Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• freddirty

senior tag

válasz tibee77 #37348 üzenetére

Nekem nem adta be még ligakezdet óta itt standardon. ~500 T16 részben vagy egészben felpimpelt map. De ez alatt jött 100-150k lifeforce (~40-50 div), 3-4 fracture orb (~70-100 div), 18 screaming inv (36 div) . Szóval nem annyira számít az a pár div amit az altar dobna.
    Egyébként most látszik, hogy mennyire rossz döntés volt az exa-div csere (a drop rate arányában). Az elmúlt ligák retention-je rémes volt, az elhibázott döntések miatt elpárolgott a komoly játkosok jó része, aki maradt, nem használta a divine-t és full currency-ként működött. Most viszont kevesebben is kezdtek a láthatóan rossz ligamechanika miatt, a liga legelején eltűntek akik köben jöttek rá hogy nem fekszik nekik és/vagy a buildnek, de maradt egy elég komoly réteg akiknek bejön, és alig van lemorzsolódás (vagy átjöttek ide standardra sokan?).
    Illetve sajnos kell is a divine a craftoláshoz, tehát tűnik is el a currency ami miatt egyre drágább lesz. Én pl minmaxolom a karit és mivel egy jól divine-olt brass dome 9 div, ezért inkább megveszem 30c-ért a vackot és rátolok 1-5 divine-t. Majd tolom a temple-t és double corruptolom. Aztán vagy poof vagy vmi szar jön ki, és kezdhetem előlről :) De hát ez is így egy divine sink.

Új hozzászólás Aktív témák