kerékpár élvezhetően nézhető. Fociról annyit, hogy mozgások közbe a fű elmosódik, de ez is akkor tűnik csak fel, ha kimondottan arra koncentrál az ember, ami valljuk be nem szokásos. Aki kimondottan erre venne készüléket, mindenképpen elöben nézze meg!Hang:
Régi philipsemhez képest sem rossz, nekem megfelelő de hifin biztos ütősebbAmbilight:
Első ilyen tv-m, nagyon tetszik. Sokat dob a látványon, akinek nem tetszene kikapcsolható, valamint több mükődési lehetőség közül lehet választani a használata során. Mindenesetre nem egy rossz funkció!Menü, smart:
Olvastam többektől hogy a menü lassú. Számomra megfelelő, beállításokat gyorsan elő lehet csalogatni, és mivel elég sok időt töltöttem a finombeállításokkal már a menü is átlátható. Nem igazán értem különben ezt a lassúságot, a tv bekapcsolása után talán egy perc telllik el és minden menüpont elérhető.
Smartról csak annyit, egyetértek azokkal akik azt mondják a valóságban nem sok értelme van. Iconcertet néztem vele, betöltési ideje szerintem teljesen vállalható, nem kell perceket várni semmire, korrektül jönnek a videók. Youtubot próbáltam, itt sem volt fennakadás, a videók gyorsan betöltöttek, élvezhető volt nagyon. Itt jegyezném meg, végig néztem a bűnvadászok 720p-s változatát (1:54 perc) valamint egy Kótai féle kaionos videót (2:33 perc) akadás mentesen egészében végig lehetett nézni mindkettőt. A beletekeréssel viszont adódtak problémák, hosszabb videóknál nem nagyon használható. Ilyen esetben fekete képernyő betöltés felirattal a végtelenségig. Rövid videóknál ezt nem tapasztaltam. Miérteket nem tudom.
Kipróbáltam a böngészőt, ami korrekt sebességgel tölti be az oldalakat (sima egeret csatlakoztattam), viszont a görgetés az nagyon lassú, emiatt az egész számomra használhatatlan. Mondjuk nem is ezen terveztem a netezést3D:
Mivel ez az első ilyen tv-m, csak annyit írhatok, elsőre is nagyon tetszett, avatar 3D 1080p mkv, Kungfu panda 1080p mkv 3d filmeket néztem meg eddig, mindkettő meggyőző volt. Nem volt szellemképes, vagy bármilyen zavaró dolog a képet illletöen nem lépett fel. Passzív szemüveges.
A lejátszás már más tészta, avatar sokszor belaggolt, panda nem. Hozzátenném, hálózaton keresztül lett a tv-n megnyitva mindkettő, serviio-val próbálkoztam. Ennek majd még utána kell olvasnom, de gondolom külső média lejátszóval, a lejátszással kapcsolatos laggolások eltűnnek.Miracast:
Sony Z1, Z3 compact telefonokkal próbáltam. Érdekes volt, (mindkettő esetében) a legelső csatlakozáskor, a tv megcsinálta a két lépést ami a csatlakozáshoz kell, viszont ezek után fekete képernyő fogadott és nem történt semmi. Másodikra, probléma mentesen ott figyelt a telefon kijelzője a tv képernyőjén. Ez a "hiba" azóta sem volt, probléma mentesen lehet csatlakoztatni a telefont. A kapcsolat létrejötte sem tart 20 másodpercnél tovább.
Kép beállításokról annyit, a yt-n találtam egy videót, igaz nem erre a típusra, de azt vettem alapnak és alakítottam a magam igényeihez.
A videó címe: Philips 55PFS6609 HDTV settings after calibration.Én elégedettséggel használom a készüléket, az én igényeimnek bőven megfelel. Érdemes élőben is megnézni, kipróbálni funkciókat, a későbbi csalódások elkerülése végett. Mondjuk ilyen engem nem ért.
Motorola Edge 30 Fusion
-
palinkastomi
csendes tag
válasz csalafinta65 #9351 üzenetére
Csak egy ötlet volt
EmThor: Feltétlenül, de én csak júliusban leszek otthon, addig csak az asszonykám véleményét tudom majd közvetíteni.
Köszönöm Mindenkinek a hozzászólásokat, nagyon sokat segítettetek!
-
dualcore
őstag
válasz palinkastomi #9342 üzenetére
Szürke lesz az pedig, de ne aggódj olyan grafitos árnyalat. Tehát sötét szürke a keret is és a talp is.
A festést gondolt át azét, azért is amit Dragon kolléga írt, másik ok ami szerintem durvább - fekete talp szürke tv keret? Előbb mérlegelj, mert ha már lefujtad nem tudod visszaállítani egykönnyen. -
csalafinta65
senior tag
Butaság talpat festeni. Összhatásában nagyon szép dizájnnal rendelkező készülék.
-
dualcore
őstag
válasz Luck Dragon #9345 üzenetére
Faxa kis tv, sztem. tuti ez lesz a nyerő, ha már a droidosokra olyan sokat kellene várni.
A 8209 az sajna már nem fér bele a keretbe. Szegénység van. -
-
lorinser
senior tag
válasz Luck Dragon #9344 üzenetére
Biztos, hogy nem szeptemberben fogják bemutatni a 2015-ös TV-ket. A 2014-esek is áprilisban mutatkoztak be, a 2013-ok pedig még korábban, márciusban.
Szóval biztos, hogy nem szeptemberben jönnek a 2015-ös modellek. Ezzel így nagyon el is késnének meg már most is eléggé lefogytak a Philips TV-k. Szóval szerintem legkésőbb áprilisban bemutatják az idei szériát.
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
Grat majd mesélj mennyire volt korrekt a szállítás no és természetesen milyen a képminőség, ambilight, 3d, Thx
Nagyon kellene a 3 oldalas ambilight passzív 3d mellett, de a 42es méretű 7509 az 230e forint, ez meg 47" 7109 és 200e, igaz "csak" ambi 2es
[ Szerkesztve ]
-
tkonya
aktív tag
Szia,
Szürkében is nagyon szép! Sötétebb nem világosabb szürke.
Motorola Edge 30 Fusion
-
-
válasz lorinser #9337 üzenetére
Sziasztok
lorinser
2015 Philips Tv készülékek legújabb variánsai az IFA rendezvényen mutatkoznak be ami megközelítőleg szeptember eleje, ahogy ez történt vissza menőleg is, lásd 2014 és 2013-ban is.
dualcore
Szerintem az új 8109-és 8209-is a te választásod. Ha csak nem várod ki a 8809-es ár esését ami számításaim szerint még legalább 5 hónapot kellene ahhoz aludni hogy elérje a 400-420 árat amit megszabtál. Itt már elképzelhető bolti kedvezmények ami ezt lehetővé teszi, na meg a piac stagnálása és ott lesz az IFA rendezvény és az új Philips tv készülékek-
palinkastomi
Ha talpat festesz tessék figyelni arra hogy porfestést alkalmaznak a talpak esetén és ha új festék felhordásánál fennállhat a felhólyagosodás
ugyeletes
Vannak HDMI bővítő portok . ami jól jönnek, prezentációnál, több külső lejátszóknál,konzoloknál egyaránt.
4,5E től indulnak ezek a kütyük egészen a csillagos égik. Egy mezei MM-ben is meglelhető.tlaci72
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
lorinser
senior tag
4 db szemüvegnek kell a dobozban lennie. De mivel passzív 3D-s ezért a mozis szemüveg is jó lesz hozzá.
-
palinkastomi
csendes tag
válasz palinkastomi #9320 üzenetére
Megrendeltem a 47PFS7109-et a MM-ból. 200e ingyen szállítással utánvéttel. A leírásban fekete színűnek írják, a mellékelt fotókon meg ezüst, és ajándék szemüvegekről sem írtak. Dobtam nekik egy mail-t, kérdeztem a színét és a szemüvegeket, de nem válaszoltak.
Ha ezüst lesz és nagyon nem illik az összképbe, legfeljebb a talpat lefújom feketére, a vékony keret meg úgysem látszik nagyon. Remélem, szemcsiket adnak hozzá.Mindenkinek köszönöm a segítséget és a tanácsokat!
[ Szerkesztve ]
-
Trak
addikt
-
ugyeletes
tag
Sziasztok!
50PFH4309-et vettem METROban bruttó 125 pénzért. Usb-ről lejátszik mkv-t is, nagyon szép kép, ennyi pénzért 50 coll naggyon nem rossz. Sajnos csak 2 hdmi bemenete van, dehát az élet kemény.
-
dualcore
őstag
Nem tudtok valami őrületes akcióról mostanában?
Kellene vennem egy tv-t, 50-55" olyan 400E ft-ig. Nem lenne baj ha droidos. -
TIT
veterán
válasz tlaci72 #9327 üzenetére
Én is megszeretném fél perc alatt ill.már most szeretem pedig még nem is láttam élőben.
Kérdezd meg a szervízt de soha többet ne frissíts,nekem is elszarta az ambit egy frissítés,aztán meg állandóan bekapcsolt magától.
Mindegyik philips-en volt eddig gyári visszaállítás.
Melyik samud volt?
Haver most vesz egy samu 6400-et mert a philips-nek furi volt a 3d-je szerinte.[ Szerkesztve ]
-
tlaci72
tag
válasz Luck Dragon #9325 üzenetére
Itt sajnos nincs gyári visszaállítás Egyébként nagyon megszerettem két nap alatt. Szuper képminőség (C sorozatú Samsung után) a dizájn fantasztikus, gyors menü, nagyon jól használható az android, a hangja fantasztikus a keret nélküli tv-k között (nagyon sokat meghallgattam) sokat még nem tudok mondani de később ha jobban megismerem akkor még referálok. Csak ezt tudnám valahogyan megoldani mert így nincs hangolás menüm
-
-
tlaci72
tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.. Tegnap vettem egy Philips 48 PFS 8109 készüléket, és lehet, hogy a Firmware frissítésnél történt valami, ugyanis előtte még betudtam hangolni a csatornákat (analóg kábel) de frissítés után a Beállítások- Antenna/kábel beállítása mellet nincs semmilyen opció Ha meg rányomok az Antenna6kábel beállítása-ra akkor meg kikapcsol a készülék Nem tudjátok nem-e lehet valahogyan visszaállítani a gyári állapotba a készüléket?
-
goro1000
aktív tag
Most ezek szerint a tévék kimaradtak az akcióból.glamour napok
-
palinkastomi
csendes tag
válasz csalafinta65 #9319 üzenetére
Van egy kis félreértés, úgy értettem hogy a 'kétbetűst' ajánlod. Arra gondoltam a kifogásoknál.
-
csalafinta65
senior tag
válasz palinkastomi #9318 üzenetére
2 Philips készülékem van. 42PFS7109 ÉS 47PFS7109. Milyen kifogásokat olvastál?? Mind a kettő készülék ezüst színű.
[ Szerkesztve ]
-
palinkastomi
csendes tag
válasz dualcore #9311 üzenetére
dualcore: Ezt már láttam, de azért köszi a link-et.
TIT: Igen, olvastam a negatív véleményeket.
csalafinta65: A műszaki leírás és az ára alapján nagyon szimpatikus, de olvastam kifogásokat is róla. Van személyes tapasztalatod, vagy láttad működni?
Luck Dragon: Igyekszem mindent figyelembe venni. Ráadásul a nejem beszólt, hogy fekete TV kellene - mert az menne a bútorhoz - a 'kétbetűs' meg ezüst színű
Mindenki: A MM-ban most levitték a 47"-os 7109 árát 200e-re. A képen ezüst színű, de a leírásban fekete. Ha tényleg fekete, akkor meg is rendelem. Legfeljebb majd a szuperakciók idején (év végén vagy jövő év elején) veszünk egy 55"-os csúcsszuper TV-t a nappaliba, ezt meg majd begyömöszölöm a hálóba a szekrénysorba.Hogyan lehetne utána nézni a MM-ban a 7109 színének?
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
válasz Luck Dragon #9316 üzenetére
Ezeket írja az oldaluk vagy hol látod?
Ez a 2 mit jelent,csak az adott dologra vonatkozik?(mozgásra és a képkockára?)
Tru Motion 1 TM (-> 200Hz)
Black Frame Insertion 1 BFI (-> 100Hz) -
UB850-nek a panel infoja:
Háttérvilágítás szkennelés 5. fázisos beolvasás
MCI/"szoftveres kép frisités) 1000 Hz
Panel 50 / 60Hz
Tru Motion 1 TM (-> 200Hz)
Black Frame Insertion 1 BFI (-> 100Hz)
Frame Ismétlés 25Hz -> 50Hz
Pnel neve: LC490EQE-XGF2 UDSSB ami benne lelhető megegyezik a ** UB830, ** UB820-is, ellenben WebOS AH LGE-tipus szaladgál rajta,
míg a másik kettőn NetCast 4.5 LM LGE.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
TIT
veterán
válasz Luck Dragon #9314 üzenetére
Az durva,mert nem középkategóriás az lg és 1000Hz-et ír(ott azért elvárható a 100Hz)
Ráadásul ezt rejtegetik is.[ Szerkesztve ]
-
válasz palinkastomi #9310 üzenetére
Azt is vedd figyelembe hogy az LG 850es 50HZ dolgozik a panelja meg a Philips 7109 100Hz_en
-
csalafinta65
senior tag
Azt vedd, és nem bánod meg!
-
TIT
veterán
pálinkástomi nem olvastad a tesztet a linken?
Lehúzzák az lg-t akárcsak a samu-t. -
dualcore
őstag
Tesztnek nem mondható de némi alapot adhat.
-
palinkastomi
csendes tag
válasz dualcore #9309 üzenetére
Nem hiszem hogy a kétbetűs gagyi lenne, de azért óvatos leszek.
Sajnos itt nincsenek műszaki üzletek (kb. 300 km-re vagyok onnan, ahol vannak).
Megpróbálok utánanézni a web-en a kétbetűsnek, és ha nem találok értékelhető infót, megveszem amit ajánlottatok, a 7109-et.[ Szerkesztve ]
-
dualcore
őstag
válasz palinkastomi #9307 üzenetére
Pedig jó lenne ha tudnád tesztelni vásárlás előtt a készüléket, mert később érhet ugyan nagy meglepetés.
Nem tudom milyen országban tartózkodol, de biztosan vannak ott is boltok ahol megtekintheted működés közben. Amit itt ajánlanak neked azzal biztosan nem lősz mellé, de ismeretlen készülékről (számunkra) nem tudunk érdemi infóval szolgálni. Talán tedd fel a kérdést az LG topikban is.Pl. volt Samsung UHD amiről otthon derült ki hogy netről csak 720p felbontásig képes videót lejátszani, azért az is ciki.
-
tkonya
aktív tag
-
palinkastomi
csendes tag
Nem fogyasztás alapján veszem. De az is egy szempont, mert nálunk - főleg eleinte amíg újdonság lesz - nonstop fog üzemelni. Meg aztán a nagyobb fogyasztás nagyobb hőtermeléssel is jár, és éppen kétbetűséknél olvastam hogy túlmelegedés miatt valamelyik típus kikapcsolgat.
tkonya: sajnos, ezt nem tudom megtenni, éppen külföldön tartózkodom (dolgozom). Egy-két héten belül mennek bekötni a kábel-TV-t és a nappalinkban nincs készülék. (A hálóban van, de be van építve a szekrénysorba, és nem egyszerű hozzáférni.) Nejemre nem bízhatom a vásárlást, így online kell megvegyem.
[ Szerkesztve ]
-
tkonya
aktív tag
válasz palinkastomi #9304 üzenetére
Legjobban úgy jársz, ha bemész egy olyan üzletbe ahol mindkettőt megtudod nézni. Mm-be szerencsémre nem promó videók futottak, hanem tv adások, így láttam hd, sd adás képeit is. Távirányítók kint voltak, bátran lehetett próbálkozni. Vihetsz magaddal usb- különféle formátumú anyagot, azt is ki lehet próbálni lejátsza e a tv .
Fogyasztás azt hiszem 356/4óra feltételezett használattal számolják.[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
süti5
őstag
válasz palinkastomi #9304 üzenetére
Én sosem értettem azt, aki fogyasztás alapján vesz tv-t. Ok, ha egy üzletben vagy vendéglátóhelyen non-stop megy, akkor rendben, de napi 2-3-4 óra tv-zésnél nemigen több a különbség évente max 1-2 ezer ft-nál, de lehet sokat is mondtam.
-
palinkastomi
csendes tag
válasz dualcore #9303 üzenetére
tkonya: Nagyon köszi, mindenképpen megfontolom kell nekem az UHD vagy sem.
dualcore: Én is csak a leírás után tudok ítélni, az alapján viszont sokat tud és 250e jó árnak tűnik. (Van ahol 360-ért adják ill. adnák!) Egy ami nem szimpi: a B energia, de a 123W a max. fogyasztásra vonatkozik (Philips-éknél meg az átlag van megadva).
E kettő közt vacillálok, de még keresek véleményeket és lerásokat a 'kétbetűsről' is. (Eddig nem nagyon találtam, csak azt hogy "tesztgyőztes", de teszt sehol nincs.)[ Szerkesztve ]
-
dualcore
őstag
válasz palinkastomi #9300 üzenetére
A leírás alapján nem rossz készülék, de konkrétan nem láttam működés közben így nem tudok konkrét infóval szolgálni.
-
tkonya
aktív tag
Serviioval kapcsolatban kellene egy kis segítség. Feltelepítettem, frankón működött. Tegnap viszont már nem látta a tv, pc-n újra telepítettem, ismét jó volt. Ma ismét nem látja a tv, holott serviioba, szerver fut. Van valakinek ötlete? Win7 alatt használom.
Motorola Edge 30 Fusion
-
tkonya
aktív tag
válasz palinkastomi #9298 üzenetére
Szia,
7109-et vettem múlthéten, nem fogsz mellényúlni. Youtube-on végiglehet nézni komplett filmeket, anélkül hogy memória megtelt üzenettel kilépne. Képe hd-n nagyon szép, menüje könnyen kezelhető és nekem nem lassú. 3d is korrekt, és az ambilight is nagyot dob este a tv nézésen. Csak ajánlani tudom.Motorola Edge 30 Fusion
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest