Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Bluetooth hangszórók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palafi
aktív tag
válasz
CPT.Pirk #53497 üzenetére
Nejem kolléganője szentlőrinci, holnap megkérdezi tőle.
Szerintem ha kell, még tud is hozni, ha megkérjük.De a hírdetése alapján személyesen Pécsett is átvehető: [lPokol Pista]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Janoska26 #53496 üzenetére
Az is jól néz ki.
Ha tudnám ezt ki készíti, akkor el lehetne menni hozzá, mert már van jelentkező 8 tégelyre. Persze a tégelyen rajta volt, csak akkor nem gondoltam, hogy nem lehet beszerezni többet.
Ez a cucc egész jó volt, mikor az amúgy (papíron) csípős pizzát bekenytem vele. Szép lassan halmozódott az ereje, a végére izzadt a fejem rendesen. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Valaki tudja hol lehet beszerezni a Pokol Pistát?
3 hete vettem a vásárban, de az üveg összetört véletlen, a készítők meg azóta nem jöttek ki és semmi infót nem találtam róluk a neten. Annyit tudok, hogy Szentlőrincen készül. -
tajcsi
őstag
Az erdekelne, hogy hol tudnek GTX275-285 kartyak hutesere csavart szervalni...az olyanok mint a 8800GTX/Ultra kartyan vannak, azok arra sajnos nem hasznalhatoak...
-
FuckeR19
senior tag
válasz
tajcsi #53474 üzenetére
Mielőtt autót vettünk volna (volt pár kiszemelt) én is leültem kalkulátor elé és kitöltöttem. (nem, még nekem sem volt meg az autó és kamuztam). Sok mindentől függ ahogy írták is már. A leglényegesebb hogy hány éve vezetsz, lakhelyed, a költséget pedig csökkentheted jelentősen ha befizeted 1 évre előre az egészet.
Hiába írod itt az évjáratot, lóerőt meg típust. Ha te nem tudod hogy hogy lenne használva az autó ki más tudná?
-
blaca83
őstag
Van valakinek rokona Egerben? Megy mostanában oda-vissza esetleg?
-
válasz
tajcsi #53482 üzenetére
ha kis autód van és lakásbiztosításod egy bizonyos biztosítónál akkor x
de ha nagyobb vagy idősebb autód van akkor már lehet nem számít a lakásbiztosításod hanem helyette a közalkalmazotti kedvezményed számít, de ha közepes autót veszel, és van buszbérleted akkor megint más jön kide itt egy egyszerű gyorsan végig pötyögős
forgalminak ezt írd be: ab34124
rendszámnak ezt írd be: HJP120 -
-
-
-
tajcsi
őstag
-
válasz
zsolt19900 #53471 üzenetére
én benne lennék
-
zsolt19900
őstag
sportsdirectről rendelünk mostanság?
-
nesa
veterán
Keresek Fiat 1929 D re vakumszivattyut, mas modelleken is ugyan ilyen volt.
-
Exian
addikt
válasz
Dluinet #53458 üzenetére
Hmm, ezt nem is tudtam, hogy így van. Igaz, most cseréltem 3 hónapja autót, az azelőtti az bőven 2009 előtti vásárlású volt (2004-ben). De ha nem említed meg, akkor csak a kalkulátornál vettem volna észre, hogy mi is van?!?! Hát, akkor engem 2014. júliusig nem érint a dolog
-
-
Ajánlanám a Forrásban üzletházban a PannonSafe-es irodát biztosítás céljából. Mivel ismerem őket...
Több biztosítóhoz kötnek, megtalálják a legolcsóbbat/legjobbat...amit csak szeretnétek... -
TRob1
veterán
válasz
Dluinet #53461 üzenetére
Na várjunk csak... én meg idén februárban vettem. Ez azt jelenti hogy én tudok majd váltani jövő februárban (is)? (Mert most is tudnék az akkori dátummal, van egy olyan rész mikor ezt kérdezi)
Tehát kérdésem: jövő februárban simán ugyanúgy tudok váltani ahogy eddig novemberben, szemezgetni az összes biztosító ajánlata közt?
szerk: Eskü, ebben a pillanatban jött egy mél a Netrisktől (akkor tudom is a választ):
[ Módosította: CoolMan ]
-
chungee
addikt
2008-ban vettem így akkor minden év novemberében tudok váltani. Anyám 2010 jún.-ban vette (cserélte le 25 éves LADA-t), mivel 2009 után történt. Ezért minden év júniusában (forduló) tud váltani.
-
tajcsi
őstag
Ha mar itt tartunk...Pecsen, CASCO es kotelezo biztositas mennyibe kerul KB egy 10-15 eves peugeot boxer, nissan interstar kiskombira? Vagyis korulbelul jovore mennyibe fog kerulni?
-
TRob1
veterán
válasz
Dluinet #53458 üzenetére
Minden év novemberében van mindenkinek, aki akar váltani.
Miért? Neked mikor van?
(#53457) Debilon:
Vazze, nagyon vidék. Még jó hogy ott nőttem fel, ott laktam 25 éves koromig.És B10-ben vagyok (igaz Pécs), de a legolcsóbb nekem éves/átutalásos :
Magyar Posta Biztosító Zrt.
9 890 Ft
+ adó: 2 967 Ft -
Ilyen régen vettetek autót, hogy még mindig ilyenkor van a biztosító váltásotok?
Közel 4 éve már nem ilyenkor van a váltás. -
-
chungee
addikt
2014 KGFB-nek nekiálltatok
Az létezhet, hogy jövőre B06-ban leszek és többet fizetek mint idén B05-el
Kiszámoltam 2 helyen is. Dettó ugyanaz jött ki. Azaz mindkét kalkulátor mondta, hogy maradjak a jelenlegi biztosítónál. A többiről nem is beszélve, mert még drágább. Csakhogy amíg B05 = 9.300 ft/év addig B06 = 9.990 ft/év. Logikátlan, nem beszélve még rámegy 3.000 ft baleseti adó vagy mi a fene.
Összeesküdtek netán a biztosítók
Mert amióta van kocsim minden évben váltottam biztósítót, eddig mindig olcsóbbra jött ki. Mert ugye ugrik a B/M. Most is ugrik, de nem lett olcsóbb
sőt ellenkezőleg
-
-
tajcsi
őstag
Valakinek 7200 fordulatos sata2es laptop vinnyoja eladofelben?
-
plaszy
őstag
Számteches kérdés: munkahelyem weblapjára/weblapjához szeretnénk hírlevélküldő modult. Ennek mi a módja, hogy legyen? Vagy van külön hírlevélküldő cég? Esetleg Pécsen valahová eltudnék menni, aki bővebb infókkal tud szolgálni ilyen ügyben?
-
-
Eladó Adaptec AHA-2930U2 SCSI adapterkártya. Ilyen.
Hátlapja nincs meg, pótolok rajta 3 kondit. Gép felismeri, de SCSI eszköz hiányában nem tudom tesztelni. Van hozzá egy atom hosszú LVD/SE káblosz. -
plaszy
őstag
Kis érdekesség, ha igaz:
-
Palafi
aktív tag
Sziasztok!
Kiárusítás:
-átalakító: 400 Ft / fél ár - még 8 hó gari
-E51 alkatrészek: 400 Ft
-PC távirányító: 1k
-fénycső: 500 Ft / cső kiégett benne
-HD6770 16k vagy HD6850 23kA két kártya közül csak az egyiktől válnék meg, amelyik előbb elkel.
Eladás oka: váltás erősebbreÉrdeklődni privát üzenetben.
Képek: kiárusítás
-
a2d2
addikt
Továbbra is keresek felezett akácoszlopot!
-
Van egy eladó Strong 6010-es beltérim, műhódos tévéhez. Próbára is vihető, mert csak bekapcsolást tudtam megnézni, bekapcsol, működik. Viszont távirányulója nincs :S
1500Ft. -
plaszy
őstag
válasz
zsolt19900 #53436 üzenetére
Köszi, hcl neked is!
-
-
tajcsi
őstag
Hol lehet kishaszon gépjárművet/kis kombit bérelni? Tudnátok ajánlani egy megbízható embert?
plaszy:
nem, mert nem unios orszag...
-
plaszy
őstag
Köszi Nektek, közben ezt találtam:
-
gergobaby
aktív tag
Megbizható fekete-fehéren nyomtató lézer nyomtatót keresek, reális árban
Üdv. Hajós
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Szerbiába elég csak a személyi, határátlépéshez, ugye?
-
rizso
addikt
Sziasztok!
De rég jártam erre, te jó ég
Öcsémnek keresek pincér/pultos melót. Ha tudtok valamit, vagy van éttermes/báros/stbstb, ismerősötök, légyszi kérdezzetek rá, van-e felvétel nála. Ügyes gyerek (az előző főnöke is nagyon elégedett volt vele), szereti a szakmáját, nem fél a munkától.
Előre is kösz a segítséget!
-
omikron23
senior tag
Sziasztok!
Pár dologgal kiegészült a listám, akit érdekel, kérem PÜ-ben jelezze...Belkin F5U220-NN 4+1 USB bővítőkártya (PCI)
GeForce 7300 LE (PCI-E)
Dicota MultiStart laptoptáska
SATA HDD dokkoló
40 GB IDE Maxtor DiamondMax Plus 8 (IDE)
80 GB Samsung HD080HJ 7200rpm 8M (SATA)
Pioneer SE-M290 fejhallgató + ajándék GENIUS mikrofon
2GB Elixir M2Y2G64TU8HD5B-AC memória (DDR2)[ Módosította: Janoska26 ]
-
Hunter2
addikt
Van egy eladó GTX 560Ti 2Gb-os vga-m eladó. Érdekel valakit? 35k az ára.
-
hattrickuser
aktív tag
VGA kártya csere, hátha valakit érdekelhet: [link]
-
nesa
veterán
Keresek melykozep sugarzot cirka 25cm korulit 4ohmost, 70 Hz-5 kHz az elkepzelesem, de barmit meghalgatok semmi nincs kobe vesve.
-
Zewa
senior tag
válasz
Inception #53413 üzenetére
Picit úgy is ráalkudnak még, úgy reális.
Egy fokkal igényesebb mint a Tesco eurobikeok, de nem tudom megérteni miért jó ez összteleszkópos koncepció ilyen alsó kategóriában. Komfortot alig ad, cserébe egy jó csomó mozgási energiát felemészt, nem beszélve a súlyról. Itt könnyen tájékozódhatsz az árakról.
-
eastsider
nagyúr
srácok, nincs valakinek eladó esata kábelje, ami működik is?
-
goodboy007
senior tag
Keresek olyan embert, aki egy PS3 Slim, CECH-2503B-t tudna nekem downgrade-elni, persze kp-ért!
-
Inception
tag
Hogy lehet meg nézni-mérni hogy mennyi colos a mtb?
Itt áll már 1 éve kb,és el kellene adnom,mert jó ha 2 percet ültem rajta. -
Hunter2
addikt
Érdekel valakit 15.6"-os LED kijelzős gép 40000-ért? 2Gb ram, 250 HDD, 1. órás akksi.
-
a2d2
addikt
Keresek olcsó mosógépet.
-
"Na na, az USB-s házakban van elektronika is, ami feltornázza egy kis inverterrel a teljesítményt."
Maximum némelyikben. A lapotpwinyók fogyasztása úgyis minél kisebb kell legyen, nekem volt még olyan 800Mb-os noti IDE winyóm, ami 500mA-nél többet fogyasztott, de a maiak már beférnek 500 alá.
Tényleg van, ami igényel Y kábelt, de inkább a régebbiek - és porttól is függ.Az USB1 kevesebb tápt bírt talán, de a kártyaolvasóban is lehet áramkorlát a kártyák felé.
A 230-as töltőnél tényleg lehet, hogy némely port kevesebbet ad, de az is furcsa lenne - inkább az a valószínű, hogy a töltő bír többet, mint a mi rá van írva, illetve a töltő annyira szögegyszerű, hogy pl. nincs benne áramkorlát, vagy ha van, akkor 500-nál többet is enged. Pl. olyan töltike esetén, ami nem 5V, hanem 7V ad le, és terhelésre áll be a kimeneti fesz (gagyi kínai...)
Különben csináltam már USB-s tápot telefontöltőkből, volt oylan 5V/300mA-es, amiről töltött a Nokia USB-n keresztül, volt, amiről nem. Amiről töltött, az melegedett is - túlterhelhető volt benne a trafó+egyenirányító. Kapcsolóüzeműeknél más tészta, de azok is túlterhelhetők, ha olyan a kapcsolás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vicces képek
- Android szakmai topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- E-roller topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- LOGITECH G PRO X 2 LIGHTSPEED VEZETÉK NÉLKÜLI FEKETE HEADSET
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest