Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
sly54
tag
válasz Pancsermeste #27653 üzenetére
Igen,a menűben
-
sly54
tag
válasz tonermagus #26521 üzenetére
A konfigurálásnál ha nem választod ki a fehér izzókat akkor azok úgy műkögnek ahogy szeretnéd
-
sly54
tag
Megpróbálkozom újra,azoktól kérdezném akiknek van,hogy a Hue égőket(természetesen bridge-el együtt)a tv ki ill.be kapcsolja amikor ki és be kapcsoljátok a tv-t?Köszönöm
-
sly54
tag
Hali mindenkinek,az lenne a kérdésem(akinek van HUE BRIDGE),hogy van e (ha igen hol)olyan beállítás,hogy a tv ki-be kapcsolásával kapcsolja ki ill.be az égőket,a szettben 3 égő van,amíg csak 2 üzemelt addig ki ill.be kapcsolta a tv(bár csak kb.2hét után egyszerre átállt erre az üzemmódra)mióta beüzemeltem a 3.égőt is azóta megint kézzel kell(?)kapcsolgatni.A tv menűjében (HUE)nem találtam ilyen beállítást.Köszönöm
-
sly54
tag
Sziasztok,az oreo-ra történt frissítés óta nem működik jól a rendszer,a tv(7181)saját lejátszójáról ha vissza akarok kapcsolni pl.tv nézésre akkor nincs hang(ha kiválasztok egy perifériát és bekapcsolom az adott eszközt akkor visszajön a hang és minden rendben lesz,ha nem kapcsolom be az eszközt akkor ugyanúgy nincs hang a tv-n)a külső média lejátszók(Kodi,Vlc)pedig hol felismeri a külső HDD-t hol pedig nem(amikor nem akkor egyik sem),találkoztatok ilyennel,bár senki nem jelzett hasonlót,de nem hiszem,hogy csak nálam ilyen?Köszönöm
-
sly54
tag
válasz BenceShearer #18407 üzenetére
Már rég kint van az OREO
-
sly54
tag
Sziasztok!Tudja vki,hogy a 2016-os tv-k kezelnek pl.2TB-os vinyót?Köszönöm
-
sly54
tag
válasz azigazimoris #10758 üzenetére
Köszönöm
-
sly54
tag
válasz Luck Dragon #10735 üzenetére
Köszi a választ,de lehet nem egyre gondolunk,kéne lenni egy olyannak,hogy fényerő(ez az amiről írtál)és külön egy háttérvilágítás beállításnak is(a családban van még egy samu és egy lg mindkettőn van külön ilyen beáll.lehetőség)na én ezt nem találom,ahol írtad ott csak fényerő szabályzó van(legalább is nekem)
[ Szerkesztve ]
-
sly54
tag
Megpróbálkozom mégegyszer,van egy 6609-em nem találok benne külön háttérvilágítás beállítási lehetőséget,létezik,hogy nincs ilyen vagy csak én nem találom,köszi ha esetleg....
-
sly54
tag
Köszi a "választ" mindenkinek
-
sly54
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy létezik olyan,hogy a PFS 6609-en nincs külön háttérvilágítást beállító lehetőség?Köszönöm előre is
-
sly54
tag
Na holnap érkezik a 48PFS6609,remélem megfelelőt sikerűlt választanom,holnap kiderül
[ Szerkesztve ]
-
sly54
tag
Sziasztok!
Gondolkodom,hogy lecserélném a tv-met,amit kinéztem az a 55PFH5609 elég jó árban lenne(209000),van vki.akinek ez a tip.van,véleményetek szerint érdemes ezt venni?Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen RAM-ot vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest