- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Hobby elektronika
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
zsolt19900 #53196 üzenetére
A D-sub -> RCA akkor működik, ha valamilyen áramkör átalakítja az erősen eltérő frekvenciájú sor és oszlop szinkron jeleket. Egyszerűbb és a jövőre nézve kevésbé költséges, ha a TV-t fejlesztitek olyanra, aminek már van hdmi / dvi bemenete.
A D-sub -> RCA átalakító előbb utóbb úgy is csak szemét lenne. -
zsolt19900
őstag
létezik arra jó megoldás, hogy a laptopomat amin van egy d-sub ill egy hdmi kimenet, összekössem a tv-n lévő rca csatival? a d-subnál láttam közvetlen kábelt d-sub----rca kábelt, ezek jók? van róla tapasztalatotok?
-
Silencer83
addikt
elnezest Mindenkitol, holnap kuldom a fotokat arral tipussal megjelolve a monitorokat!
5-6db van perpill, mindegyik gyakolatilag uj
-
rnrn
aktív tag
válasz
tajcsi #53192 üzenetére
Gondolkoztunk és... inkább a másik autónkat adnánk el.
RÉSZLETEK ITT!
Köszi! -
hattrickuser
aktív tag
Eladó VGA kártya: [link]
-
hattrickuser
aktív tag
Keresek tápegységet és HDD-t.
Tápegységből nem kell erőmű, de egy minőségi darabra lenne szükségem max. 6.000 Ft-ig.
HDD-ből hibátlan 500GB - 1TB körüli SATA érdekel.Ajánlatokat Prviát Üzenet formájában várok pontos típusmegjelöléssel, árajánlattal. HDD esetén HDSentinel kép is érdekel.
-
válasz
oPalRx7 #53189 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a választ! Ez már akkor 3 lehetőség, amiből lehet választani. Végülis csak hazafelé kell kb. 20 főnek egy forduló (lejön, hazavisz), mert lefelé vonattal lemegyünk, csak nem akarunk azzal hazajönni, mert túl korán indul vissza (meg egyszer lekéstük bizonyos mozgáskoordinációs hibák miatt
) úgyhogy majd a 3-mat versenyeztetjük az ajánlatokkal. Köszi mégegyszer!
-
-
Nagyobb társasággal mennénk Villányba, szeretnénk buszt bérelni a hazaútra. Van valakinek tanácsa, hogy hol érdemes érdeklődni? Normális áron kéne. Köszi.
-
blaca83
őstag
Battlefield sorozattal játszik valaki?
A BF4-et több magyar klánnal együtt rendeljük és olcsóbb mint bárhol.
Akit érdekel az írjon rám. -
oPalRx7
aktív tag
válasz
Silencer83 #53182 üzenetére
dvi csatis van közöttük?
-
Silencer83
addikt
17 -19 " TFT-k kellenek valakinek? majdnem ujak, hibatlan karcmentesek
van wide is. -
MrSealRD
veterán
válasz
zsolt19900 #53178 üzenetére
Ok. Én azt hittem jó gépet akarsz venni. Akkor tárgytalan.
-
Inception
tag
Ha már autó téma.
kb 1 hónap múlva eladó lesz egy 2000 évj KIA sephia II ls cool autó.( nekem is csak foglalja a helyett)Esztétikai hibás.
Viszont nem annyira öreg és csak 290ezer!
Ilyen színű mint a képen2000 évjárat,még 1 év műszaki,vezető és utasoldali airbag,4x el ablak,el tükrök,el fényszóró állítás,manuális klima,szervó,központi zár,riasztó,1.5-s 16 szelepes,jó húz és nagy csomagtartó, stb....
-
válasz
zsolt19900 #53171 üzenetére
Miért, postázástól mi baja lesz?
Ha nem együttműködő gixer esetén (akkor honnan van annyi pozitív értékelése), akkor meg úgy fel lehet nyomni, hogy a gatyát is lehúzzák róla... Tehát nem ver át. -
Hunter2
addikt
válasz
zsolt19900 #53166 üzenetére
írtam privátot.
-
MrSealRD
veterán
válasz
zsolt19900 #53171 üzenetére
Megértem. Én is vonakodtam, de futárral küldött egy szép állapotú gépet...A Hardveraprón megtalálod a hirdetéseit és a véleményeket is róla...Ha kéred szerintem küld fényképet a konkrét gépről...
-
Vertigo18
addikt
533-as Fsb-s, 512-es Caches Intel P4 S478-as procit keresnék 2.4 Ghz felett...
-
Birsmann
tag
S775-ös alaplapot (DDR3 támogatással) vásárolnék!
-
válasz
Merlin?
-
MrSealRD
veterán
válasz
Miért nem próbálkozol alfa156-nál? Ő ugyan nem pécsi, viszont több a pozitív tapasztalat vele mint égen a csillag...
-
zsolt19900
őstag
újra laptop keresési akción vagyok
tudtok pécsi céget a vass compon kívül aki foglalkozik használt laposokkal és tud számlát is adni?
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Pécsen nem tudtok helyet, aki foglalkozik Plasti Dip spray-k forgalmazásával?
-
Silenzio
addikt
Core i3 2120 box próbagarival eladó: 21000
Sapphire HD7770 1 GB még 13 hó garival: 22000.Érdeklődni privátban lehetséges.
Beszámítok (vagy ráfizetek): Core i5/i7 procit, Sandy vagy Ivy típusút.
Nem meglepő módon keresek is ilyen típusú procit. Kp-ben, Pécsett. -
eastsider
nagyúr
valaki 12.7mm caddyt? [link]
-
rnrn
aktív tag
Holnap du/este darts!
-
Stirlitz
senior tag
Sziasztok!
Útba ejti-e valaki a következő pár napban Kiskunhalast? Egy laptopot kellene az új gazdájához eljuttatni, némi jutalom ellenében. (Nem szívesen postáznám, nem tudom, hogy bánnak a csomagokkal.)
-
Birsmann
tag
válasz
Dluinet #53151 üzenetére
Köszönöm, akkor már csak az érdekelne, hogy ez miért szűnt meg 6-7 napra, majd mitől jött elő ismét? :/
Illetve tudnál ajánlani Pécsett egy olyan helyet, ahol rendesen megjavítják (kiszűrik a hibás elemet, illetve beszerelik az újat, ha mondjuk alaplapról van szó) nekem?
-
Birsmann
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, adódott egy kis gond a számítógépemmel...
A hibajelenség:
-YouTube videó nézegetés közben megakadt a kép, beakadt a hang, kikapcsoltak a perifériák
-ezután újraindítottam a gépet
-most már amikor bekapcsolom, csak felpörögnek a ventilátorok, majd nem jut el a "beep-beep"-ig, hanem egyből ismét újraindulSzéjjel gyúrtam az internetet, nem tudom elképzelni, mi lehet a gond... mikor először jelentkezett, tápot cseréltem, és utána 6-7 napig tökéletesen ment, ma délután jelentkezett megint a probléma... tehát ez már nem az első eset.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget...
A.
-
HoldChore
tag
Unokabátyámnak vennék megkímélt notebookot 30-50000 HUF-ért. Értek hozzá, így csak értelmes ajánlatokat kérek személyes, pécsi átvétellel. Csak 15-17 inch. Pontos típus és állapot leírást kérek. Táska előny. Ajánlatokat priviben.
-
plaszy
őstag
DDR2-800-as 2GB-os modult keresnék asztali gépbe, jelenleg 1GB-os Kingmax mellé kéne.
-
Gergi
senior tag
Sziasztok!
A hétvégén Pécsett leszek, szóval ha valakit érdekel az eladó cuccaim közül az [Ipad 4 16GB fekete + szürke Smart Cover] vagy az [újszerű Macbook Air 11 (mid 2011)], akkor előzetes egyeztetés után személyesen is át tudom adni.
-
eastsider
nagyúr
nincs valakinek usb 3.0 3.5" hdd keretje eladó?
illetve nincs valakinek Display Port (apa) - HDMI (apa) kábele olcsóón eladó? -
stfx
aktív tag
Probald meg az SDFormatterrel kisebbre formazni a kartyad, hatha ezt beveszi.
-
Silencer83
addikt
ATHLON II X 255 dobozos, gyari 0kmes hutovel
Típus: AMD Athlon II X2, Magok száma: 2 magos, Processzor foglalat: AMD Socket AM3, Processzor órajel: 3100 Mhz, Gyártási technológia: 45 nm, Busz sebesség: 2000 Mhz, L2 cache: 2 MB, Fogyasztás: 65 W1db 1gb ddr2 800 kingmaxx
1db 1gb ddr2 800 CSXolcsoert. eladooo
-
rnrn
aktív tag
Érdekel esetleg v.kit egy ilyen masinéria?
Köszi! -
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
Ha lopott 1 mobiltelefon, akkor azt honnét lehet megtudni? Illetve van-e olyan online rendszer, amibe beírva az IMEI számot, kidobja esetleg?
-
Djroberto
tag
válasz
freaghill #53118 üzenetére
Más nem igen tudja így meghúzni a lökhárítót,max csak te magad
- tanulópénz.
Sima pasztával kiszeded belőle.
régebbi autónak tűnik,ha újrafújják nem lesz olyan a színe és kb 50.000 ft. feléig csinálják vagy az egészet. mindenhogyan szarul fog kinézni mert máshol is kopottas lehet a fényezésed.
-
eastsider
nagyúr
-
HoldChore
tag
válasz
freaghill #53116 üzenetére
Ne vesződj vele, mert az autó egy közlekedési eszköz
Polírozd ki magad valami pasztával és kész, Minek fizetnél ki ezért egy halom pénzt, amiért 3x annyi adót fizetsz be? Inkább költsd másra és várd meg míg jobban összetörik a lökhárítód és akkor egyben megcsináltatod.
-
válasz
Nevil2 #53120 üzenetére
Az Ofotértben most a lencsére 50%-os kupont adnak, október 16-ig megrendelt lencsére. Esetleg érdemes számolni vele, még van négy napod.
MÁS: Van egy Canon A520-as jó régi fényképezőgépem, amivel szeretnék párat fotózni nosztalgiából. Van rengeteg memóriakártyám, de mindegyik 2 GB feletti, amit nem ismer fel (Memóriakártya hibát ír ki). Van valami trükk, hogy 2 GB-osnak lássa amit belerakok? A particionálást próbáltam, 1,7 GB-osra, a többi rész unallocated, de a fgép okosabb mint a windows, mert ahogy beteszem, látja, hogy az ténylegesen 3,8 GB és nem hajlandó foglalkozni vele. Ötlet?
-
zsolt19900
őstag
eladóvá vált egy 2.8as cerka proci gyári intel hűtőjével 1500ért valaki?
-
dunc
nagyúr
-
-
Nevil2
tag
Sziasztok!
Október a látás hónapja ... nekem pedig ideje lenne lecserélni a már majd 10 éves szemüvegemet. Hová érdemes Pécsett menni, ahol jó az optikus és megfizethető a szemüveg is?
-
freaghill
őstag
Tudtok valakit ajánlani, aki igényesen políroz?
Meghúzták a lökhárítót és azt szeretném kiszedetni. -
Silencer83
addikt
elkelt
-
FuckeR19
senior tag
Ha valaki szeretne iPhone4-et venni nálam megteheti
Van egy makulátlan kinézetű, elöl hátul karcmentes és fóliás fehér készülékem.
T-s... -
válasz
zsolt19900 #53105 üzenetére
Atom cucc
Itt a PH-n sokan foglalkoznak régiségekkel, sztem gyorsan el fog kelni -
gergobaby
aktív tag
Sziasztok!
Családi programként valaki tudna ajánlani holnapra jó programot? Mecsextrém a B terv, de ha van bármi jó ötlet a Dél-Dunántúlon, esetleg Balaton-felvidéken, az is jól jönne
Köszi srácok -
a2d2
addikt
válasz
zsolt19900 #53105 üzenetére
Pont jó a kijelző formátuma szélesvásznú filmekhez
-
zsolt19900
őstag
lenne nekem itt egy eladó szerintem régiségnek is beillő hewlett packard 45711B típusú laptopom, vagy inkább nevezzük hordozható számítógépnek
van hozzá ramom is pluszban, ilyesmi érdekel valakit? vagy hol érdemes meghirdetni az ilyesmit?
-
válasz
Silencer83 #53103 üzenetére
Tescoba 3 méteres technikát vettem 900FT körül nemrég, teljesen jó
-
Silencer83
addikt
xbox360 -hoz kellene nekem HDMI kabel gyorsba, hol es mennyiert van?
Iphone-4hez kijelzo kellene !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest