- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4RWIN
tag
(#35321) MaCS_70
Írtam, hogy a PC -ben "talpas" TP-Link wn722n adapter van ami szerintem is egy gyenge pont, ezért gondoltam, hogy a linkelt: tplink tl-wa850re-t bedugnám a gép közelében levő dugaljba és onnan hálókábellel kötném össze a PC-vel, ezzel kiválthatnám azt az adaptert.Próbáltam már hálókábelt, úgy hogy routerből PC-be közvetlenül, tényleg úgy a legjobb, legstabilabb a kapcsolat, viszont nehézkes lenne elvezetni és most nem akarom szétfurkálni a lakást.
Az a fura, hogy néha tényleg jól működik a hálózat, simán használható játékra is.
A lakásban router és a pc közt légvonalban van 3 panel fal..
közelebb a routerhez jóval jobb a helyzet.
"közvetlen kapcsolatot kellene optimalizálni" ezt, hogy érted?
Még akkor annyit had kérdezzek, hogy a 2 lehetőség közül melyik lenne a jobb? PCI wifi adapter vagy ez a konnektoros TP link?
Köszönöm szépen a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest