- Notebook hibák
- Akciókamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Csak el ne fújja a szé az Akko új egereit
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Philips LCD és LED TV-k
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zull
senior tag
Naja, amugy az a gaz hogy nagyon kozel van a ketto 1mashoz, mert 3-as CLKval 535, 4-es CLKval meg 711, ami azert durva, de nagyon nagyon necces is, meg a 711-est kell tesztelnem stabilitas szempontjabol, mert korantsem biztos hogy stabil... Amugy ki tudja hogy meddig lehet menni gyari coolerrel, marmint mekkora vcore-ig? A regi hyper6+-om (amit mar eladtam GG-nek, azzal hajtja a 820-at is
) az vitte a 630-am 1.6V-os vcore-al, most intel gyari kúlerrel 1.45V-nal jarok, es 71-73 fok maxon (hosszutavon is ennyi, ertsd dual prime 6 oran at...) Sztem meg 1 fokozatot nyomhatok neki, tehat 1.475-ot meg elfog birni ugy 75C° kornyeken...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / ThinkStation P330 SFF/számla, garancia
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) az vitte a 630-am 1.6V-os vcore-al, most intel gyari kúlerrel 1.45V-nal jarok, es 71-73 fok maxon (hosszutavon is ennyi, ertsd dual prime 6 oran at...) Sztem meg 1 fokozatot nyomhatok neki, tehat 1.475-ot meg elfog birni ugy 75C° kornyeken...