- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Az év legnagyobb kalandjára hív az új AMD Software
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Tudom, hogy valakinek a prime 95 a mérvadó, nekem nem. ha egy program 100%-os terhelést generál a procinak, akkor persze, hogy felmegy a hőmérséklet, kivéve - gondolom én - ha vízzel hűtöd.
Mint tudod, én autószimulátorozom online. Nekem az a mérvadó, ha egy olyan nagy gépigényű program, mint az rFactor, vagy a GTR másfél órát fut és ezt kibírja a prockó (vbideokártyáról nem beszélek, mert az jóhogy, egy gainward Bliss 7800+ Golden Sample).
tehát betöltök egy másfél órás replay fájlt és hagyom futni. na nekem ez a mérvadó, mert ha lefut, akkor tudom, hogy mire számítsak. ha nem, akkor állítani kell.
Egyébként értem a problémádat, de a Windows alatti mérések megbízhatóságában erősen kételkedem, mert az Asus probe is írt ki már hülyeségeket.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Spotify
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Óra topik
- Gitáros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- 27% ASUS VY249HF White IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest