Hirdetés
-
PROHARDVER!
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remiel
őstag
én csak abban reménykedem, hogy ebben a templar nem a csillagokat vizsgáló pelenkás nyugger lesz mint az egyben
ahányszor ránéztem arra karaktermodellre rosszul voltam
az assisin vajon rugó szerű kari lesz? meg a huntress... íjász kari már van, spear használó is, akkor vajon az mi? valami petes íjász mondjuk poén lenne
a marauder meg így tényleg rejtély a wari mellett
-
Remiel
őstag
Ja csak én mondjuk 2017 óta költöttem el 700$ ez mondjuk évi 100, ami kb 8,4$/hó, ennél még a havidíjam is több lenne ha még WoW játszanék... jók ezek a mémek, csak időnként baromságok.
Ez max akkor áll meg ha most kezdi valaki és azonnal megveszi a nagy pakkot.Egyébként én biztos el fogok menni apránként a 100 vagy esetleg a 160 dolláros pakkig a jövő év folyamán, de mivel ez az egyetlen játék szinte amivel játszom így nem érdekel az a havi szintre lebontva15$ kiadás
-
Win-T
őstag
Ilyesmiket én is találok, de teljesen elvesztem már... szedjek ilyen fragmentet meg olyant, ilyen meg olyan mapokon öljek guardianokat vagy miket... Mivan? Akkora káosz van már a fejemben, hogy belefájdul.
Mi az első lépés? Hol gyűjtsek és mit, és azzal kit, hol kéne levágni? Ez egy tragédia ez a játékdizájn. -
brunnehilde
senior tag
Maga a gear választás elég érdekes, nem láttam még ilyen setupot, de egyébként gyenge. Az a 2m ragestorm ebben a ligában semmire se elég, nem véletlenül nem ment le wildwoodba, még most is rohangálna a hydra körül.
Max arra jó, hogy végigrohanj vele egy "sima" mapon.
Ráadásul nem is olyan olcsó, a build leirásban azt irja 40-60div. Korábban már linkeltem, de itt van, amit én raktam össze, 50m mapozós és 120m boss dps-el, és még ez is eltörpül a durvábbakhoz képest.
-
TrollBalint
addikt
Számomra érdekes, hogy a WoW-ban az AH tök jól működik, ahogy Te is írod, kb. egy játék a játékban
Ehhez képest a D3-ban meghalt. PoE be se akarja vezetni... D4-ben igazából lehet trade-elni, de ugye drop-ból nagyjából csak neked való cuccok esnek ki, nem lehet az, hogy kiesik valami über cucc a másik kaszthoz, amit amúgy ki se akarsz próbálni és azt eladod, vagy elcseréled Healt Potion-re...
-
hajsza
aktív tag
A wiki oldal szerint a recovery gyűjtőfogalom, amiben minden benne foglaltatik: a regeneráció, leech (életszívás), recoup (sebzésből való visszanyerés), a life on hit és az italok életerő töltő hatása egyaránt.
-
-
-
-
-
-
la_cc
addikt
-
hajsza
aktív tag
"Én ezt értem, de pár ligával ezelőtt rányomtam standardon hogy convert, átkonvertálta és bele tudtam rakni az új mapokat, szóval müködött a dolog."
Csak tipp, de lehetséges, hogy csak az előző és aktuális liga között tud konvertálni, több lépést nem képes egyszerre átugrani.
-
tocsek18
senior tag
röviden, mivel ligánként változik a map rota, kikerül és bekerül map változik tier stb, sőt még maga a map drop logója is, a standard mapjaid kukázd ki vagy fusd le és amit hoznál ligából azt rakd be mert ugye már csak azok fognak esni standardon is, vagy mint írja is új üres tab kell neki
-
-
Balion
senior tag
Nem. Épp a poe trade oldalán voltam, és amikor alt+taboztam a játékba, már ki voltam dobva.
Azóta jött a válasz, végleges ban és többet nem fognak válaszolni ezügyben semmilyen levélre, megkeresésre.
Emberek, tudom, hogy nem kell hinni egy random embernek, biztosan mindenki megérdemli, jó is, hogy a GGG eltünteti a söpredéket, meg ilyenek.
Abszolút nem csináltam semmit az eredeti github oldalról letltött awakened poe trade program használatán kívül.
Most írtam egy levelet a supportnak, hogy tudom, hogy nem válaszolnak ilyenekre, de lehetséges, hogy van egy magyarázatom a dologra. Mivel a lehetséges okok között az is fel volt sorolva, hogy külsős weboldalakról vásárol valaki currency-t, leírtam, hogy lehet az indította be a dolgot, hogy találtam egy pajzst (The Squire Elegant Round Shield), amit 30 divine-ért eladtam és elkezdtem szórni a pénzt, mindenfélével felcuccolni magam. Nem-e ezt érzékelték úgy, hogy hirtelen meggazdagodtam a játékban, de nézzenek meg valami logot, hogy tényleg találtam ilyen itemet.
Sajnos akármilyen hosszú levelet írtam is, néhány perc múlva jött a válasz, hogy mivel ez lett mondva, nem lesz további vizsgálódás, sajnálják, hogyha más kimenetelre számítottam.
De kezdhetek új accountot. Csodás, biztosan biztonságban érezném magam. -
TrollBalint
addikt
Mondjuk azt nem láttam, viszont ha belegondolok, én is szeretem a kihívásos, nehezebb harcokat, de nem minden sarkon. És ez nem azt jelenti, hogy 15 percig állok egy helyben és lövöm, mert 4 milliárd élete van az eddig 500k helyett, hanem valami taktikusabb. Persze ez kevésbé passzol ebbe a játékstílusba szóval nem lenne szabad túlzásba esni, de ahogy mások is írták, nem annyira erőssége a balance-olás a GGG-nek. Meg elsőre lehet tetszik a népnek / játékosoknak a hosszabb harc, de mikor már 4-jére kell leverned, akkor kevesebb a "fun" értéke...
-
Har_melin
addikt
Én eddig mázlista voltam, egyedül Dominusba haltam bele. Igaz, hogy standarden játszom, szinte full unique cuccban, de egy Tabula vagy egy Wanderlust nem a védelem csúcsa - rare dolgokkal valószínűleg erősebb védelmem lenne. Ezzel együtt én is csak néztem, hogy néha úgy ittam a life flaskákat, mint egy kefekötő, elszoktam ettől. Meg van pár olyan mod (Pl. az RF-et érintő no regen 50% fölé, amiről már itt is volt szó), ami tényleg hazavághat komplett buildeket.
-
tibee77
őstag
Ö neki mar 2 eve volt egy ilyen videoja, akkor asszem lvl24 raidere volt, azzal hozta le de az talan csak elder volt, nem uber elder, nem emlekszem mar.
Brunne amugy konkretan lehet megint az öreggel kezdem a ligat, most mar negyedjere zsinorban (3szor idaig otthagytam lvl8+ környeken mert sose hozta amit vartam xD ) , mert megint stormbrandet akarok tolni.
Srac a videoban inquisitorkent hozta stormbranddel ubereldert, jo lesz az nekem is.
-
-
-
0karmacoma0
senior tag
Elég jól kidolgozta, sajnos ebben a formában nem fog soha belekerülni a játékba. Igazából engem kizárólag két dolog zavar a jelenlegi rendszerben. Casual játékosként a pricefixing érint a legjobban. Baromi szar érzés mikor kiesik egy 50c-s unique vagy div card és épp le van pricefixelve mondjuk 30-ra, és eldönthetem, hogy hagyom magam átverni, vagy várok két hetet, miközben lehet két hét múlva már rég meguntam a ligát.
A másik a mapozáshoz kellő currencyk adás-vétele. Hihetetlenül utálatos a mostani rendszer. Van két órám játszani meló után és fél óráig chiseleket meg sextánsokat vásárolgatok. Ezekre zseniális lenne ez a cucc. Sajnos azt el kell fogadni, hogy ennyire jól működő rendszer ellentétes GGG nézőpontjával. -
Mirman
őstag
Egyáltalán nem ezt mondták szerintem . Arra a kérdésre hogy 2024-előtt kijön e a POE2 az volt a válasz hogy több mint valószínű és hogy 2 évre mostantól már eléggé release közeli állapotban lesznek , vagy legalább open beta állapotban.
Még nagyon a design szakaszban vannak sok szempontból , 50-100 enviroment artistot akarnak felvenni a következő évben. -
-
-
-
John_Wick
lelkes újonc
Igen én csináltam már ilyen buildet. Funnak meg bossozáshoz jó, viszont mapozni nagyon lassú meg a védelme sem jó. Lassu nagyon az attack speed egy tömöttebb mapon meg két ütés között elég könnyen betalálhat valami. A videón is jól látszik az a bizony kerülgetem őket míg újra tudok ütni egyet. Nagyon lassú játékstílust kíván ez a build. Ja meg igen ha misselsz akkor jónapot, meg is haltál kb egyből.
-
Har_melin
addikt
A videó alapján működik, csak a lightning sebzésed 50%-át valahogy át kell vészelned, meg persze kellenek a buffok. Ha jól jön ki, akkor onehit a bossoknak, és te is túléled. Ha nem működik, akkor te is meghalsz.
Kérdés, hogy a nerffel mennyit veszít a sebzésből. Ha jól értem, akkor ettől a te bekapott sebzésed is csökken, viszont nem is fogsz onehitelni.
-
Har_melin
addikt
mert a rckoning nem offhand attack. Feltétele a pajzs, de nem a pajzzsal támad.
Viszont ha a shield charge analógiájára működik majd az added dmg számítás (a szöveg egyezik), akkor az increased defence node-ok sem számítanak majd, legalább is a duelist alatti pajzs clusterben a 40% incr defense semmit nem dobott a SC sebzésén a PoB-ban.
Craft opcióként, ha nem a Surrendert használja az ember, akkor lehet egy 2000+ Pinnacle tower shield (minimális life-fal), abból 1100-1300 dmg jön le a pajzsról.
-
Har_melin
addikt
Igen, a Rigwald logikus választás lehet mellé. Pajzs fegyver nélkül eddig unarmednek számított, különben nem működött volna a cyclonnal a FB.
Brünne: szerintem a dmg csak a közvetlenül a pajzson lévő armorból számolódik (pesszimizmus). Ha a passzív fáról kapott bónuszokat is hozzáadja, akkor - ááá, nem létezik.
Szerk: a wiki Unarmed pontja szerint "skills that use offhand equipment, like Spectral Shield Throw, are not considered unarmed attacks". Megnéztem a PoB-ban gyorsan egy Shield Charge-al, sajnos annál is csak minimális dmg növekedést jelentett, valószínűleg csak a magasabb crit chance miatt. Szóval FB ezek szerint ugrott, de ez a sebzés még így is szép.
-
brunnehilde
senior tag
Álljunk meg azért. PoB DPS-ek között óriási a különbség ebben a játékban, jelentősen függ attól, milyen skillel mész. DoT, nem DoT stb. Azzal a 2,8millával ezzel a builddel eljuthattál kb red mapokig, normál vagy magic t13-t14-ig, amit még viszonylag kényelmesen vitt. Most az az 1 milla lehet elég lesz t5-re.
A gond, hogy kb 40%-os DPS csökkenésről volt szó, nem arról, hogy a harmadára esik a DPS, és nem is elsősorban a ligakezdő változatokkal van a baj. Ha a ligakezdőmmel elérek mondjuk 1millát, akkor nem fogok 100 exát elkölteni, hogy nagy nehezen vért izzadva felhúzzam 5-re. Ilyen visszaesés mellett arról nem is beszélve, hogy 100exáért nagyságrendekkel több időt is kéne beleölni a játékba, mint eddig. Az 5m a cyclone gladnál meg próbáld ki, mennyit ér mondjuk egy t16-os feltápolt rare mapon, esetleg Maven vagy Sirus ellen. Ha egy buildbe beleöltél 100+ exát, akkor az igenis legyen OP, és a végén legyen vele élvezetes a játék.
-
freddirty
senior tag
Jaja így lesz, szép számokkal kezdenek majd, attól még az expedition content jónak néz ki és újabb szintre emeli a gamblinget. Szerintem ha az emberek látják majd, hogy milyen szendvedés az egész, egy idő után majd feladják. Ergo a player retention várhatóan még rosszabb lesz mint a ritual 2-ben. De vszleg ez be van kalkulálva a gggnél és majd októberben picit korrigálnak, hogy ne sírjon annyira a nép.
Úgy gondolom át akarja alakítani a playerbase-t a ggg és lemond egy részéről a fizetőképesebb nolife playerek miatt.
De csak találgatok, nyilván a statisztika a ggg kezében van ők pedig úgy alakítják a dolgokat hogy nekik jó legyen.
Részemről see you in october, addig meg majd nézek pár streamert hogy szenvdenek. Egyébként a streamereket sajnálom vszleg nem mindegyik őszinte örömmel néz a poe által vett irányt de muszáj jó képet vágni mert ez a melójuk...
-
-
Har_melin
addikt
Hülyén hangzik, de ahogy az elmúlt hetek kommentjeit olvastam az event halálokról, nekem kifejezetten pozitívnak tűntek. Nyilván senki nem szeret meghalni, meg bosszantó is, de nem káanyázás volt, hanem olyan Moldova-szerű "na erre már nem számítottam" reakció.
Ha figyelni kell közben, mert ott is lehet tétje a játéknak, az sokkal élvezetesebb, mint ha muszájból el kell cseszni valamivel x időt, miközben semmi kihívás vagy szórakozás nincs benne. -
Trotta
csendes tag
Imádom a játék, de szinte minden ahogy írod túl bonyolult , és értelmetlenül . Itt ez a rohadt Atlas miben nyújt többet így ,mintha egy egyszerű "piramis szerű " rendszer lenne -egyre erősebbnek kell lenni ahoz , hogy haladjál a csúcs felé , ott meg jöhet a csúcs fight .
-
atok666
őstag
Tudatosan, elore kiterveled, hogy at fogod verni az embert, kicsalod a penzet.... ez azert jellemre vall. Hogy tudsz egyaltalan parhuzamot tenni egy ilyen sunyi mocsok es a vasarloja kozott? ... es meg tapsikolsz is hozza... gondolom toled se all tavol az ilyen magatartas...
Atok
-
-
brunnehilde
senior tag
Ha én azt tudnám.
Liga elején a Paradoxicara gyűjtöttem, az volt 19 exa, arra emlékszem. A Surrender ára nagyon gyorsan mélyrepülésbe kezdett, többi geart meg fokozatosan cseréltem, de egyik se került egetrengetően sokba. Talán a Tailwindes cipő volt még drága, többi 10ex alatt.
-
tibee77
őstag
ez nem teljesen van igy.lehet levelingelni delveben es heisten is akar.delve pl. atom jo xp-t ad.kérdezd meg brunnet milyen gyorsan húzta fel a karijait endless delveben.egy hátránya van ezeknek, se trialok (ascendancy se) se plussz skillpontok amiket bizonyos küldik utan kapsz.de késöbb mikor mondjuk mar 70es szinten van az ember akkor visszamehet es vegigrohanhat a sztorim mondjuk olyan 2 ora alatt.föleg ha a guildben valakit megker hogy adjon neki waypointokat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Stellar Blade
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest