Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Videós, mozgóképes topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mire van szükségem: WiFi Bridge, Access Point, Range Extender, Mesh?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
lacka1111
üzenetére
Elvileg akkor jó a paszta, ha minél vékonyabb réteget képez a proci(vagy a procikupak) felülete és a hűtő talpa között, viszont! egyenletesen kell hogy legyen szétkenve! Én egy negyed borsónyit vagy még kevesebbet szoktam kb rányomni a közepére, és egy lapos, egyenes élű műanyag eszközzel(régi eldobhatós műanyag fagyiskanál) minél egyenletesebben szétkenem, hogy a proci teljes felületét egyenletesen befedje, de minél vékonyabban. Ha kevésnek bizonyul, egy nagyon keveset még nyomok rá. Aztán amikor a hűtőt ráteszem, akkor azt még óvatosan megmozgatom rajta, hogy homogén módon szétterüljön a két felület között, és befedje az esetleges pici réseket is, aztán úgy rögzítem a hűtőt.
De azt még mindig nem mondtad meg milyen márkájú-tipusú az a hűtőd.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)