Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
robyeger
addikt
nyugodtan kérdezz, de minek akarsz 1.6V-nál többet adni a procinak? Az Asus deszkáknál, mint pl. az enyémnél is 1.7V a max, de 1.6V felett letilt a proci, akármennyire is hűtöm(kompival ugyan még nem próbáltam
), a másik hogy nem csak a feszültség nagysága a lényeges, hanem hogy milyen stabilan kapja, hány fáziskörös a betáplálás az alaplap részéről? A jobbakon 8, de létezik gigánál már 12 körös is.
Gigabyte lapoknál gondolom ismered azt a vezércselt, hogy a BIOS főképernyőjén megnyomod a CTRL+F1 gombokat. Én nem láttam szükségét modbiosnak ennél a lapnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okos otthon - gyári appok, ökoszisztémák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Bittorrent topik
- Honda topik
- Éjszakai műszak
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5-8400 / Akciós Ár!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700 6-Core 3.2GHz processzorok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Microsoft Surface Laptop 4 i7 / 16GB / Prémium ultrabook Jó áron! Érintőkijelző
- HP ZBook Fury 17 G8 i7-11800H 32 GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A3000 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), a másik hogy nem csak a feszültség nagysága a lényeges, hanem hogy milyen stabilan kapja, hány fáziskörös a betáplálás az alaplap részéről? A jobbakon 8, de létezik gigánál már 12 körös is.