Hirdetés
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Méretes és széles gaming monitorral bővült az MSI kínálata
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
RealJackal
csendes tag
válasz
frame>24
üzenetére
A megoldas a kovetkezo volt (ejszaka nekialltam agyalni, mi lehet a gond): Van az Abit alaplap biosaban egy ilyesmi menu hogy: CPU default load error: enabled/disabled, vagy valami hasonlo
ha ezt Enabled re rakod, akkor ha valaki hozzanyul, es elallitja, autoban visszarakja a beallitasokat, es kidob egy uzenetet bootolaskor, hogy valaki elallitotta az ertekeket. Ha ezt disabled be rakod, akkor csak siman nem indul el.
Amikor eloszor probaltam allitani az FSB t, nyomtam egy pgdownt (vagy nem tom mar mi a laptetoje) es automatikusan a kov ertekre ugrott (ami 133MHZ es lepcso), es nem 1 -esevel lepett. Namost 18*133 az mar eleg sok, ezzel nem volt hajlando elindulni, hanem visszallitotta az ertekeket defaultra. Ugye ugyanezt csinalja akkor is ha a szorzot allitod le vagy fel, de akkor azert, mert szorzozaras. Summa, summarum, a ket hibajelenseg megegyezik, de teljesen mas a forrasa. Most hogy rajottem, kikapcsoltam ezt az opciot, es emelgettem az FSB t, szepen ment fel a ram feszkoja is, meg a procie is. Olyan 2070/460 MHZ nel hagytam abba, meg jatszom vele, aztan meglassuk mennyit bir
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Horgász topik
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Arch Linux
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 GB SSD
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest